Arama sonuçlarınız

1. memret

Bize her yer EV:))

Bize her yer EV:))

2. memret

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Mesut bey hayırlı olsun, Bende benzer(iveco m29) bir araç üzerinde çalışıyorum. Sadece koltukları sökmenizi döşemelere hiç dokunmamanızı tavsiye ederim.
  3. memret

Temiz Su Sorununa Kesin Çözüm...

Bazı konularda tartışırken gruplandırma zorunlu olabilir. Aksi halde ihtiyaçları farklı olan kişiler birbirini anlamayacağı için anlamsız gerginlik oluşuyor. Aşağıdaki grupların ihtiyaçları birbirinden çok farklı iken gruplandırmamak hata olur:smiley: Karavanpark kullanan, Karavanpark...

4. memret

Karavan Için Güneş Panelinin Watt'ını Hesaplama

Size verilen öneri yanlış. Siz kontrol etmezken akünüz 10.5v 'un altına düşüp bir süre bu şekilde kalırsa aküyü kaybedersiniz. Solar sarj kontrol cihazınız akünüzü en uygun volt ta (13,7v) tutacaktır. Araca 220v götürebiliyorsanız şarj kontrol cihazının, solar panel girişi yerine, notebook...
  5. memret

Herkes her zaman gezemeyeceğine göre gezerken "araç edinen" gezemezken "amaç edinen" moduna geçiyor herkes:)

6. memret

Çok güzel guruplandırmışsınız. Karavanlar class a/b/c ayrıldığı gibi karavancılar da bu şekilde ayrılmalı. Daha önce isimlendirilmiş bir gruplama olabilir Forumdaki anlaşmazlıkların bir kısmı bu grup farkından kaynaklanıyor. 3. Grubu da ben ekliyeyim: Şehiriçi karavancılığı: Benim gibi...

7. memret

Karavanda Ranza Yasakmis

Hiç uğraşıp sinirlerinizi bozmayın, söküp uyduruk bir çözüm bulun onaydan sonra tekrar takın..
  8. memret

Tebrikler, ne güzel düşünmüşsünüz. Daha da güzeli gerçekleştirmiş olmanız.
  9. memret

Esnek Solar Panelleri Sudan Ucuz

100 watt lık panel ücretiniz nedir?

10. memret

Karavanda Hermetik Kombi Kullanımı?

Onur bey, Size katılıyorum. Güğüm muhabbeti çaylak bir üyenin talihsiz yorumu. Şovenist üyelerde çaylağın güğüm muhabbetine prim vermişler. O yazanın ismi de Emreymiş sizin cevabınızı ben üzerime alınıp size söylenmiştim. Şovenist üstadlara yapabileceğimiz birşey yok onları öyle kabul...

11. memret

Kaba,alaycı ve kırıcı bir üslup..
  12. memret

Alıştığınız hitap tarzının dışına çıktığımız için çok özür dileriz:)) Bir hitap prosedürü veya talimatı var mıdır acaba hemen ezber edelim ve sizin daha fazla rahatsız olmanızın önüne geçelim. Emekli albay sendromu görüyorum:)) Evliya çelebi size bundan sonra albayım diyeceğim, alınmazsınız...

13. memret

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  14. memret

Hiçbir eksiklik yoktur. LPG ZEHİRLİ DEĞİLDİR. LPG ZEHİRSİZDİR.
  15. memret

TSE karavan tabanında menfezi zorunlu kılar,LPG havadan ağır olduğu için karavanın tabanındaki menfezden akıp gider. Tüp ve kombi bagajda durur, sızıntı bagajda oluşur, bagajda insan yok zaten, sensör vanayı kapatır, sızan kısımda menfezden akıp gider. 30 yıllık petrol ve doğalgaz...

16. memret

Fuardan karavan alan birisi olarak bizim derme çatma fikirlerimiz size varoş fikirler gelebilir, siz fuardan karavan alan arkadaşların konuları ile ilgilenirseniz daha mutlu olursunuz, bizde.. Duş ihtiyacınız yok ise duş ihtiyacı olanların çözüm girişimlerini baltalamayın:):)
  17. memret

30 yıllık Petrol ve doğal mühendisisiniz ve LPG'nin zehirsiz olduğunu benden mi öğreniyorsunuz? Yanlış yönlendirme konusuna hiç girmeyin bence:):)
  18. memret

Kamu zararı derken? Karavanın duşundan sıcak su akmasını bekliyoruz:):) Olayı uzaya çıkarmaya gerek yok:)

19. memret

Evliya çelebi, Düsseldorf fuarındaki araçları çok beğendiyseniz sipariş verebilirsiniz. Dünyadaki karavancılık teknolojisini üst noktalara taşımak gibi bir amacımız yok, misyonumuz yok. Düsseldorf fuarındaki karavan firmalarının ar-ge departmanı değiliz. Biz evimizin önünde duran aracımızı...
  20. memret

Ben kendi aracımı göz önüne aldığım için bagajı olan karavanlar için düşünmüştüm. Kombiyi yaşam alanının içerisinde düşünmemiştim. Bagajda yaşanacak sızıntıyı Sensör sizden önce fark edip vana'yı kesip alarm ile sizi uyaracaktır Kesmese bile LPG zehirli değildir, Sızıntıda en fazla lpg tankı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR