Arama sonuçlarınız

1. suleymancirit

Karavan Gölgede Solarpanel Günește

Katlanır panellerin , birini doğu diğerini de batı yönüne çevirdinmi yön değiştirme külfeti olmaz olur biter , alın size çözüm desem , doğru olurmu acep . ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. suleymancirit

Anket/ Çekme Karavan Konaklama Önceliği ?

Su duş ve wc ihtiyaçlarınızı gidermek için , nasıl nir yol izliyorsunuz , sizin tecrübelerinizden istifade etmek ve fikir edinmek için soruyorum ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. suleymancirit

İşte forumda yazmanın faydası , akıl akıldan üstündür , Çok güzel bir fikir , hemde çok ucuza mal olur . ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. suleymancirit

Forum Sorunları

Bu forumda yazdığınızı , 12 saat içinde silebilirsiniz , bu süreyi geçirdinizmi silinemiyor ! Geçmiş olsun ! ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. suleymancirit

https://www.amazon.de/-/tr/dp/B01M28W7KR Bu ürün çok güzel , üzerinde sarj regülatörü mevcut ve akü kabloları maşalı, ancak Türkiye satışı yok . ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. suleymancirit

http://www.saviorsolar.com.tr/urunler/savior-solar-katlanabilir-gunes-panelleri/ https://m.tr.aliexpress.com/item/32928806282.html Bu portatif panellerin üzerinde , sarj regülatörü de mevcut gibi , eğer şarj regülatörü üzerinde ise , kalolarını maşa ile direk aküye tuttur , işin bitince...

7. suleymancirit

Araç İçi Buzdolabı

Benim görüşüm , bilhassa tezgah altı buzdolaplarının arka kısmında hava alması için , biraz aralık olması lazım , yazın çok sıcak günlerde tavan havalandırması açık bırakılması ve küçük bir fan veya vantilatör ile karavan havalandırmasına , ihtiyaç olduğu yönünde ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk...
  8. suleymancirit

Yemekli tekne turu

Korona tedbirleri ve mübarek ramazan ayına rağmen , bu alkollü turu yapabiliyormusunuz , hayret ki hayret doğrusu ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. suleymancirit

Karavanda / evlerde tüp yangını / patlaması

LPG gaz alarmı bulundurmakta yarar var @makara60 bey 12 volt lpg alarmı almış , linkini ve kaç TL ye aldığını yazarsa memnun oluruz ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. suleymancirit

Karavan Elektrik Sistemi

Açık havada kullanımına tamam , kanaatimce karavan içinde kullanımı güvenli değil , ben söktüm detantörlü mini aygaz taktım , kapalı ortamda kullanmayınız , benimki kenarda duruyor . ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. suleymancirit

3 Sistem Buzdolabı Enerji Tüketimi Hk.

Bu dolabın bakım ve tamirini yapan bir usta yokmu ?
  12. suleymancirit

Karantina Günlerinde Dostlardan Haber Almanın Önemi

Bu virüs ve hastalık bir çok bilinmeyenle dolu , inşaallah en kısa zamanda ilacı geliştirilip bulunurda , insanlık şifa bulur , diye dua edelim . Allah şifa versin , kısa zamanda iyileşirsiniz inşaallah .

13. suleymancirit

Oruxmaps Son Sürüm V.6.0.0

Google Play da ORUXMAPS diye aratıp kurabilirsiniz
  14. suleymancirit

Karavanda Solar Ağırlıklı Enerji Sistemi Tasarlanırken Bilinmesi Gerekli Faktörler

Siz de tekrardan hoş geldiniz Şadan bey
  15. suleymancirit

İnşaallah bir virüs tsunami si bizi vurmadan atlatırız , benim ki felaket tellağı değil , sadece ufku net görememekten oluşan endişeli bekleyiş , Allah sonumuzu hayreyleye .

16. suleymancirit

İçinde Sürekli Yaşamak İçin Karavan Arayışındayım

Video: https://youtu.be/r1W5lzgeaF0 Bu sanatçı yalnız adam , devamlı çekme karavanda yaşıyor , tarih sırasına göre tüm videolarını izleyin
  17. suleymancirit

Üstad iyi değindin , bardağın dolu tarafına bakmıyorsun derler ya , bu virüs bu atasözünü yalancı çıkardı bana göre , bizdeki test sayısı düşük şu an için virüs taşıyıcı bunun 10 katı fazla , ve %80 ayakta geçiriyor , daha geçen karavancı orta yaşlı bir çift , ufak bir rahatsızlık için hastaneye...
  18. suleymancirit

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

2x150 mono panel 2x120 jel akü 30 mppt şarj regülatörü Koy aracına vede Kafayı fazla karıştırmadan bak keyfine desem ne dersiniz Hüseyin abi

19. suleymancirit

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

AGM aküler JEL aküler gibi gaz sızdırmazlık yani kapalı ortamda kullanmaya müsaitmi , ayrıca altarnatör araç şarjı için JEL akü tavsiye edilmiyor , AGM de durum nedir teşekkür
  20. suleymancirit

Geçmiş olsun , bazı işletmeler üretim durdurup ücretli izine çıkardı , Allah yardımcınız olsun .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri