Arama sonuçlarınız

1. suleymancirit

Keles Kamp Karavan Alanı Mayıs Ayında Bir Ziyaret Izlenimleri...

Bir karavancı arkadaş , keles kocayayla da 20 kadar karavancı olduğunu söyledi , kamp alanı ücretsizmiş .

2. suleymancirit

İstanbul - Eskişehir - Afyonkarahisar - Konya - Mersin - Niğde - Nevşehir - Kayseri - Sivas - Tokat - Samsun

İnşallah en kısa zamanda , bir motokaravan sahibi olursunuz diyerek , siz de haklısınız diyeyim .
  3. suleymancirit

İstanbul - Eskişehir - Afyonkarahisar - Konya - Mersin - Niğde - Nevşehir - Kayseri - Sivas - Tokat - Samsun

İlk okuduğum da vay terbiyesizler , misafire böyle davranılır mı dedim , ancak enine boyuna düşününce "konya gibi yerde " karavancı olmayanları kimlik sormadan buraya alırsanız , FUHUŞ alır başını gider , sizde burada eşinizle rahatça konaklıyamazsınız , hiç şüphesiz aynı görevlerde olsak bizde...

4. suleymancirit

Afyon da termal banyo tedavisi haricinde, konaklamaya değecek bir şey yok malesef , afyonlu "valla talla kafa haşgeşli " dedimi hemen kaç ordan
  5. suleymancirit

Yapacağınız turda , hayırlı yolculuklar dilerim , bende bugün öğleden sonra 1 haftalık kısa bir turdan döndüm , sizi zevkle izlemeye devam , gezi notlarınızı bekliyoruz .

6. suleymancirit

2 Yılda Bir Egzost Muayenesi

Tüv belgesinin bir örneğini burada resmetmeniz mümkünmüdür , biz de gittiğimizde zorluk çıkarmasınlar , teşekkürlet

7. suleymancirit

2 Yılda Bir Egzost Muayenesi

Ticari olmayan "bireysel motokaravanların" sade egzoz değil TÜV muayenesi de 2 yıla çıkması lazım , ammavelakin gel de anlat anlatabilirsen bu bürokratik zihniyete
  8. suleymancirit

Musaözü tabiat parkında bu mevsim enaz 5-10 aile kamp halindedir , problem olmaz , rahatça kalınır wc vardır şu an elektrik veriliyormu bilemiyorum , sivrisinek için tedbirli olmak lazım .

9. suleymancirit

Kepez 'e Uğramayan Pişman Olur !..

2016 Eylül sonunda ducato kamyonet (henüz motokaravan değildi) ile 2 gece konaklamıştım , gecelik 25 TL ödemiştim , 4 senede % 100 den fazla fiyat artışı olmuş , kamu tesisleri 60 TL alırsa özel kampların 100 TL istemesine ne diyelim , 1 ay burada kaldığımı farzedelim 30x60=1.800 TL bir emekli...

10. suleymancirit

Kamyon Karavanlar Hk.

Bi çentik te benden olsun , 1 kişi ünimog tan yaptı , facebook ta raslamıştım ve resimlerini görmüştüm , ama nerede hatırlıyamıyorum .
  11. suleymancirit

Karavanını Kendi Yapanlar Daha Sonra Neden Hemen Satıyor?

Bana göre de ducato kamper motokaravan , tamamen kişisel olarak tercihler değişebiliyor , tartışmanın bir anlamı yok zaten

12. suleymancirit

Afyon kale içi hariç , ben hepsinde kalmasamda , buralarda kalmış olanların yazılarını okudum
  13. suleymancirit

Şimdi tekrar düşündüm , gezi notları başlığını görünce , gezilmiş bitmiş bir gezi , anlatılıyor hissine kapılıp , konuyu açmamışım .
  14. suleymancirit

AFYON : Gazlıgöl Termalleri Cumhuriyet Mh Alparslan Cd No 6/B Gazlıgöl Kasabası, 03070 İhsaniye/Afyon 0553 222 19 89 https://maps.app.goo.gl/e4DzZ7HUH2b5HoXN6 Ulu Cami Tacı Ahmet, 03100 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar https://maps.app.goo.gl/U9gaSwbMHoohPZna7 Afyonkarahisar Kalesi Kale...

15. suleymancirit

ESKİŞEHİR : Musaözü Tabiat parkı Musaözü, Musaözü Köyü Yolu, 26005 Tepebaşı/Eskişehir (0312) 207 50 00 https://maps.app.goo.gl/gkPrquAE5afSmLya9 Sazova Otoparkı Sazova, Cafer Sk. No:63, 26150 Tepebaşı/Eskişehir https://maps.app.goo.gl/HwCgHUaLwDVpTUnL9 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kentpark...
  16. suleymancirit

Kango Kamperimle Gezi Deneyimim (doğu Karadeniz Turu)

Teşekkür çok şükür iyiyim , Nevşehir için epeyi bilgi var elimde , çünkü 2 yıl kaldım nevşehirde , konya için pek faydalı olamam , rotanızı belirleyince yazarım inşaallah .

17. suleymancirit

Tmc El Pompalı Musluk

Ayaklarına darbe emici conta takın , ben gürültüsüne alıştım , ses yapıyor
  18. suleymancirit

Aile Için Kamp Yeri Seçimi

1 eş 3 yaşında çocuk la wc ve tuvalet işini nasıl halledeceksiniz , kamp alanı tavsiye olunur , çanakkaleye yakın ksm alanı ve de fiyat makul Sahil Yolu Cd. No:2 Cumhuriyet, Sahil Yolu Cd. No:2, 17110 Kepez/Çanakkale Merkez/Çanakkale https://maps.app.goo.gl/Eo46AhnVFrj2owom6

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri