Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu karavanın fotoğraflarının tamamı bilgisayar ortamında oluşturulmuş. Herhangi bir prototip veya imal edilmiş gerçek halini gören var mı?
İlan sitesindeki bilgilere baktığımda CNR fuarında lansman yapmayı planlıyorlar gibi anladım. Kendilerine ait bir internet sitesi göremedim. Tanıtım için...
Haklısınız.
Bence Eba üzerinden yapılan tüm internet iletişimi ÜCRETSİZ ve SINIRSIZ olmalı. Bu hem ders veren siz sayın öğretmenlerimiz hem de durumu olmayan öğrencilerimiz için elzemdir.
Özet budur bence.
Forumdaki mühendis üstadlar daha iyi ifade edebilir belki ama bence termodinamik yasalarına ve entropi ilkelerine zihni sinir proceleri ile kafa tutmaya çalışmak, "don kişot"vari bir durum gibi geliyor bana.
Burada işletmeyi takdir etmek gerekiyor. Fiyat yüksekliği ayrıca tartışılabilir ama şeffaf ve dürüst bir şekilde fiyat listesi yayınlamış olması ülkemizde görmeye alışık olmadığımız bir durum.
Bir gün umarım tüm işletmeler fiyatlarını şeffaf ve dürüst bir şekilde ilan ederler ve insanlar...
Merhaba,
Evet. Tam da dediğiniz gibi oluyor. Çekilen römork, çeken aracın trafik sigortasına tabidir. Ayrıca strafik sigorta poliçesi düzenlenmez çünkü motorsuzdur ve bağımsız bir araç değildir.
Yalnız poliçenin geçerlli olması için eğer römorkunuz o2 tipinde ise ehliyetinizin BE olması...
İyi niyetinizi elbette anlıyorum. Zannedersem ben düşüncemi iyi ifade edemedim.
Bahsettikleriniz elbette hukuki açıdan olması gerekenler ve fakat tüm bunlara neden gerek olmalı? Neden hiç bir şartı yerine getirmeyen bir satıcı kanundan cezadan falan çekinmeden bunları yapabiliyor? Hukuki...
Malesef çok mümkün değil. Hukuk ve kanun tanımazlık toplumun ve hayatın her alanına sirayet etmiş durumda.
Bu olay özelinde konuşmak gerekirse: mağdur arkadaşın ödediği ücret belli bir limitin üstünde olduğu için tüketici hakem heyetine değil tüketici mahkemesine başvurması gerekiyor. Torba...
Bu gün karavan gruplarına düşen bir video:
Video: https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3cGQYa5mZFrdPync76c9VPIcLc_DAqG3BbqCqR4YQalhfx-31I7UfkgE0&feature=youtu.be&v=P8TQR9gqsMo
Merhaba karavansever arkadaşlar,
Mevzuat gereği sihirli sayımız olan 750 sayısı etrafında dönen tartışmalardan eminim ki işi bilen herkes benim gibi çok sıkılmıştır. Ben de çok sıkıldım. o1 ve o2 tartışmalarına girmek bile istemiyorum. Bu hobiye gönül vermiş her karavancı neyin ne olduğunu...
Videodaki arkadaşımız karavan iklimlendirmesi konusunda malesef "deneme-yanılma" yolunu tercih etmiş. Ki yanıldığını da videoda söylemiş. Herhangi bir ürünü övmemiş, reklam yapmamış. Kendince bir şeyler yapmaya çalışmış ve sonuçlarını paylaşmış. Video 8 dakika zaten ve izlerken bende acıma...
Kara sınır kapısı olarak sadece Bulgaristan açık ama TURİSTİK amaçlı geçişlere izin verilmiyor. Schengen veya balkan ülkelerinden herhangi birinde vatandaşlığınızın veya en azından oturum veya çalışma izninizin olması gerekiyor. Gideceğiniz ülkeye göre de mutlaka covid-19 testinizi yaptırın.
Y
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Benim için tüpe doldurulan gaz miktarı çok önemli değil. 2 adet tüpüm mevcut. Bunları %80 değil, %40 dahi doldursam bana yeter ki zaten amacım donmayı önlemek. Tıka basa doldurup aylarca ikmal yapmamak gibi bir amacım yok.
Herkese merhaba,
Çekme karavanda kışın tüpün donmaması için ne tür önlemler alınmalıdır?
Bildiğiniz üzere araçlarda kullanılan LPG gazının propan oranı ev tipi tüplere nazaran daha yüksek ve bu da donma olayını geciktiriyor. Bu sebeple karavanına LPG tankı monte eden karavancı arkadaşlar da...