Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

..."kamer".... Bodoslama Karavan Yapmak

Trilye de Kapanca Korsan limanında bağ evimiz var 20 yıldır (Avatarımdaki ev). Amatör balıkçıyım..Eylül aralık arası Lüfer paeşinde koşarız sabah 5 ten Akşam 8 e kadar.. Genelde temmuz ağustos rüzgarlı ve dalgalı olur. İstavrit mezgit mırmır yakalarız. Eylül geldiğinde ise havalar kalır ve...

2. ccingiler

Adım Adım Karavan'a Doğru

Ostim de liseden arkadaşım var esnaf..Konuyu ona ilettim o bugün araştıracak üstadım.
  3. ccingiler

Mesut bey , Başlıkta dediğim gibi "Bodoslama daldık" Ancak bu kadar araştırabildim. Yavaşımız bozuk bizim.. Bir karar verdik mi en kısa zamanda halletmeye çalışıyoruz. Keşfetme çabalarımız uygulama esnasında oluyor. Ama vakitten kazandırıyor. 31 Martta ilk defa karavana binmiş ve yaşamış biri...

4. ccingiler

Tespitleriniz doğru, Kamp alanlarından mümkün oldukça uzak kalmaya çalışmak ve bu arada su ve enerji sıkıntısı yaşamamak. İsollatt çok kesin kararım hele o buhar vanası videosunu seyrettikten sonra. Güneyde güneş altında 50 55 'C lerde arabanın içinin 25 30 larda kalmasını sağlayabilirim...
  5. ccingiler

Üstadım, ev tipi klozet düşünüyorum. Macaretör yerine thetford kimyasal kullanarak başlayacağım şimdilik. Kasetli seçmeme nedenim koku veya hergün boşaltmak zorluğu değil, alışkanlıklar.. Ama gri su deposuna yer bulamazsam dediğiniz çok mantıklı.

6. ccingiler

Bu da ucube proce..Tam zihni sinir procesi yeminle :p :sweatsmile:

7. ccingiler

Karavan nedir dedik merak ettik? Kiralayalım derken bir arkadaşımızın 2007 ducato karavanı ile 31 marrtta yola düştük.. Ya 35 senelik şoförüz hayatımızda minibüs kullanmamışız, çadır kamp vs bilmeyiz; anlayacağınız bindik bir alamete düştük yollara.. Bursa dan çıkış ilk hedef İzmir di.. İzmir...
  8. ccingiler

haydaa al bi muamma daha.. fay akideş nereye düştüm ben abiii :oops:
  9. ccingiler

İşte o zamanda HAN'ımlar uzun seyahatlerde rahat edemeyecek.. Aramaya devam bende.. bulacağız bir tekli şöför koltuğu daha ..

10. ccingiler

Ahh ahhh bu gün 3 saat aradım taradım yok tekli kaliteli uzun yol koltuğu hocam.. sıfırlar var 2500 liraa.. Ya nerden bulaştık bu işe.. Ama mücadeleye devam, MÜCADELEDEN VAZGEÇEN, PES ETMİŞ DEMEKTİR.. KİMSE BİZE PES ETTİ DİYEMEZZ....

11. ccingiler

hocam geçmiş olsun. :oops:
  12. ccingiler

Süper denk gelmiş..HAyırlı olsuın, okumaya devam.

13. ccingiler

Sketchup.. hemen bakayım.. benim ucubeyi çizermiyiz mesut hocam?
  14. ccingiler

Bugün fark ettim bende nalet otomatiği.. söktürüp klasik kapı kilidi taktırmayı düşünüyorum..
  15. ccingiler

bende rapor ettim ama moderatörler görmemiş hocam.

16. ccingiler

Ben kasetli sistem yaptıracaım.. yerim dar hocam.. 150 w 2 panellik yer dışında tek heki koyabileceğim.. Tavanda Klima ünitesi var çünki, seyahat anında klima önemli bence. 4x150 olacak kamp atınca :cool: :smirk: Video...
  17. ccingiler

Selam hocam kolay gele.. kapanmada medeniyetsiz mekandaydım anca döndüm.. 12 sayfa olmuş.. başlayalım okumaya..
  18. ccingiler

Mercedes Sprinter Karavan Dönüşümü Başladı

@HSYNSRM hocam alıntı yaptım, soru yönelttim ama yoksunuz ortalarda; Hayır olsun inşallah?

19. ccingiler

Bende Bursa Nilüferdeyim .Forumdaşlık yoldaşlık demektir..Ücretli forumdaşlık olmaz .. Ben bugün başlattım yapım işini.. Karavancılara yaptırmayacağım.. Esnaflarla çözeceğim olayı planım bu. Bir konu açar paylaşırım inşallah..
  20. ccingiler

3 kW AKILLI İNVERTÖR 24 VOLT AMA? nasıl olacak ? kafamda deli sorular? okumaya devam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri