Arama sonuçlarınız

1. Pathfinderonur

Gezenbilir 10. Maltepe Karavan Buluşması 2018

Buyurun Sevgili Süleyman abim, Bahar 2019 Karavanci Dostlari Bursa Buluşmasi

2. Pathfinderonur

Temiz Su Sorununa Kesin Çözüm...

Üstadım, Bursa Buluşması ile ilgili bir konu açtım. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla Bahar 2019 Karavanci Dostlari Bursa Buluşmasi
  3. Pathfinderonur

Bahar 2019 Karavanci Dostlari Bursa Buluşmasi

Sevgili Karavanseverler, 10. Maltepe Buluşması forumunda, bir sohbet esnasında "Sen organizasyonu yap, biz gelelim" talebi üzerine Bursa'da çeşitli mekanlarda buluşma organize edebilme adına incelemelerde bulunuyorum. Bunlardan en çok içime sinen yeri sizler ile paylaşmak isterim. ESKİKARAAĞAÇ...

4. Pathfinderonur

Guruplandırma yapmamdaki amaç sadece bir tespitti. Tatil metodundaki tercih şekli. Biri diğerinden daha iyi ya da kötü anlamında değil. Yanlış anlaşılmasın lütfen. Şu yaşımda (47) ikinci gurupta tatil yapmayı tercih edeceğim gibi ilerleyen yaşlarımda ( Allah ömür verirse) ilk guruba dahil...
  5. Pathfinderonur

Anladığım kadarıyla temelde 2 tür karavancı gurubu var. Birincisi, karavanını alıp, bir karavan kampına gidip, tüm ihtiyaçlarını buradan sağlayarak tatilini geçirenler (elektrik, su, wc, duş, gıda). İkincisi ki ben bu guruba girmeyi planlıyorum, dağın başında yada kimsenin olmadığı bir koyda...

6. Pathfinderonur

Karavan Için Güneş Panelinin Watt'ını Hesaplama

Sevgili karavan severler. Bu konu ile ilgili araştırma yaparken şu link ile karşılaştım. Enerji Dönüşümü ve Güneş Enerjisi Hesaplama (daha önce forumlarda paylaşılmış olabilir) Aklınıza takılan tüm sorulara cevap veriyor. Faydalı olması dileklerimle Onur

7. Pathfinderonur

Şu teyzenin kavurduğu gibi bir kahve olsun lütfen :) Afiyet olsun şimdiden
  8. Pathfinderonur

Bagan için tekrar gidilir gibime geliyor :) Mandalay da midenizin bozulmuş olmasına üzüldüm. Myanmar dan çok keyif almıştım. Hem insanları çok cana yakındı hem de mekanlar çok etkileyiciydi. Turistin ziyaret ettiği yerler zamanla bozuluyor maalesef :( Da Nang a kadarki gezimi tişört ve incecik...

9. Pathfinderonur

İnanın Bursa buluşması için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz. Yukarıda bir kaç yer yazdım. Sizlerin de aklınıza gelen,görmek istediğiniz yerler varsa lütfen paylaşın. Ben hemen gider araştırmasını yaparım. Görüşülmesi gereken kim varsa, muhtar, kaymakam, jandarma vb tüm yetkililer...

10. Pathfinderonur

Aşkolsun Süleyman abi, kimseyi kovmak ne haddime. Aksine Bursa ya davet ediyorum !
  11. Pathfinderonur

Şöy Şöyle bir gidip geldim ve içim cııız etti :( Bali'den çok keyif almıştım. 60 günlük seyahatimin yaklaşık 10 gününü orada geçirdim. Çok keyifli bir ada. Benim yerime de 1 fincan Luwak kahvesi içerseniz bahtiyar olurum. Vietnam da Ha Long Bay i de ziyaret edersiniz diye tahmin ediyorum...

12. Pathfinderonur

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Erol abi merakla bekliyordum. Ellerinize sağlık harika olmuş. İnşallah yolunuz Bursa'ya düşer de yakından da görmüş olurum. Kolay gelsin Bursa'dan sevgiler - Onur
  13. Pathfinderonur

Üstünüze alınmayın lütfen. Yılların tecrübesine sahipsiniz, saygı duyuyorum. Bir konu ile ilgili soru geldiğinde tecrübelerinizi paylaşıyor, tecrübe sahibi değil iseniz ilgili araştırmaları yapıyor ve yardımcı oluyorsunuz. Hatta soru bile olmasa, faydalı olacağını düşündüğünüz bilgileri de...
  14. Pathfinderonur

Süleyman bey merhaba. Maltepe buluşması ile ilgili olarak ben muhalif bir tutum takınmadım. Ateş yakmanın, mangal yapmanın yasak olduğu bir yerde toplanmanın pek keyif vermeyeceğini düşünmüştüm sadece. Bu vesile ile sizleri de Bursa ya davet etmiştim. Sizler de biz bunu her yıl yapıyoruz...

15. Pathfinderonur

Sevgili Özgürgökalp, ellerinize sağlık. Harika bir çalışma olmuş. Yurtdışınıda offroad karavanlarda bu uygulamanın kullanıldığını gördüm. Sayın Evliyaçelebi2 ve Sayın Kartalveat bu sitenin muhalifleri ! Her yapılana muhakkak bir kulp takıyorlar. Abartmıyorum her konu ile ilgili bir antitezleri...
  16. Pathfinderonur

Karavanda Hermetik Kombi Kullanımı?

Çok enteresan bir milletiz !!! En basit konuda bile birbirimizi kırmayı becerebiliyoruz. Soru gayet basitti. Belki siz yıllarını karavana adamış üstadlar için komik, anlamsız, saçma olabilir ancak bu kimseyle dalga geçme hakkını sizlere vermez. Baktınız ki ilgilenmeye değmeyecek bir konu, geçin...
  17. Pathfinderonur

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ne marka karavan ile seyahat ettiniz ? Ne tür sorunlar ile karşılaştınız ? Yeni başlayacak olanlara faydalı olacağı düşüncesindeyim. Teşekkürler

18. Pathfinderonur

Welcome to Kedron Caravans | KEDRON CARAVANS | Glen Gall müsait bir zamanınızda incelemenizi isterim.
  19. Pathfinderonur

Harikasınız, çok teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65