Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
HERKESE MERHABA UZUN ZAMANDAN BERİ SİTEYE GİRMİYORUM SAKARYALILAR TOPLANMAYA BAŞLAMIŞ HERKESE BOL ÇAMURLU GÜNLERRR
selamlar sigorta acentesi açmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. oto kuaför işletiyorum araç giriş çıkışı çok olduğundan ve iyi bir çevreye sahip olduğumdan bu işi yapmak istiyorum.
değerli üyeler iş kurmak istiyorum tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak en mantıklısı geldi bana. birikimlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız herkes için faydası olur sanırım.. şimdiden herkese teşekürler
Ynt: Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız
herşey nasip bu aralar pek musait değilim ama mutlaka bir tahoe sahibi olacam eğer ozamana kadar satılmazsa görüşürüz ne parçaları eklediniz araca
Ynt: Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız
sahibinden de satılıktı görüşmüştük aracınız için çok hoşuma gidiyor bu makine ama bu ara bütçem pek el vermiyor sizde fiyatı artırdmışınız galiba
Ynt: Toplamak İçin CJ Arıyorum
aslında hangisi olacağı pek önemli değil ben hem günlük kullanım hemde arazide beni yolda bırakmayacak bir makine istiyorum ona göre bir araç arıyorum