Arama sonuçlarınız

1. çakırefe

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

Beyefendi tebrik ederim tane tane anlatmışssınız. Ancak hikaye sanki yarım kalmış gibi. Yatmalı kamplarda çadır mı kullanıyorsunuz? Ruhsatı değiştirmeye gerek var mı ? Kontrollerde bir problem çıkıyıor mu merak ettim. Neden derseniz Ducato karavan planlarım vardı ama gerek maddi gerek ergonomi...

2. çakırefe

Karavanda Mobilya Yapımı Için En Uygun Malzeme

teşekkür ederim. saygılar

3. çakırefe

Karavanda Mobilya Yapımı Için En Uygun Malzeme

Sayın Hocam Ben şu anda kendi karavanımı yapma hayalim için çalışmaya başladım, şu anda teknik planlarımı yavaş yavaş not ediyorum, gezenbilir ve özellikle siz ve Atilla Hocamın katkıları için ne desem boş. Bu yüzden sizin görüşleriniz benim için birinci derecede önemli. www. yaşaminritmi.com...

4. çakırefe

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Tesekkur ederim.., diyelimki 1 aylik bir avrupa turuna cikacagiz... lpg sorununu nadil cozebiliriz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. çakırefe

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Syın hocam merak ettim Yurt içinde kulllandığımız tüpler Avrupa ülkelerinde kullanılanlar ile aynı mı ? yani bizim tüpleri yurt dışında oranın tüpleri ile değiştirebiliyor mu yuz? teşekkür ederim

6. çakırefe

Çeşitli Araçlar İçin Pencere Fotoğrafları

birinci resimdeki cam şeklinde üst bölüm kayar tip olarak mı açılıyor, teşekkür ederim

7. çakırefe

Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine.

merhabalar forumubaştan aşağı okudum, ufkumu çok genişlettiğini için hepinize çok teşekkür ederim. Fait ducato panelvanımı kendim yapmaya karar verdim. Dolayısı ile henüz işin başındayken bu havalandırma işini ve forumda tartışılan çift bilgisayar fanı projesini uygulamaya karar verdim.. Fanlar...

8. çakırefe

Motokaravan Için 0 Araç Alıp Beklemek

ikinci el mi araştırayım 0 mı alayım yine kafam karıştı.....oy oy oy
  9. çakırefe

Peki karavan tutkunuzu nasıl frenliyorsunuz ? ve bundan sonraki yol haritanız nedir?teşekkür ederim
  10. çakırefe

Motokaravanda Asgarİ Olmasi Gereken Donanim Ve Teknİk Ayrintisi

merhabalar bu forumu açmamdaki asıl neden şu: Sitede ayrı ayrı tüm donanımlar ve teknik özellikler tartışılmış. Bence yeni yapılacak motokaravanlarda " asgari donanım ve teknik şartlar listesi " oluşturabilmeliyiz. Bir firmaya karavan yapımı için gittiğimizde asgari şu donanım ve şu teknik...

11. çakırefe

Bu arada sormayı unuttum... Karavan yapım firmaları arasında hemen hemen bütün forumları okudum. Başka bir forum konusu olmakla beraber yinede sizin önerilerinizi almak isterim.Aslında seçenekleri 2'e kadar indirdim ama... görüşleriniz benim için belirleyici olacak. Forumu sulandırmamak adına...
  12. çakırefe

Sevgili dostlar hepinize çok teşekkür ederim, çok yararlı bilgi ve tecrübelerinizi aktardınız. Kendime de çok teşekkür ederim, böyle bir konu açtım diye:p:p:p:p değişik bir forum oldu. Sonuçta 0 km fikrimden tamamen vazgeçtim. Şimdi fazla km yapmamış, , hırpalanmamış fiat ducatoya da peugot...
  13. çakırefe

çok teşekkür ederim.gezenbilir ailesi beni hiç şaşırtmıyor. iyi ki varsınız:p

14. çakırefe

Cok tesekkur ederim hocam Ben Istanbul disinda yasiyorum Istanbuldaki arkadaslarima baktiracagim gelismeleri burdan duyuracagim haydi hayirlisi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri