Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

Karavan Yapanlara Sorum Var???

ses yalıtımı için kaç mm elastomerik kaucuk önerirsiniz beyler?

2. ccingiler

hocam içeriğinde kullanılan seramik kürecik yoğunluğu ile alakalı bir durummuş bahsettiğiniz..Piyasada olan diğer ucuz malzemelerden değil bu, malzeme %80 seramik kürecik yoğunluklu ve litre fiyatı 16 dolar.. ve 15 m3 için 48 litre gidiyormuş 1 mm kalınlık için. ayrıca ilk videoda buhar vanası...
  3. ccingiler

Sprinter i aldık kapanma geldi, Kaçtık bağ evine. Projelendirme ve malzeme araştırmaları yaptık bu süreçte. Şimdi döndük başlayacağız inşallah.. Yalıtıma karar verdim bu arada ..İSOLLAT yapacağım. İlave ses yalıtımı için önerilerinizi beklerim. Video...

4. ccingiler

Çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum..Olduğu kadar diyeceğiz artık.

5. ccingiler

Günaydınnn.. Ses ve emisyon mevzuunda Hakk-ı âliniz var. Amma velakin genelde kamp değil doğal alanlar tercih edeceğimizden, bizim senede 10-30 gün veya gece 1 2 saat salacağımız emisyon ve yaratacağımız dB miktarının, genel total içerisinde ihmal edilebilir boyutta olması da , takdir edersiniz...

6. ccingiler

Minibüs Araçlardan Karavan Dönüşümü Yapanlar Için , Kullanılmayacak Camlar Da Yalıtım

Buraya yönlendik.. Bilgilendik..Westfalia yı gençliğimden hatırlıyorum sanki.. yorgunum gogıllamayayım şimdi W caravelle vs.. Ama hiç yalıtımsız tavan ve taban olayı olmamalı.. Özellikle Camlar...Camlar tesadüf mü nedir benim aldığım araçta çift cam.. Evdekiler gibi yani.. bende şaşırdım.
  7. ccingiler

Emme valakin 3 sorum vardı konunun ilk mesajında cevap alamadım :oops: 1-ISI KÖPRÜSÜ Nedir? 2-Ana Şasede ki Dikmeler vs dış sacla temas halinde değil mi? 3-O vakit Bu yalıtım yalıtım mıdır?
  8. ccingiler

Eyvallah üstadım.. Varolun.. yapabilirim demiyorum..Yapacağım diyorum.. Uçuk kaçık bir dizayn var HAN'ımın kafasında..İmkansıza yakın ama olsun..İmkansızı da çözeriz zaman alsa da.. Şu kapanma işi bizi geriye , Memleketi ve TÜRK halkını ileriye atar umarım. Her şeyde bir hayır var.

9. ccingiler

Yemezler.. Usta yorgun... Klima kompresörü motora bağlı olduğundan araba çalıştırılır.. Kompresör compress yapar.. fan soğuk üfler.. Yanii yine mazota bakar keyf sürmek.. "Kapısında aslan besleyen , yediğinin hesabını yapmaz" desturu ile yürüyenlerdeniz ..

10. ccingiler

Dellendim.. Dellendik... Sorduk soruştırduk.. 2007 Ducato karavanla (Arkadaşımızın Karavanı) 31 Mart 11 Nisan arası Bursa dan Fethiyeye kadar indik.. Biz bunu yaparız dedik vs vs.. Sonunda çok değişik araştırmalar sonucu 2006 2007 Mercedes Sprinter almamız önerildi.. 3 gün sonra YAni dün gittik...
  11. ccingiler

Adım Adım Karavan'a Doğru

buldum.. ben ilginç bir konu açacağım şimdi.. beklerim.. @Doğrucu Davut gel hele gel... Video: https://www.youtube.com/watch?v=E2mJnXb9HlQ

12. ccingiler

@janberkaydemir hocam.. salla karavanı tavanı vs.. Sağlık En önemlisi.. Bırak hocam 2 ay sonra yaparsın.. Sana ,Yengeme ve yeğenime tez zamanda sağlık diyorum.
  13. ccingiler

Nasıl oluyor o sistem @selsun
  14. ccingiler

Mercedes Sprinter Karavan Dönüşümü Başladı

En çok su depoları meselesi ne oldu o merak konusu..

15. ccingiler

Mercedes Sprinter Karavan Dönüşümü Başladı

Hep işimiz düşünce mi geleceğiz foruma..:oops: VAlla yine öyle yaptım hakkınızı helal edin. dün 2006 313 cdi aldım bende başlayacağım bakalım.. önce araştırmalara devam.
  16. ccingiler

2010 Iveco Daily 35c15 17m³ Karavan Dönüşümü

Kaç cm lik elastomerik yalıtım yaptınız? daha sonraki gönderilerde açıklamışsınız okudum.. Hayırlı uğurlu olsun. Mutlu günlerde kullanın..
  17. ccingiler

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Eski forumculardanım.. var 3 5 Forum takibim hala.. 10 sayfayı 154 mesajı tek tek okudum.. Emeğine yüreğine sağlık @terdogan Tunç hocam... Ağzımız sulanmıştı karavan olayına.. Dibimiz düştü yazdıklarından sonra. Yaradan tekerine taş değdirmesin..Mutlu huzurlu tatilleriniz olsun.. Bizlere de...

18. ccingiler

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

o zaman karavan ruhsatı almamak lazım da .. o nasıl olacak işte 🤔
  19. ccingiler

Ücretli Campervan Danışmanı Arıyorum

Selam olsun .. Bizde niyetlendik ve Bursa Nilüferdeyiz. Takipteyim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri