Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yönetmeliğe göre imarsız araziye koyacağınız şeyin "tekerlekli araç" statüsünde olması gerekir. Bu nedenle konan nesnenin bir araç olduğunu ispatlamanız istenebilir. Bu durumda trafik tescil belgesi ve ruhsat ibraz etmeniz beklenir.
Bunun sebebi herhangi bir konteyner veya ahşap kulübenin...
Firefox tarayıcı için bunlardan birini kullanabilirsiniz.
https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/ghostery/
https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/adblock-for-firefox/
İnternet tarayıcınıza (firefox, chrome v.b) mutlaka Adblock veya Ghostery eklentilerinden birini kurun.
Ben ghostery kullanıyorum. Hem gazete siteleri hem de gezenbilir sitesi pırıl pırıl. En ufak bir reklam ve pop-up açılmıyor. Ayrıca tracker denen izleyicileri de bloke ettiği için sayfaların...
Rüzgar durumu nasıl? Kandıranın hangi mevkisi bilmiyorum ama kışın oralar sağlam kuzeyli rüzgarlar alır. jeneratör yerine rüzgar paneli düşünebilirsiniz. yaz için ise arduino temelli hareketli sistem yerine güney yönlü solar panel sayınızı arttırmak daha ekonomik olacaktır.
tekrar merhaba,
karavanınızı iyice bir temizleyip özellikle çeki bağlantı noktası olmak üzere her tarafının ayrıntılı fotoğraflarını çekip burada paylaşın.
konuya "şüpheye" yer vermeyecek şekilde ilgnçlik önyargısı katmayan arkadaşlar da bence özür borçlerını o zaman ödeyecektir.
karavanınızı...
"müneccim olmadığım için okuduğuma göre yorumladım"
Lütfen ne yorumladığınızı açıklar mısınız? Bu postlardaki ifadelerden size "ilginç" gelen kısımların sizde uyandırdığı "yorum"lar nelerdi?
Bu arkadaş gibi dürüstçe yazmanızı rica ediyorum.
Öyle kötü zamanlardan geçiyoruz ki insanlar her şeyin arkasında bir çapanoğlu olabilir diye düşünüyorlar. Kendilerince haklı yönleri elbette vardır.
Bu satış olayının arkasında büyük bir dram olduğunu öğrenince şok oldum. Samimi ve içten yazınızı üzülerek ve duygulanarak okudum. Zorunda...
Hocam malesef öyle ama karbohidratlar çok sıkıntılı.
Yine siz bilirsiniz ama hamur ve ekmek olayını kesip yine öğününüzü sebze bakliyat olarak alsanız daha sağlıklı olacak.
Sakın yanlış anlamayın. Sizi sevdiğimden söylüyorum.
Frenli şasilerde kaplin denen kısımda siyah körüklü bir mekanizma olur. Tabi ülkemizde sadece körüğü koymak suretiyle frenli şasi süsü vererek karavan satan firmalar da oldu. (bkz: NK karavan)
En iyisi karavanı lifte almak ve altını iyice incelemek. (Kaplin fren amortisörü, fren teli, gergi...
poşete yestehleyen kişiler için çözüm öneriyorum:
üst aksesuar da mevcut:
atıklarınızı da belediyelerin "tıbbi atık tesislerine" teslim ederseniz saygınlığınız bir kat daha artacaktır.
ilginç bir soru.
Ben de şunları merak ediyorum:
Bu araç trafiğe nasıl ve hangi sınıf olarak tescil edilecek?
Araç model yılı 5 yaşın altında ise tescil aşamasında vergi mevzuatı açısından hangi hükümlere tabi olacak?
Filton ürünlerinin kendi internet sitesi üzerindeki teknik bilgiler ile satış ilanındaki bilgilerin bir kısmı uyumsuz.
http://filtonkompozit.com/urunler.php
Kendi sitelerinde FL-350, FL-450 ve FL-500 olmak üzere 3 model tanıtılmış. Bunların boş ağırlıkları ve yük kapasiteleri sırasıyla...