Arama sonuçlarınız

1. suleymancirit

Gezmek Yasak, Hayal Kurmak Değil..

Çok Yaşa , Norveç bizim de hayalimiz , ne zaman nasip olur ki ?

2. suleymancirit

Karantina Günlerinde Dostlardan Haber Almanın Önemi

Biz onu @Doğrucu Davut her haliyle seviyoruz . Ben 65 olmadım az kaldı , ama 65 likler gibi pek ortada dolaşmıyorum , herkese selamlar olsun .
  3. suleymancirit

Karavanda Solar Ağırlıklı Enerji Sistemi Tasarlanırken Bilinmesi Gerekli Faktörler

Ben aygaz mini detantörlü ocak kullanıyorum , sizin aldığınız detantör piknik tüpüne anahtarla takılıyor , aygaz mini detantörü aygaz büyük tüp detantörlerinin aynısı ve kolayca sökülüp takılıyor üzerindeki anahtar ile gaz çıkışı kolayca kapatılabiliyor , hem güvenlik hem aç kapa hem sök tak...

4. suleymancirit

Karavanda Solar Ağırlıklı Enerji Sistemi Tasarlanırken Bilinmesi Gerekli Faktörler

Mini tüpü tezgah altında orjinal detantörü ile ve hortum ile ocağa bağlıyoruz , 12 kg tüp ne derece tehlikeliyse bu mini aygaz da öyledir . Kendi imalatım 40x40 cm 4 parça metal levha dan yaptığım piknik tüp rüzgarlık , geniş taban tava da aşırı ısınmaya sebebiyet vermedi , ancak 40x40 baya...
  5. suleymancirit

LPG gaz alarmı bulundursak yeterlimidir

6. suleymancirit

Canberk bey uzun boylu , artık ihtiyar grubuna girmeye yakın , ona "hiç olmazsa" motoru temiz içinde ayakta durabileceği ve içi en az demonte olabilen bir korsan karavan türü araç ihtiyaç olduğunu düşünüyor ve dua ediyorum inşallah

7. suleymancirit

Aygaz mini bende var 12 kg tüp gibi detantör takarak 2 li set üstü ocakta kullanabiliyorsunuz yani 12 Kg tüp muadili olarak kullanabiliyorsunuz , yalnız yeni ürün olduğundan her yerde bulunmuyor ben yedekli tutuyorum
  8. suleymancirit

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

12 volt 50 lt 1500 TL , 12 volt 90 lt 1700 TL ye idi yanlış hatırlamıyorsam
  9. suleymancirit

Bize İstanbul dışı yasak , içine de efrat razı olmuyor , yaş da 2 ay sonra 65 zaten , e bakam inşaallah tez zamanda kurtuluruz , siz de 65 yaş kısıtlaması yok , ama @Akdeniz45 Hüseyin abi eve kapandık diye yazmış , bence aslında açık alan temiz hava gelir ama

10. suleymancirit

Birikimli olan üstadları kaybetmemek lazım , zaman zaman gerginlikler olabiliyor .

11. suleymancirit

@Doğrucu Davut Tespitleriniz tam isabet , sanki sizi bir yerlerden tanıyorum gibi , tekrardan hoşgeldiniz diyeyim mi ki , şahsım adına siz çok özledim
  12. suleymancirit

Hidrafor Seçimi

Depodaki suyun tamamen boşalması sonrası dalgıç halen çalışmaya devam ederek aşırı ısınma nedeniyle yanma alev alma durumu olabilir mi ?

13. suleymancirit

Hidrafor Seçimi

Basınç azalması varsa az bir kaçırma sızdırma vardır , benim başıma geldi , sızdırmayı buldum tamir ettim düzeldi , genleşme tankına hiç ihtiyaç duymadım
  14. suleymancirit

Hidrafor Seçimi

Seaflo marka küçük olan hidrofordan kullanıyorum , su basınç gayet yeterli , dalgıç almıştım ama kullanmadım duruyor
  15. suleymancirit

Webastoyu Gece Açık Bırakma

Bu ürün LPG için değil

16. suleymancirit

Önümüzdeki hafta , 1 tane ücreti mukabil ben uğrar alırım inşaallah . Telefonunuz bende var .
  17. suleymancirit

LPG dedektörü yere yakın monte edilir , bu karbon monoksit dedektörü ise tavana yakın monte edilir , bu nedenle resimdeki dedektörün , LPG dedektörü olarak kullanılması mümkün değildir , resimdeki pillidir , ben LPG dedektörünün 12 volt veya pille çalışanını bulamadım , hep 220 voltla çalışan...

18. suleymancirit

Karavan Için Güneş Panelinin Watt'ını Hesaplama

Bu açıklamanıza göre ; 1- panelden regülatöre gelen + üzeri 2- regülatörden aküye giden + üzeri 3- akü den invertere giden + üzeri Olmak üzere sistemde en az 3 sigorta mutlaka olmak zorunda diyebilirmiyiz
  19. suleymancirit

Karavan Için Güneş Panelinin Watt'ını Hesaplama

Koruma sigortaları koymamışsınız ? Yangın tehlikesini bertaraf etmek için , bu sigortalardan nerelere koymak zorunludur

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri