Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun,
Bu tür ayrımcılıklar TC kanunlarına göre SUÇTUR.
6701 sayılı kanunu inceleyin ve yasal haklarınızı sonuna kadar savunun.
https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.6701.pdf
Madem belgesel seviyorsunuz,
Zonguldak neden küçük bir yere sıkışmış diye merak ediyorsanız bu belgeseli mutlaka izleyin derim.
Video: https://vimeo.com/541540338
Bu makaleyi herkes mutlaka okumalı. Marmara denizinde yüzmenin bir foseptik çukurunda yüzmekten hiç bir farkı yok.
https://www.birartibir.org/ekoloji/1170-cesedin-curumesidir-bu
Malesef ülkemizde Tiny House üreticileri karavan gruplarına eklemlenmeye çalışıyor. Bunun tek amacı var. Ülkenin imar kanunlarının etrafından dolaşmak. O2 belgesi çıkartıp plaka takarak imarsız arazilerin talan edilmesi için kendilerince bir arka kapı yaratma ve bundan bir sektör oluşturma...
Size tavsiyem bütçenizi biraz daha zorlayın ve Avrupa bir karavan alın. Sıfır olması şart değil. Az kullanılmış ikinci el dahi olur. Aksi halde kendinizi güneş paneli amper formülleri arasında güneşsiz günlerde buzdolabını nasıl çalıştıracağınızı hesaplarken bulabilirsiniz. Sabit tuvalet deposu...
Malesef en vasıfsız işçiler oto yıkamacılarda ve oto lastikçilerde çalıştırılıyor. 3 kuruşa saatlerce çalıştırılıyorlar. Onlara da kızamıyor insan. Ekstra dikkat edip işin başında durmak gerek.
Malesef sanayilerde dikkatsiz ve özensiz çalışan çok kişi var. Pnömotik tabancalarla bijon söküp takarken kural tanımıyorlar. Kaç kez bijon sıkarken hoyratça bijon saplamalarımı kestiler. Mutlaka başlarında durup uyarıyorum. Bundan pek hoşlanmıyorlar ama yaşadığım tecrübeler tedbirli olmamı...
Marquez üstadın bazı eserleri karakter konusunda malesef çok kalabalıktır.
Özellikle bu esere başlarken yanınıza kağıt kalem alıp karakterleri not almanız gerekebilir. Yoksa romanın ortalarına kadar kim kimdir karıştırabilirsiniz. :)
Marquez okumaya “Kırmızı Pazartesi” ile başlamanızı öneririm.
Sn. Özalp,
Yapmayı planladığınız bu proje çok güzel bir girişim. Kitabınızın günümüz internet çağındaki bilgi kalabalığı ve karmaşası içinde spesifik bir rehber olacağı muhakkaktır. Buna benzer örneklerden ilk aklıma gelen "Lonely Planet" serisidir. Bu tür rehber kitaplar gezginlerin en sevdiği...
Daha önce şahit olduğumuz "aslına uygun restorasyon" rezaletleri ortadayken bu köprüye dokunmasalar keşke. Sadece alüvyonlar temizlenebilir. Yine birilerinin ihale ve cukka zamanı gelmiş anlaşılan.
bu forumu alışılmışın dışında bir kullanım tarzınız olduğunu söylemiştim. Haliyle burası bir "FORUM" sitesi olduğundan dolayı paylaşımlarınıza anlık tepkiler alamayabiliyorsunuz. Anlık, reaksiyonel bir sosyal medya platformunda (twitter, faceook etc.) günlük akışlı paylaşımlarınızın tepkimeleri...
Yücel hocam, kişisel blog kıvamında yürüyen bu başlığı takip ediyorum. Bazen de bir şeyler yazıyorum. Fakat yazdıklarınız genellikle bir "monolog" tarzında olduğu için ben şahsen çok da etkileşime girmek istemedim. Katılmamızı istediğiniz konular olursa soru sorup görüş almaktan çekinmeyin...