Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Ynt: RE: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım HOCAM SÜPER TATMİNKAR BİR CEVAP..DEMEK ZJ ALIRSAM(BİDE ŞU KISLTMALARI ÖĞRENSEM İYİ OLACAK... AMA TAZEYİZ DAHA OLUR ZAMANLA.. )98-01 Bİ ALET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KISALTMAYI ÖĞRENECEĞİZ .NŞALLAH.. DEMEK MT LASTİK ALACAĞIZ.. MT ASFALTTA...

2. ccingiler

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? PEKİ 98 DEN SONRA NEDİR? VALLAHİ BEN BİYERLERE BİŞEYLER YAZDIM GC (GRAND CHEROKEE) KULLANDIM.. YANİ BATIRDIK ANLAŞILAN.. :P :-[ :P :-[ :'(
  3. ccingiler

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? VALLAHİ YAKINDA LİSTEYE EKLENİRSEM ŞAŞMAYIN.. PARDON YA CAHİLLİĞİME VERİN.. GRAND CHEROKEE NİYE ZJ DİYE KISALTILMIŞ? YA KOCA FORUMU DEŞELETMEYİN CEVAP BEKLİYORUM HARBİDEN ..

4. ccingiler

Hyundai Galloper Yakıt Tüketimi?

2000 GALLOPER UZUN YOLDA LPG İLE NASIL YAKIYOR? AYRICA YORUYORMU 300-500 KM GİDİNCE..
  5. ccingiler

Land Rover mı, CRV mi, Rav4 mü ?

Ynt: Land Rover mı, CRV mi, Rav4 mü ? MURAT067 ARKADAŞIM ÇOK SAĞOL PAYLAŞIMLAR İÇİN. ÖZEL MESAJ YOLLAMAK İSTERDİM AMA NASIL OLUYOR BİLMİYORUM VE ARAÇ ARAMAKTAN ONU ARAYAMAYACAĞIM ŞİMDİ.. BEN 7 SENEDİR VİTARA 3 KAPI VE GOODYEAR WRANGLER AT/R LASTİKLERLE O VİDEODAKİ RR HSE NİN DEBELENDİĞİ 3...

6. ccingiler

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz arkadaşlar

7. ccingiler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum .. geni öğrenin sorarlarsada bilin dostlar.
  8. ccingiler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş geldiniz
  9. ccingiler

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. ben ciddiyim ,,gökhan bey foruma pek sık gelmiyor galiba.. en son 26 kasım da gelmiş.. 93 model 3 kapı vitara nivadan iyidir arazide,, a/t lastikleri var . cep tel 532 6147814

10. ccingiler

Ynt: Land Rover mı, CRV mi, Rav4 mü ? CEVAP YAZAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. şimdi biraz 2. el araştırayım fiyatlar ne alemde bakalım..

11. ccingiler

Ynt: Land Rover mı, CRV mi, Rav4 mü ? vallahi uğraştım ama kimlik bilgilerimi değiştiremedim.. Adım cengiz cingiler çağlar hocam. amacım büyük bagaj hacimli ,içi geniş, bakım masrafı az bir 4x4 çünki hafta sonları avatarda görülen yerime gidebilmeliyim..araştırmaya devam..
  12. ccingiler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu efe klasik .. 1 lt 28,90 tl.. ayrıca MEY amerikalılar tarafından alındığı için yeni,tekirdağ, klüp ve altınbaş tan uzak kalıyoruz .. altınbaşı tek geçerdim tekelde iken.. şimdi %100 yerli efe ciyiz.. ooho kafa bi milyon harfler karışıyor,,seneye...

13. ccingiler

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. gökhan hocam bende bir 93 3 kapı vitara var.. ne dersin..
  14. ccingiler

dostlar , bir 99 mondeo m,bir de 93 3 kapı vitara m var. avatardan anlaşılacağına göre eğimli çamurlu bir yerde kaççıp kafa dinlediğim bir hafta sonu ağaç evim var. yani offroad cu değilim ama 50 yaştan sonra olabilirim belkii, .. demekki senede 10-20 defa çamurla boğuşma durumıum var . bir lr...
  15. ccingiler

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum kimse bu dost hala garajda rav 4 ü.. cevap yazmamış.. utangaç birir heralde .. yada topiği açtığına pişman olmuş ... ama ne güldüm yorumları okurken ,gözümden yaş geldi.. sağolyn dostlar Allah ta sizi güldürsün...

16. ccingiler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu HOŞ GELDİNİZ ARKADAŞLAR.. BU ARADA DÜNYA RAKI GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ;D ;D SOFRAYI HAZIRLIYORUM HADİ BUYURUN..
  17. ccingiler

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? AMA KIZ GİBİYDİ ÖLENE KADAR UNUTMAM HERHALDE DÖNER DÖNER BAKARIM. şaka bi yana aslında crv diye başladım ama çok pahalı.. benim vitara ile mondeo toplasan 20.000 zor eder benden de çıksa çıksa 10 daha çıkar. hem büyük (bizim vitara 93 model 3 kapı ve avatarda...
  18. ccingiler

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? AKLIM VE GÖNLÜM BUNDA KALDI BEYLER.. AMA ÇOK ARIZA YAPAR DİYORSUNUZ..

19. ccingiler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben artık eskidim ;D 1 gün oldu.. yeni gelenler başka yere gidemeyeceksiniz bilin..
  20. ccingiler

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? ya unuttum kusura bakmayın yeni topik olmasın.. hakikaten başlığa uygun olarak .. ben devam edeyim bari hazır cevap aranırken.. HANGİ FREELANDER ? arazide mecburen az çok boğuşacağım (avatardan anlaşılır %20 ye yakın eğimli toprak yol kenarında robinsonluk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri