Arama sonuçlarınız

1. suleymancirit

Adrasan Karavan Kamping Hakkında Izlenim Yada Görüşleriniz Varmı ?

belediye karavan otoparkı açmış , gecelik 15 TL elektrik wc su duş varmış diye yorumlar okudum , son günlerde ücret de almamaya başlamışlar diye yazan yorum yapanlar oldu . konuyu bulabilirsem buraya yazarım Video...

2. suleymancirit

Antalya'da Karavancıların Kampdışı Konakladığı Boş Arsanın Koordinatları

şu an kapatılmış diye yazdılar , kalmaya izin vermiyorlarmış , emekiler kahvesi yanındaki boş arsa Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi Gürsu, Akdeniz Blv., 07070 Konyaaltı/Antalya 444 7 001 https://maps.app.goo.gl/3kkm3b8PTVuxyCxu8
  3. suleymancirit

Adrasan Karavan Kamping Hakkında Izlenim Yada Görüşleriniz Varmı ?

Belen köyünden geçen yeni yol gayet güzel , siz eski yoldan gittiniz galiba , navigasyon bazen yanıltıyor .

4. suleymancirit

Bu Gün Kalan Ömrümün Ilk Günü

çok para değil , ikisininde olmasında yarar var
  5. suleymancirit

İç Di̇zayn Ve Pandemi̇ Sonrasi Banyo İhti̇yaçlari İçi̇n Neler Yapilabi̇li̇r

cep bilgisayarı el cevap için , kifayet etmediğinden , bir masa üstü klavyeli kompütür lazım geldiğinden , cevap için zarurete binaen , bir müddet izin taleb etmek gereği hasıl olmuştur . NOT : bu belagat beni öyle bir terletti ki , sormayın gitsin

6. suleymancirit

İç Di̇zayn Ve Pandemi̇ Sonrasi Banyo İhti̇yaçlari İçi̇n Neler Yapilabi̇li̇r

65 yaşına gelmiş bir adam , çalışma lafını duyunca hemen kirişi kırar , süleyman abin gezmeye çıkmış siz çalışmaktan bahsediyorsunuz , ahududuları yemekten ben vaz caydım , teşekkürler Canberk bey , siz genç karavancıları davet edin artık

7. suleymancirit

Jel Akü Bağlantısı

buzdolabınızı ara aparat ve ek kullanmadan direk kablo ile aküye bağlayın aynı güçte ve amperde başka bir dolu aküye bağlayıp çalışırsa yaşam akünüz dolu görünmesine rağmen verimi çok düşmüştür (yerli jel aküler başa bela) bazen bağlantı yerleri oksitleniyor temizleyin bunlardan sonra kalan...
  8. suleymancirit

Jel Akü Bağlantısı

elo relö v.b. ile araç şarjı na bağlı ise mi ? benim akümün araç ile hiç bir bağlantısı yok , sadece solar panel den şarj ediyor , yine de yaşam akümü , araç eksi şaseye bağlayacakmıyım ? nedeni nedir ? şu ana kadar araç eksi şaseye bağlı olmayan jel yaşam aküm , bana bir problem yaşatmadı .
  9. suleymancirit

Solar Şarj Cihazı Load Çıkışı

Malatya da iken almıştım , sadece led satan elektrik malzemecisine , 12 volt akü için led ampul var mı dedim , bunu verdi , aldım taktım , 12 saat açık kaldığı da oldu , hiç problem olmadı .

10. suleymancirit

Solar Şarj Cihazı Load Çıkışı

ben karavanımda resimdeki 12 volt led ampüller kullanıyorum , direkt solar şarjın ampül çıkışına bağlı ve arada regülatör gibi aparat bağlı değil , problemsiz kullanıyorum .

11. suleymancirit

Lithium (lifepo4) Aküler Parasını Hak Ediyor Mu- Test

uzun yıllar Alamanya da ikamet edip ve de eşi Alman olmasına rağmen , Türkçe yi bu kadar güzel ve beliğ kullanan biri olarak sizi hayranlık ve ilgiyle izliyorum üstadım , en güzel ve kestirme daha nasıl anlatılabilir , yazdıklarınızın çoğunu uygulayarak , enerji probleminden kurtuldum inşallah ...
  12. suleymancirit

Dönerli Karavan Koltuğu

evet çok yüksek

13. suleymancirit

Dönerli Karavan Koltuğu

ducato şoför koltuğu için kaç TL dir
  14. suleymancirit

Abant 2020 Karavan Konaklama

en düşük kamp ücreti gecelik 100 TL olmuş , ayda 3000 TL , biz emekli karavancı olarak bu işi bırakalım o zaman , böyle bir uygulama ülkemiz için ne anlama geliyor , Allah basiret insaf versin , daha ağır kelimeler kullanmama terbiyem müsade etmiyor .
  15. suleymancirit

Gezmek Yasak, Hayal Kurmak Değil..

harika bir yaşam , iyi etmişsiniz .

16. suleymancirit

katılmıyorum , isteyen girsin girebilir , orta ücretsiz otopark var , ben dışarı eşya çıkarmıyacağım diyorum , buna rağmen beni kampa girmeye mecbur tutuyorlar , bu durumda özel şahıs şirketinin işlettiği bu kamp alanına yönlendirmenin anlamı nedir sizce soruyorum . sözü fazla uzatmıyacağım ...
  17. suleymancirit

sakınca yok , ancak benim gibi balık tutmak veya gölü seyretmek isteyen karavancı için sakıncalı, çünkü kamp alanı gölü görmüyor , kamp alanına ücret ödemek istemeyen bütçesi kısıtlı emekli karavancılar için sakıncalı , beni ücretli karavan alanına girmeye mecbur tutmaları sakıncalı , burada...
  18. suleymancirit

Abant gölü tabiat parkında , motokaravan ve çekme karavanların göl etrafındaki "yollar ve otoparklar" da duraksama ve gece konaklama yapmalarını Bolu Valiliği yasaklamış , ordaki görevliler uyarıyor ve durdurmuyorlar , biraz yukarda karavan ve kamp alanına gitmeniz için uyarıyorlar , gitmemekte...

19. suleymancirit

Norveç 2020 Gezi̇si̇

norveç meraklısı olarak sizi izlemeye devam , iyi yolculuklar dilerim (ilk hareket noktanız Almanya mıdır )
  20. suleymancirit

Sosyal Medya Düzenlemesinin Getirdikleri

korku dağları sarmış derler ya , işte bu bunun sonucu gibi , gerek varmıydı bilmem .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri