Arama sonuçlarınız

1. Pathfinderonur

Karavanda Hermetik Kombi Kullanımı?

Sevgili Akdeniz45 abim, söylediklerinize tüm kalbimle katılıyorum. Bu tamamıyla zevk meselesi. Benim için duşun karavanda kapladığı alan hiç önemli değil. Yeter ki kendime ait duşum olsun. Yaz kış sadece benim kullandığım bir duş olsun. Hatta sadece kabinli duş olsun. Hem wc hem duş olan...

2. Pathfinderonur

Evet, o dolaplar şu an ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Avrupa'daki tüm karavanlarda bu model dolaplar kullanılıyor. Tam kullanıcı dostu :)
  3. Pathfinderonur

İşte bu, üstadım teşekkür ederim ilginiz için. İşi bilen birinden cevap alabilmek ne kadar güzel bir duygu. Benim de aklımdan LPG tankı geçmişti. Adım başı istasyon var. Bu tür bir ısınma için gerekli olan elektrik ile de bilgi verir misiniz. Suyun pompalanması, devir daimi vb için harcanacak...

4. Pathfinderonur

Kimse burada bir keşif peşinde değil. Bu işi daha önce uygulayan var mı var ise görüşleri nelerdir onun cevabını aramaktayız. Bugün ülkemizde kullanılan karavanların büyük çoğunluğunda büro tipi buzdolapları, ev tipi ocaklar, fırınlar ve hatta klimalar kullanılıyor. Bunlar hareket halindeyken...
  5. Pathfinderonur

Tarkan bey yapmış olduğunuz teknik açıklamalardan dolayı çok teşekkürler. İşin uzmanının konuya dahil olması çok sevindirici. Vibrasyon sonucu oluşabilecek hasarlar önlenebilirse ki bence mümkün, çekme karavanlarda bu sistemin uygulanmasında bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kombi sonuçta...

6. Pathfinderonur

Siz öyle mı yıkanıyorsunuz Emre bey !

7. Pathfinderonur

Statik karavan modeli için yapmışlar. Pilot alevi yok. Forcali,Bosch Boilers - Forcali 12 L Room Sealed LPG Water Heater With Flue - The Caravan Shop
  8. Pathfinderonur

Aynı şey benim de aklıma geldi ve hatta ben yerden ısıtma olarak düşündüm :) Deneyen var mı acaba ?
  9. Pathfinderonur

DIY karavan

Ben de merak ettim :) 7 yıl geçmiş aradan

10. Pathfinderonur

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

Süper ürün. Tam yaz kıyafetlerini yıkamak için.

11. Pathfinderonur

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Erol abi süper olmuş. Ellerinize sağlık. Arkası yarın gibi merakla bekliyorum yemin ederim. Allah nazardan saklasın. İyi günlerde kullanman dileğiyle. Onur
  12. Pathfinderonur

Gezenbilir 10. Maltepe Karavan Buluşması 2018

Merhabalar. Önce sizin düzenlemiş olduğunuz buluşmaya katılayım. Nasıl bir organizasyon olduğunu göreyim. Bu vesile ile de sizler gibi kıymetli karavan üstatları ile tanışmış olayım. Bursa ayağını da ben düzenlemiş olurum kısmetse. İlginiz için çok teşekkür ederim. Bursa dan selamlar

13. Pathfinderonur

İnşallah geleceğim Süleyman abicim.
  14. Pathfinderonur

Herkese merhabalar, bir karavancı adayı olarak buluşmanıza katılmayı heyecanla bekliyorum. Affınıza sığınarak bir şey sorayım. Neden bir otoparkta buluşuyorsunuz ? Bursa iki adım yer, karavan parkı da var. Yeşilliği içinde. Ateş yakmak da mangal yakmak da semaver de serbest. Buyurmaz mısınız ...
  15. Pathfinderonur

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Tam da söylemek istediklerimi kaleme almışsınız. Sağolun

16. Pathfinderonur

Willys Treffen - Karavancılar Buluşması 2019

Merhabalar, Almanların karavan yaşantısına ne kadar önem verdiklerini Düsseldorf da düzenlenen fuara 2007 ve 2008 yıllarında ziyaret ettiğimde görmüştüm. Ben de yıllar önce fotoğraf makinasına aşık oldum. Bu aşk beni 40 ın üzerinde ülke gezdirdi. Paylaşmış olduğunuz videoyu izlerken bir anım...
  17. Pathfinderonur

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

Harika bir haber. Şimdi sayfayı inceledim. Katılımcı Firmalar daha eklenmemiş. Hedeflenen katılımcı sayısı 50 olarak belirtilmiş. Katılımcı profili olarak da; KARAVAN ÜRETİCİLERİ KARAVAN YAN SANAYİSİ -ÇEKİ DEMİRİ -KARAVAN CAMI -KARAVAN İÇİ DEKORASYON ( YATAK, TEKSTİL VS.) -KARAVAN İÇİ LAVABO...
  18. Pathfinderonur

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Üstadlarım merhaba. Ben Onur. Çocukluğumdan beri karavan ile tatil yapma hayalimi 2008 yılında hayata geçirecekken, yıl sonuna doğru çıkan global kriz ile başka bahara ertelemek durumunda kaldım. Bu aralar yine niyetine girdim. Aracım Nissan Navara 4x4. Çekme karavan düşünüyorum. Almanya da 2007...

19. Pathfinderonur

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Emeğinize sağlık, harika gidiyor. "Arkası yarın" gibi merakla bekliyoruz.
  20. Pathfinderonur

Karavanı Aldık Ocak 2019 Türkiyede.

Karavanınız hayırlı olsun. Allah kazadan beladan korusun. Bol bol gezmeniz dileklerimle. Darısı başımıza :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri