Arama sonuçlarınız

1. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Arac icinde yatan oldumu hic,içerde yatarken alarmı Nasıl iptal edicez bilen varmi.

2. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Evet az once vergi dairesindeydim,2010 icin de indirim yok.2044x2 hayırlı olsun.
  3. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

3.0 crd de vergileri yatıran varmı.biz bu vergi indiriminden faydalanabiliyormuyuz, bilen varım?

4. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Ben hala aracı çok sık kullanmıyorum,kullandığımda da baya sakin kullanıyorum,o kalkıştaki ağırlık çok hoşuma gidiyor aslında,binek araçtan sonra farklı ağır bir araçta olduğumu hissettiriyor.
  5. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Maalesef elimde öyle bir cd yok:(

6. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Evet orijinal ekran var,ama navigasyon varmı hiç bakmadım,zaten olsa da kullanmıyorum araç navigasyonlarını çünkü çok kullanışsız oluyorlar.yani depomuz aşşağı yukarı 70lt demekki.

7. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Bu arada wk larda yakıt deposu kaç litre. Henüz hiç fullemedim.
  8. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

7.5 cm hareket ediyormu bilemedim ama 2cm den çok fazla hareket ediyor.
  9. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Burada yazılırmı bilmiyorum ama ufak çapta bir Jeep buluşması ayarlasak İstanbul Avrupa yakasında bi kahve içip bilgi alış verışı yapsak?

10. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Ben hep çok kısa mesafelerde kullandım aracı,5 km 10 km gibi.su anda ekran 14 lt gibi gösteriyor,az önce ışık yandıktan sonra tam ölçüm yapabilmek için 50 tl Lik disel aldım,tam kaç gittiğini şehir içi böyle ölçücem bakalım

11. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Ne yaptınız araç çıktımı servisten, yağ olarak ne koydunuz,ve tabi gittiğiniz servisten memnunmusunuz.
  12. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Valla masallah diyelim,tekrardan hayirli ugurlu olsun,ortalik biraz hareketlensin şöyle:)

13. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Evet Simdi den hayirli olsun diyelim ozaman, insallah temiz Ve masrafsiz çikar arac.haberlerinizi bekliyoruz.
  14. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Teşekkür ederim,valla ilk defa 2.el araç aliyorum,aracı alacagim gün çok acil bir isim çıktı ve sadece kaporta baktıra bildim, bir kapı değişmiş bir çamurluk boyalı, geri kalanına vaktim kalmadı ve aracı alıp gitmek zorunda kaldım, sadece şunu biliyorum araç 250 bin km ye kadar yetkili servis...
  15. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Teseekkur ederim iyi dilekleriniz için, araç oldukça bakımlı, ama tabi biraz durumları toparlayıp iyi bir bakım yapıcaz insallah

16. S

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Valla ben artık dayanamadım ve ilk sahibinden 300 bin km de bir wk aldım geçtiğimiz günlerde,hakkımızda hayırlısı.
  17. S

Grand Cheeroke 2006 Kullananlar Bilgi Talep Ediyorum

Anlasildi, bende diyorum boyle bisey nasil Olabilir. Neyse tekrardan cok tesekkurler,Aksam bi ayarlar Yapalim bakalim.
  18. S

Yanıt için teşekkürler, bu arada wk dan bahsediyoruz dimi.aracın içinde orta konsol üstündeki okuma lambalarından başka aydınlatma YÖK, onlarda kapı açıldığı zaman yanmıyor, sadece elle üstüne basınca yanıyor , belki söylediğiniz ayarlardandır,akşam baskıyım bir.

19. S

Akşam farları yaktığımda iç kumanda Işık'ları ve teyp tekidüğmelerin işıkları oldukça az yanıyor ,herhangi bir ayarı varmıdır, bilen varmı
  20. S

Hoş bulduk, ben henüz aracı sadece aldığım gün kullanabildim, bakalım hafta sonu fırsat olursa bir dolşıcaz,bu arada aldığımda aracı yaklaşık 30 km yol geldım, frenlerı kullandığım binek araca kıyasla çok dah iyi gibi geldi,gerçi ilk heyecan gözlemleri yanıltabilir her zaman, bu arada sizinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri