Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Ah bide hatırlayabilsem.. Rezil olduk be..

2. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Yani budur diyorsunuz.. Kumho Road Venture KL71 MT 195R15 100S 327 Tl ..Fiyatıda fena değil sanki...
  3. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Tüm yanıtlarınız için teşekkür ederim.. Ozaman aracı değiştirince bakalım 1 sene daha idare edelim.. Ama yağmur yağdımı tüylerim diken diken oluyor be dostlar extremeyi ondan istemiştim.. KL 71 i inceleyeceğim.. Not: İlhami bey e-likit derken ,Benden haberiniz olduğu...

4. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Sn ttogan, Teşekkür ederim. Aracımı sadece hafta sonları resimdeki evime gitmek için kullanırım. 40 km asfalt 5 km toprak traktör yolu. Çok nadir olarak senede 8-10 gün şehir içi tafikte kullanılırım. Tabii birde çok kar yağdığında.. Aracı 1-1,5 yıl içinde...
  5. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Bunun gibi bişey yani..İNSA TURBO 205/70R15 94Q SPECIAL TRACK

6. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Geolander fiyatı bulamadım.. Achilles Desert Hawk M/T 31x10.5R15 109Q bu 370 Tl gibi.. Ama Çamur ve yokuş aklımdan çıkmıyor.. İş görür mü yada daha iri dişli lastikler görüyorum bursa da off road araçlarında , öyle bişey mi almalıyım.?

7. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Buda benim karakız ve liman..
  8. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

1993 model suzuki vitara sidekick otomatik aracımla her hafta sonu 40 km si asfalt, 5 km si yağışta aşırı çamur olan iniş yokuş sIĞINMA MEKANIM OLAN BURSA MUDANYA Trilyeye bağlı KAPANCA tarihi limanına gitmekteyim. Sezon geliyor yağmur yağdığında sıkıntı yaşadığım olmuştur. 3 yıldır maxxis 195...
  9. ccingiler

Nissan TerranoII 2.7 TD

Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD izledim hocam ama çamur performansı lazım bana da.. büyük olmalı çamurdan çıkmalı ..vitara xl 7 şimdilik aklımda ki.. ama bu aralar çok terrano 2.7 td satışı var. dikkatimi çekiyor..

10. ccingiler

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. İYİ SENELER

11. ccingiler

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. GÖKHAN NOOLDU İŞLER TOPARLANIYORDUR İNŞALLAH..HABER BEKLİYORUM BİLİYOSUN..
  12. ccingiler

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. ayhan bey bursadaki arkadaşla bir görüşsek arabanın canlısını hanıma göstermek istiyorum da.. cep 0532 6147814 cengiz ararsa ben yanına giderim.. tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun...

13. ccingiler

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? sorunumu GALLOPER ile çözmek üzereyim.. herkese çok teşekkürler..
  14. ccingiler

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. arkadaşlar bu vitara meselesini .. vitara topiğinde devamettirseniz daha uygun olacak bu topik galloper ve haber bekliyorumm. anlayışla karşılayacağınıza eminim..
  15. ccingiler

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum hem garajımda yokki ;D ;D ;D ;D ;D

16. ccingiler

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum sedat bey son kararım galloper oldu.. pajero altyapısında her işimi göreceği kanaatindeyim.. rav 4 küçük kalacak bana..
  17. ccingiler

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum allaha şükür ki benim arabalar bahçede.. 8) ;D
  18. ccingiler

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? hocam bayadır debelendim forumda.. en son nadir abilerin galloper i satıp hse aldığını öğrenip. nadir abiyi ve can ı telefonla taciz ettim ;D ;D can biraz sıkıntı çekmiş ama 3-5 ayda işi çözmüş.. şimdi çok rahatım hiç düşünme abi dedi.. çok yardımsever bir admin...

19. ccingiler

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? WALLA FORUM OKU OKU BİTMİYOR. DAHA BU TOPİKTE 12. SAYFADAYIM.. :P :P KUSURA BAKMAYIN 12 SAYFADAN ANLAYAMAYINCA SORDUM..
  20. ccingiler

Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... BEN HİÇ KATILMADIM .. AMA KENDİ KENDİME BOĞUŞTUM MECBURİYETTEN. ÇAMUR,KUM,TOZ VE EKSTRA ÇİZİKLER .. GÖNLÜN ACIMAYACAK ARAZİDE..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri