Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

..."kamer".... Bodoslama Karavan Yapmak

Dedik ya Bodoslama diye.. İşte sonuç @Doğrucu Davut Mesut reis.. :p :smirk:

2. ccingiler

Alternatörden Yaşam Aküsüne Elektrik Kazanımı

Muhammed hocamla görüştük.. Sağolsun çok ilgilendi... Ama ben bodoslama karavan yaptığımdan evdeki hesap çarşıda karıştı @Doğrucu Davut Mesut reis.. 2 meslektaş konuşunca tanışınca güzel oldu beya..
  3. ccingiler

PLD alayım dedim stoklarda yok.. 1 hafta sonra gelecek diyor..Demekki yerli ürün değil. arayayım bi havensisi reis.

4. ccingiler

Kimm?? atladım vallahi hemde balıklama... sağol reis.. 4x90 Ah jellere ELO nasıl akım sınırlaması yapacak ki yakacaz alternatörü galiba derken yine imdada yetişen muhteşem bilgi.. Sağol reissss...
  5. ccingiler

Vodafone Tv

Dostlar edineceksin rakı içmeyi meşk etmeyi seven. Akşama kuracaksın masayı, açacaksın 2,5 kilo rakıyı.. gündüz balık denizden zaten, atacaksın mangala.. hafiften sanat müziği; arada masadakiler de eşlik edecek.. tv nedir reis...

6. ccingiler

Günaydın reis.. Yabancı değil boyacım.. Baştan bir rakam konuşmadık. Extalar var ; Kayar kapı otomatiği iptali ve normal hale getirilmesi, ön yolcu kapısının merkezi kilitten duyarsız kalması vs gibi...Yarın belli olur rakam yazarım.

7. ccingiler

Vodafone Tv

Her marka telefonla olmuyormuş.. bi seyredin bence başarılı ürün gibi.. Video: https://www.youtube.com/watch?v=EuAMKb6KdO8
  8. ccingiler

Adım Adım Karavan'a Doğru

Soba üzerindeki 7 lt güğüm ile ..Bir çaydanlık su ile .. yada güneşte bırakılmış (sakın ahşap üzerine bırakmayın büyüteç etkisi yapıyor yangın çıkar.. ) 5 lt pet şişe ile yıkanırız 20 yıldır.. Bi leğen bi çorba kasesi oldu bitti.. Hala aynı mı yaşayalım reis.. Karavanda duş edecez kararlıyız. :p...
  9. ccingiler

Bulaşık teline dönmüş beyinlere.. 1 bidon benzin dökerek yakan yaklaşımlar.. Reisss yanmışız zaten zorlama be yaa.. "araç aküsü için solar regülatörünün bir amperlik bile olsa ikinci bir çıkışının olması faydalı oluyor. Bende her aylık şebeke bağlantısı zaten iki aküyü beraberce doldurduğu...

10. ccingiler

Aha reis bana dokundurdu lafı valla :tearsofjoy: :tearsofjoy:

11. ccingiler

Önce çürük çarıklar onarıldı Çamurluk davlumbazlarında.. Sonra antipas atıldı.. En son 3 kat İSOLLAT..
  12. ccingiler

Bu deli nerede ne yapıyor diye soran yok.. Sormayın abiii.. Dertliyim kederliyim.. İSOLLAT 3 kat atıldı dün akşam bitti.. Ama havaya rutubet , yağmur bastı.. Malzeme kurumadı tam.. perşembe TSE ye gidegeğiz..Fayy akideşşş.. Video: https://www.youtube.com/watch?v=uGHAeZmwf1Q

13. ccingiler

Severiz birbirimizi 36 senedir.. arada kavga dövüş illaki olur; o da aşkın tuzu biberi be reis.
  14. ccingiler

Hocam lahana yaprağı gibi sarılır yatarım zaten ben.. sıkıntı olmaz bizde..:wink::wink: yatağı yerden 85 cm gibi yapacağız ki, alt depolama alanlarının hacimi artsın.. geriye 1 metre falan kalacak ki, ranzaya müsade etmiyor malesef.
  15. ccingiler

Ben iç yerleşim projesine hiç karışmıyorum.. Renk desen yükseklik vs.. naparsa yapsın. Çizimlerde bazı teknik mevzuları belirttim revişzeler yaptık ama ana projeye devam..Yani Han'ım kendi tasarladı... Başım ağrımaz o nedenle. Dai shava 4 kw 4200 lira.. çin 2000 lira.. Mimarın karavan deneyimi...

16. ccingiler

yatağın üst tarafında aracın kendi split kliması var ve seyahat anında güzel serinletiyor reis. ranza sıkıntılı olabilir.
  17. ccingiler

banyo 65 yatak 106 en tabanda .. ama döşek seviyesinde bombeden dolayı 112 falan yatak.. yeter be reis.. yatmaya mı geldik demezler mi adama.. sonuçta 365 gün yaşamayacağız karavanda.. max 9 gün yaşadım ilk yaşadığımda.. belki 15 gün yaşarız tek seferde. İnsanlar ufacık çadırlarda kalıyor 2 3...
  18. ccingiler

Reis süper fikir .. aklımıza da geldi ama ; Dikine yatak ve banyo ile çözdük meseleyi kağıt üzerinde.. Kamer i soydukça çürükler çıkmakta ve onarımları devam etmekte.. 1 2 güne kadar tamiratlar biter.. sonra yan duvarlara ve tavana isollat, tabana antipas atıp geçici malzeme ile 3+1 olarak...

19. ccingiler

geçmiş olsun üstadım... bakalım biz neler yaşayacağız bodoslama karavanda.. :oops:
  20. ccingiler

Üstadım bursa geziniz öncesi tarihi bilirsem tanışmak isterim.. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri