Arama sonuçlarınız

1. Miskin Karavan

Sulu Webasto ile Isınma ve Sıcak Su İhtiyacının Karşılanması

Bu videodaki sistem biraz daha farklı ,termostat aracılığı ile ısıyı sabit tutabiliyorsunuz. Bir de anladğım kadarıyla egzoz borusunu geçirmiyorsunuz., başka bir aparat koyuyorsunuz depoya

2. Miskin Karavan

Abi 20-30 dakika suyun başında beklemeyeceksin ki zaten, eğer sistem sağlıklı çalışıyorsa webastonun çalıştığı her dakika o su ısınacak. -Sabah kalktığında sıcak suyun olacak -Depo donmayacak Kış kampına giden herkeste webasto ya da muadili bir ısıtıcı vardır zaten.
  3. Miskin Karavan

o zaten cepte, ancak hali hazırda çalışan webastonun etinden ve sütünden faydalanma imkanı varsa neden değerlendirmeyelim ki ? Yoksa ocakta su ısıtmak varken şofben fikri bana da uzak geliyor.

4. Miskin Karavan

teşekkürler cevabınız için. Önceki sayfada paylaştığım video ile ilgili de fikriniz var mı ?
  5. Miskin Karavan

yahu niye kimse beni sallamıyor, yeniyim diye mi :)

6. Miskin Karavan

Akvaryum ısıtıcıları da aslında 34 dereceye kadar çıkarıp orada sabit tutabiliyor sıcaklığı. Duş almak için de ideal bir sıcaklık bence. Var mı bildiğiniz bir handikapı ?

7. Miskin Karavan

Öncelikle herkese merhabalar, çaylak bir karavancı olarak ilk mesajımı size yazıyorum :) Genel anlamda düz mantıkla doğru bir düşünceniz var bu konu hakkında ancak bu sanırım biraz da "geliştirme" hevesi ile yapılan şeyler bence. Zira kış kamplarından sabah sıcak su ile güne başlamak kimsenin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri