Arama sonuçlarınız

1. çakırefe

Motokaravanini Kendİ Yapmak İsteyenler İçİn Güzel Bİr Web Sİtesİ

Youtube de harika bir video toplam 15 video var arka arkaya, SPRİNTER nasıl motokaravana dönüştürülüyor, yavaş yavaş, adım adım ....şimdiye kadar bu kadar güzel hazırlanmış bir video görmedim. Kendi karavanını yapmak isteyenlere çok güzel görsel bir rehber. Kafanızda hiçbir soru işareti...

2. çakırefe

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Değerli arkadaşım çok güzel izah ettiniz çok teşekkür ederim. Demek ki iş imalatçı firmalarda bitiyor. Bundan sonraki adım belli ...karavan imalat eden firmaları bir platformada bir araya getirmek ve konuyu etraflıça açıklamak. Bu aşamadan sonra kafa yormamız gereken konu : firmaları nasıl bir...
  3. çakırefe

Bence verecekleri cevap aynı olacağıdan olayı daha somut hale getirmekte fayda var, bu nedenle bu andan itibaren Cimere mail atacakların DOKTOR 63 ARKADAŞIMIZIN FORMUN BAŞINDA İZAH ETTİĞİ YANLIŞ YORUMLAMA İLE İLGİLİ SOMUT ÖRNEĞİ EKLEMESİNDE fayda var yoksa farklı bir cevap beklemek hayal olur

4. çakırefe

Buyrunuz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. çakırefe

Süreç bitince yeniden koyarım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. çakırefe

etkilenme olmasın diye mesajımı sildim, ama sonucun yine de değişeceğini sanmıyorum

7. çakırefe

Ford Transit Motocamperın Iç Dizaynı

Burak hocam araç aldınız mı, haLa bakıyor musunuz. Ben de daha serbest hareket edebilirim diye PSA gurubundan FORD grubuna kaymak üzereyim. Bu nedenle yüksek tavan FORD TRANSİT CUSTOM PANELVAN lara bakıyorum. Aklıma çok yattı diyebilirim. 2 kişi için ideal

8. çakırefe

Karavan Ofİs Hakkinda Destek

Mesut hocam görüyorsunuz ki tüm forumları tarayıp sizi buluyorum....size soru sormak bilgi dağarcığımı artırıyor....size bir soru daha geliyor: Bildiğimiz motokavan "mobil ofis olarak ruhsatlandırılmış ve içinde yapılan tüm değişiklikler ruhsata işletilmişsse TUV da ya da polis denetiminde bir...

9. çakırefe

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

wc ihtiyacı bir şekilde gideriliyor, banyo olayını nasıl çözdünüz, bir de kartuşlu nurgaz işinizi gördü mü, bildiğim kadarı ile çok çabuk bitiyor ve kalorisi çok yüksek değil..teşekkür ederim
  10. çakırefe

Doblo (maxi) Mikro Camper D2

beklediğimden daha çabuk bitiyormuş, uzun süreli yolculuklarda yedekli gitmek lazım ama ... pek rantabl değil gibi... keşke başka bir çözüm olsa ( yurt içi gezilerinde piknik tüpü çözüm ancak yur tdışında bu mümkün değil )

11. çakırefe

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

ÇOK GÜZEL BİR ANI OLMUŞ, SİZİN ADINIZA SEVİNDİM. BEN DE TRANSİT COMFORT UZUN ŞASE ALMA VE MİNİKARAVANA ÇEVİRME AŞAMASINDAYIM. UZUN ŞASE TRANSIT CUSTOM VW T6 KISA ŞASEDEN YAKLAŞIK 40 CM KADAR DAHA UZUN. SİZCE BU TİP GEZİLERDE BU BİR DEZAVANTAJ OLUR MU ŞEHİR İÇİNDE KONAKLAMA, FERİBOT UCRETLERİ...
  12. çakırefe

ocağın bir kartuşu ne kadar gidiyor ve kalorisi nasıl acaba?
  13. çakırefe

gittigidiyorda wc ve duş için portatif 2-3 sn de kurulan çadır Giyinme Kıyafet Değiştirme çadırı Tuvalet çadırı Soyunma Kabin çadır - Renk Seçenekli - Kaliteli - GittiGidiyor

14. çakırefe

CİMER tamamdır. Sanayi ve Ticaret Bakanlığını da işaretledim
  15. çakırefe

Ford Transit Custom Uzun Sase Yuksek Tavan Motokaran Donusum

Sayın arkadaşım 2+1 transporter ya da transıt custom van modelinde EVLIYA hocamın çiziminde mutfak bölümünün yanındaki uzun dolabı wc ve duş olarak kullanabilirsin. Nasıl olacak dersen duşu illaha ayakta mı almak zorundasın oturarak duş alırsın olur biter, tuvalet içinde porto potti taşınabilir...
  16. çakırefe

Rica ederim kusura bakmak ne demek sayın hocam....basit ve anlaşılabilir bir site olduğu için çok hoşuma gitmişti. Teknik bilgim henüz sizin gibi değil...tecrübe başka bir şey.. Pekiii.... sayın Evliya hocam sizin önerebileceğiniz bir site ya da blog varmı acaba...( gezenbiliri bir tarafa...

17. çakırefe

Rica ederim kusura bakmak ne demek sayın hocam....basit ve anlaşılabilir bir site olduğu için çok hoşuma gitmişti. Teknik bilgim henüz sizin gibi değil...tecrübe başka bir şey.. Pekiii.... sayın Evliya hocam sizin önerebileceğiniz bir site ya da blog varmı acaba...( gezenbiliri bir tarafa...
  18. çakırefe

Elinize saglik ..... dört dörtlük oldu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri