Arama sonuçlarınız

1. suleymancirit

Kuşadası Antique Lodge Caravan Camp

Bursa ili Keles ilçesindeki KOCAYAYLA kamp karavan alanını , Keles belediyesi inşa etmiş ve kendi işletiyor , elektrik+su+wc+duş imkanları var , günlük 20 TL ama sadece tatil günleri bir görevli gelip topluyor , bunu bir ilçe belediyesi yapabiliyorsa İL BELEDİYELERİ neden yapamasın , üst düzey...

2. suleymancirit

Kuşadası Antique Lodge Caravan Camp

karavan 50 TL 2 kişi 2x50=100 TL , toplam 2 kişi için 50+100=150 TL biraz çok değilmi ?
  3. suleymancirit

Pako Şalter Konusunda Yardım Isteği

araç çakmaklığına takılan inverter alnanız lazım , invertere takacağınız akü şarj cihazı kaç amperlik olacak ne kadarını kaldırır onu bilemiyorum A101 de bugün satılan , çakmaklığa takılan inverter , işinizi görür diye düşünüyorum , akü şarj cihazı ne almak lazım onu bilemiyorum

4. suleymancirit

Açık Kasa Kamyonete Çekme Karavan Montajı

noter de ruhsat değiştirirken şu % 130 ÖTV yi ödede gel , işlemini öyle yapalım derler , geçende birine demişler de , adam gün farkıyla kurtarmış ( 5 yaş ve altı için bu tür değişimlerde ÖTV ödenmek zorunda isterseniz yapabilirsiniz yasak yok diyelim üstad )
  5. suleymancirit

İstanbul'da Karavan Parkı

( Elektrik+Su+Atık Su ) çalışmaları bitmiş mi , bitmediyse şu an atık su wc kasetlerini nereye döküyorsunuz , şurayı bir otopark olmaktan çıkaramadılar

6. suleymancirit

Karavanda Sulu Sistem Soğutucu Kullanılır Mı?

netice olarak bu forumda ; youtube linki veya konuya müdahil olmayarak başka weblerden link bırakıp , bi daha uğramayanları hiç sevmiyoruz , bizden uzak dursunlar diyerek konuyu noktalayalım mı .

7. suleymancirit

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

12 kg mutfak tüpünü OTOGAZ ile doldurmanız sanki uygun değil , karavanınıza otogaz kullanmak istiyorsanız otogaz tankı montaj ettirip öyle kullannak daha akıllıca olur , LPG ile şaka olmaz , yinede mahsuru yok diyen olabilir , ben fikrimi söyledim .
  8. suleymancirit

@YanlışGezenAdam: @AKMühendis abimizin yazdığında bana göre hiç bir anormallik yok sanki sen yanlışyerlerdegezenadam olarak , yine yanlış yerlerde geziyorsun bizler kafandaki dinazor hobinde , tasavvur ettiğin insanlardan değiliz , hepimiz kültürlü çoğu yüksek tahsilli insanlarız , sen...
  9. suleymancirit

İç Di̇zayn Ve Pandemi̇ Sonrasi Banyo İhti̇yaçlari İçi̇n Neler Yapilabi̇li̇r

portatif tuvalet arkaya , oturma grubu şoför koltuğu arkasında uygundur , seyahat esnasında , yolcuları arkaya hapsetmemiş olursunuz , klasik plan en denenmiş ve kabul görmüş plandır .

10. suleymancirit

İç Di̇zayn Ve Pandemi̇ Sonrasi Banyo İhti̇yaçlari İçi̇n Neler Yapilabi̇li̇r

kesinlikle olumsuz etkilenmez , ısı aşağıya değil yukarı çıkar , arada ki mdf zaten ısı geçirmez , lpg güvenliği için alarmı koymak yeterilidir , başka bir şeye hacet yoktur , kolay gelsin .

11. suleymancirit

çok kişi para kazanmak için , bu tür karavan videoları çekip yayınladı , ancak içlerinde dişe dokunur para kazanan 2-3 kişiyi geçmez , bu yolu izleyen kişi sayısı epey arttı , bu durum forum kurallarına uymaz doğru ama yapacak bir şey yok , kaçınılmaz bir durum , izlemeye değer bulursanız ...
  12. suleymancirit

1000 aboneyi geçip , beğen tıkla olursa , para kazanılıyormuş da , bir kaç kişiye ben de abone oldum , sosyal medya bu yapacak bir şey yok , izlenmeye değer bir şey ortaya çıkıyorsa , o kişiye abone olup tıklayacağız galiba , hoş görüyorum , internet dünyasının kaçınılmazlarından .

13. suleymancirit

bizim gibi 65 yaş ve üstü gurubu kısa zamanda " romatizma ve aşırı nemden dolayı" imam ın kayığına bindirir bu tür soğutucular , karavanda normal klima bile gereksiz , 2 tane USB fan yeterlidir
  14. suleymancirit

Kaz Dağlarında Çekme Karavan Ile Kamp Yapılır Mı, Yolu Ve Diğer Imkanları Müsait Mi?

kaz dağları milli parkına 2 sene önce eylül ayı son haftasında gittim yolu asfalt düzgün .milli park girişine saat 17.30 gittim ancak görevli saat 17.00 de kapıyı kilitleyip gidiyormuş , sabah sekizde gelip açıyormuş , yani içeri girerseniz içerde gece mahsur karavancı olarak kalıyormuşsunuz ...
  15. suleymancirit

Araç Içi Isıtma Sistemi

300 watt ortamı ne kadar ısıtır ve de bunu çalıştırmak için 400 ah akü ister , akü alacağınıza 2500 TL verip portatif veya sabit bir dizel ısıtıcı al daha iyi http://www.dai.com.tr/urun.asp?id=15

16. suleymancirit

Bugün Karavanım Beni İlk Defa Yollara Çıkardı...

ne kadar güzel ifade etmişsin , şu karavancılığımızı be Mesut abi , size ve eşinize sağlık ve mutlulukla uzun ömürler versin rabbim , bu resim ne güzel bir tablo olmuş
  17. suleymancirit

Truma Sl2000 Gazlı Soba Gece Açık Bırakılması Hakkında.

1 -lpg dedöktörü (12 volt yaşam aküsüne bağlı ve de pilli modeli malesef yok) taktım , sadece mutfak ocağı ve 1 adet piknik tüpü ocağı için 2 - pilli karbon monoksit dedektörü taktım , bilhassa DAİ SHAVA webasto eksoz kaçağını bildirnesi için taktım 3 - pilli duman dedektörü taktım bundan...
  18. suleymancirit

Uludağ Bölgesinde Karavan Kamp Alanı Tavsiyesi

daha bir hafta önce çekme karavan ile kalanlar vardı , masa başındaki memurun söylediğine pek itibar etmeyin diyeceğim ama elektrik bağlama noktasında sıkıntı çıkarır bağlamazlar neyse , kocayayla da kapıda bekleyen güvenlik görevlisi gibi bekleyen birisi yok , orada kalanlar varsa sıkıntı...

19. suleymancirit

ben görmedim , ancak bulunacağını düşünmüyorum , depo dolu gitmek lazım . çekme karavan için depodan hortumla çekilip kullanılabilir .
  20. suleymancirit

eylül ekim ayı soğuk olur , webasto veya fanlı elektrikli ısıtıcı şarttır . 1- çobankaya alanı ; 1750 mt yükseklikte , ve 1500 mt yakında teleferik istasyonunda migros var , ayrıca kamp alanında küçük bir büfe var , bir süzme elektrik sayacı ile 20-30 mt civarı uzatma kablosu ile gidin , kamp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri