Arama sonuçlarınız

1. suleymancirit

Güneş Panelleri Seçim Cetveli 12-24-36-48 Volt

Hoş görüldü de , sizi tekrar bu forumda gördüğümüze sevindiydik , ama çok uzun sürmeyecek gibi , ama olsun bakam devam inşaallah !

2. suleymancirit

Güneş Panelleri Seçim Cetveli 12-24-36-48 Volt

Kurt kocayınca , genç tilkilerin eğlencesi olurmuş , biraz ayıp olmadımı bu yapılan ?
  3. suleymancirit

12v Hidrofor Çalıșırken 12v Luk Aydınlatma Ledleri Yanıp Sönüyor

Muhtemelen yaşam akünüzün şarjı zayıflamış veya akünüzün ölümü yakınlaşmış , aküyü iyice şarj edin , düzelmezse akünüzü ölçtürün

4. suleymancirit

Karavan Aldik, Peki Sonrasi?

Maltepe karavan park için (elektrik+su+wc atık yeri) gibi imkanların ilerleyen günlerde inşa edilecek deniliyor , bekleyip göreceğiz .
  5. suleymancirit

Karavan Aldik, Peki Sonrasi?

Maltepe abonelik 340 TL Favakamp abonelik muhtemelen 1.000 TL Denize ve şehire yakın olayım (su wc yakında mevcut) elektrik olmasada olur derseniz maltepe park , doğaya yakın ve kamp abonelik ücretinin yüksekliği önemli değil derseniz fava kamp Fava Camp Çekmeköy Çatalmeşe Mh. No:167 No:5...

6. suleymancirit

12v Sistemde Kablolama Nasıl Olmalı?

Ankara da iseniz B-HET Mühedislik solar firmadının sahini Önder bey yardımcı olut size , onunla irtibata geçiniz . Bu işler öyle kolay işler deiil , bu arada bu işleri kendi yapanlardan , bir çok karavanını yakanlar oldu .

7. suleymancirit

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Aynı yer ücretsiz iken 2 yıl önce temmuz ayında , gece 2 de oyun havası çalıp oynayan sarhoş gençler , beni karavanımı sallıyarak uyandırdılar , arabayı çalıştırıp orayı hemen terketmiştim , bir sürü de seyircileri de vardı , gecenin yarısı şamata gırnata almış başını gitmişti , malesef mudanya...
  8. suleymancirit

Dinlenmiş ve dinç görünüyorsunuz , kamp yapmak hele deniz insana doping yapıyor , iyi kamplar olsun hocam [emoji106]
  9. suleymancirit

Enerjiyi Akü Dışında Depolamak

200 ah akü jel akü , 190x2 mono panel , 30 luk mppt şarj ile deneyenler , bu donanımın ihtiyacı karşıladığını ve dışardan elektrik almaya ihtiyaç bırakmadığını söylüyorlar , daha önce denenmiş ve hesabı yapılmış , ama biraz maliyetli yaklaşık 5.000 TL civarında

10. suleymancirit

Yaşam Aküsü Tercihi Ve Temini

Ben uygun fiyatlı diye yerli üretim 110 luk jel akü aldım , malesef sanki gerçek jel değil çakma jel gibi , şimdi sistemi büyütmem lazım , ne yapacağımı şaşırdım , atsan atılmaz , satsan satılmaz , ucuz alacaksanız hiç almayın bence , başkaca çözüm arayın

11. suleymancirit

İyi kamplar olsun hocam , günlük elektrik dahil ücreti ne kadar , kişi başımı karavan başımı ücret alıyorlar .[emoji106]
  12. suleymancirit

Yaşam Aküsü Tercihi Ve Temini

İlerde buzdolabı çalıştırmayı düşünüyorsanız , enaz 150 ah , tavsiye 200 ah jel , OUTDO marka akü Buzdolabı hariç tüketim , enaz 65 ah , tavsiye 100 ah jel , OUTDO marka akü Not : bu benim tercihim , farklı tavsiyeler olabilir değerlendirin.

13. suleymancirit

Eskişehir Kamp Yerleri?

Gürleyik şelalesi civarında 1 hafta önce , yeni bir ücretli kamp alanı açıldığını duydum
  14. suleymancirit

İstanbul'da Karavan Parkı

Birkaç gün için girmek isteyenler için , bu alanda (elektrik+su+wc+duş) olsa 54 TL tamam verelim uygun ,bu imkanlar yoksa diğer park yerlerinde 18 TL verip orda konaklarım , anlamsız bir fiyat artışı yapılmış , ancak abone olup sürekli orda kalanlar için iyi olmuş , yol geçen hanı gibi olmaktan...
  15. suleymancirit

Keles Kamp Karavan Alanı Mayıs Ayında Bir Ziyaret Izlenimleri...

Fiş yeri çok , cumartesi pazar çadırcı çok gelen var , onlarda elektrik alıyor , bu nedenle cumartesi pazar dışında gelirseniz boş fiş bulursunuz , cumartesi pazar gelsenizde , karavancılardan rica edip ara bağlantı yapmanız mümkündür . Wc elektrik su duş var , problemsiz bir kamp alanı burası .

16. suleymancirit

H arada bir H+ oluyor , 3G den biraz daha güçlü mü oluyor yoksa 3G mi oluyor
  17. suleymancirit

Turkcell çekiyor , muhtemelen 3G , internet normal çalışıyor

18. suleymancirit

İstanbul - Eskişehir - Afyonkarahisar - Konya - Mersin - Niğde - Nevşehir - Kayseri - Sivas - Tokat - Samsun

@adigekuzeyli %100 haklısınız , ben başkan veya yetkili olsam , bu karavanparka eş olmayan çiftleri almam aileler müstesna (zinaya ve fuhşa kimlik kontrolu yaparak ) kapı açmam , alkola ve şarhoşluğa müsade etmem , eleştirinizde çok haklısınız , @adigekuzeyli mutabıkmıyız aynı görüştemiyiz...
  19. suleymancirit

İstanbul - Eskişehir - Afyonkarahisar - Konya - Mersin - Niğde - Nevşehir - Kayseri - Sivas - Tokat - Samsun

Dinimize göre evli olmadan "zina olur " karavan formunda bunumu tartışacağız , herkes kendi inandığı gibi yaşasın tamam da , kurallara da saygılı olalım . Öküzün altında buzağı aramayın .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri