Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

Orjinal 2001 Vitara Jlx E Extreme Lastik Uygulaması

Selam.. asfaltta 80 i geçmedim çünki gezme hissettim arkada ne olur ne olmaz 10 dakka geç gideriz dedim.. Benim çamurlu yollar beter olmuş ama tık demeden geçtim 4L ile.. yani dostlar .. 4 adet İnsa turbo ve 100 tl lik yükseltme ile 10 numara 5 yıldız oldu SARIKIZ ım..

2. ccingiler

Selam dostlar, cuma gün gidemedik Üniversitede okuyan oğlumuz geldi perşembe akşamı.. Bugün akşamüzeri onu mudanya ya fribota bırakıp gideceğiz. Bakalım bu sefer nelerle karşılaşacağız.
  3. ccingiler

selam dostlar... Çok şugar hallettim işi.. Servis özel servis. Asker arkadaşıma ait. LİDER OTO Bursa Beşevler Küçük sanayii sitesi 10. blokta... Yoğunluk ve soğuktan dolayı bıraktım Sarıkız ımı servise perşembe akşama lazım dedim. Cuma gün macera var yine . Akşam üzeri fotolar geldi watsaptan...

4. ccingiler

Selam olsun dostlara.. gelelim test sonuçlarına; asfaltta 80 den hızlı gitmedim. karla karışık yağmur vardı .. SIKINTI YOK. çamurda gayet başarılı.. beğendim. Ama bagajımda 200 litre su arkada 2 yolcu ve 5 günlük yiyecek içecek olunca. MALESEF ARKA LASTİKLER ENGEBELİ YOLLARDA ÇAMURLUK...
  5. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Aldım extremeleri eski dost. detaylar yeni kon açtım orada... Orjinal 2001 Vitara Jlx E Extreme Lastik Uygulaması

6. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

eyvallah eski dost.. Aldım artık yapacak bişey yok.. detaylar yeni konuda. Orjinal 2001 Vitara Jlx E Extreme Lastik Uygulaması

7. ccingiler

Iveco 2007 17m3 Ün Karavana Dönüşümü

Emeğinize sağlık. takip
  8. ccingiler

Selam dostlar, Mt Lastik İhtiyacı konusunda sormuştum ama sizden haber çıkmayınca farklı kaynaklardan araştırdım ve INSA TURBO 205/70R15 94Q SPECIAL TRACK aldım. 4xFour Art - Ürünler - Insa Turbo Lastik Becce den. Tek korkum sürtme olacakmıydı? Becce den arkadaşlar olamayacağını söylediler...
  9. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Hayırlı geceniz olsun.... Demek yok bu lastiklerden kullanan..

10. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

ana soru şu? çamurda bu seçtiğim lastikler nasıldır? asfaltta 80 le gideriz sıkıntı yok.

11. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Allah razı olsun.. ama öyle bir seçenek yok.. 47 km yi sarıkız gidecek.. yakıt ses vs problem değil.. mesele seçtiğim lastikleri deneyen bilen gören var mı?
  12. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

yaklşık 10 sat olmuş. cevap yazan olmadıysa , kendi göbeğimizi keseceğiz demek ki..:sweat: eski dostlara selam etmeden olmaz, @veteriner @camouflage ... Selam olsun Vitara alemine.

13. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Selam dostlar, 3 sene sonra yine ben..:wink: En sevmediğim şey forumlarda lüzümsuz konu açılmasıdır. ESF forumunda 4 sene çok mücadele ettim.. sonunda pes ettim. O nedenle, yine buradan sormak isterim . 3. vitaram bu. 93 3K manuel vites ve 93 5k otomatikten sonra aldığım 2001 model 5K jlx im...
  14. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı yazarım tabiiki .. Ama 2 haftasonu Bursa da olmayacağım.. 5-6 Ekim de ancak gidebilirim.. O zaman deneyimlerimi yazarım. Bu gün yağmur var Bursa da asfaltta 10 km kadar gittim bir sıkıntı yok.
  15. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Öncelikle Abdullah beye çok teşekkür ederim.. Kumho KL 751 195 80 15 maalesef Türkiyede sadece İstanbulda bir firmada bulundu. Ve fiyatı 330 TL idi.. Ama Esigara forumundan Özel bağlantıları olan bir dostumuz sayesinde Marshal KL 751 bulduk. ve kargo dahil kredi kartına...

16. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Abdullah bey ile uzun bir telefon konuşması sonucu ; Benim için en optimum çözümün 195 15 olduğuna karar verdik.. Sağolsun varolsun.
  17. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Yokohama Geolandar M/T+ G001C 30X9.50R15 104Q 340 TL Cooper Discoverer Radial STT 30X9.50R15 104Q 370 tl
  18. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı lastikçim de 2 tane varmış 382 tl.. Geolander varmış önerdiler.. bakayım bi.. siz ne dersiniz?

19. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı Hocam varol..Yükseltme yapmak istemiyorum.. orjinal halde hangisi iyi olacak ona karar vermeye çalışıyorum..
  20. ccingiler

Mt Lastik İhtiyacı

Ynt: Mt Lastik İhtiyacı hayda bu da ne ? Kumho KL71 30x9.5R15 104Q ???? 270TL yarın alırım vallahi.. 15 jant ama şu 30 ile 9,5 u çözemedim.. du bakiim inçle fitle çarpayım bi.. ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri