Arama sonuçlarınız

1. gezmen

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Hocam, emeğiniz için teşekkürler. Yazılı ve görsel paylaşımlarınızı izliyoruz. İyi yolculuk ve dinlenceler... :) Cavid Sezen

2. gezmen

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Öncelikle merhaba ve yine görüşmek ne güzel diyorum. :) Yukarıdaki satırların benzerlerini artık daha az yerde görebiliyor ve üzülüyorum. Böyle nesnel ve sağlıklı gözlem ile değerlendirmelere, kişilerin ve ülkemizin çook...
  3. gezmen

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Bir deneyim ve bilgi aktarımı daha; teşekkürler. :) Cavid Sezen

4. gezmen

4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 ) Her türlü hava koşullarında yıllardır bu etkinliği gerçekleştiren arkadaşları kutlarım; nicelerine olsun. ;) Ferhat, fotoğraflar güzel; birkaç tanesi duvar kağıdı olur, emeğine sağlık. :) Cavid Sezen
  5. gezmen

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Bir kullanıcı deneyimi geldi; teşekkürler. :) Cavid Sezen

6. gezmen

GEZENBİLİR TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR

Ynt: GEZENBİLİR TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR Geçmiş olsun bir kez daha; demiştim ve yineliyorum, "mala gelsin, cana gelmesin!" Cavid Sezen

7. gezmen

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Güzele benziyor; ederi de iyiymiş. Araçta, kış mevsiminde güzel koltuk minderi olur gibi... :-\ *Evet, dostların yardımıyla bir yolbul (navigasyon) edineceğiz artık... :) *Harita ve atlas, yurtdışında çok zengin ve güzel örnekler...
  8. gezmen

İspanya ve Portekiz’de Karavanla 3 Bin Kilometre Yaptım, En Çok Cascais’i Sevdim

İspanya ve Portekiz’de karavanla 3 bin kilometre yaptım, en çok Cascais’i sevdim Serhan Yedig / syedig@hurriyet.com.tr 3 Aralık 2012 Yurtdışında karavan kiralamak çoğu gezgine zor gelen bir seyahat biçimi. Oysa İstanbullu işadamı Umut Taçkın (34), pek çok avantajının olduğunu söylüyor...
  9. gezmen

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Navigasyon deme, yaramızı deşme biz teknoloji özürlülere... :-[ Bu ay, oğlum gelince, senin önderliğinde, bir navigasyon aygıtı alacağım. :) Turizm infonun haritaları, artı bilgiler içerdiği için değerli. Kuşkusuz paraya kıyıp...

10. gezmen

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Ferhat, atlas olarak ne kullanıyorsun? Tek Avrupa mı yoksa ülkelerin ayrı ayrı atlas&haritalarını mı? Soruma birkaç yanıt verilebilir ama... :-\ Bende, Marco Polo'nun Avrupa Atlası var. 1:2.000.000 ölçekli, 184 sayfa; haritalar...

11. gezmen

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Kışın Simav'a uğramak yasak!.. :D Hele bir bahar olsun bakalım, belli mi olur?... ;) Aslında sizin bana uğramanız daha kolay; malum İzmir yolu... :) ;) Kolay gelsin. :) Cavid Sezen
  12. gezmen

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" *Üzerinde 78.00€ yazan post, geyik postu mu? Ederi uygun mu; aldınız mı? *Ranua hayvanat bahçesi 14€, epeyce ucuzmuş!.. :D * Balığa mı yanarsın, yoksa boşa giden, üstelik azalmış lpg'ye mi?... ::) * Balıkta boşa giden lpg...

13. gezmen

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Şu an gördüğüm mutluluğunuzun sürekli olması dileklerimle!... :) Cavid Sezen
  14. gezmen

Yeni Karayolları Kanununda Karavanların Yeri

Ynt: Yeni Karayolları Kanununda Karavanların Yeri Son dönemde duyduğum en güzel haber; teşekkürler Erdal Bey! :) Cavid Sezen
  15. gezmen

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası "Halk Sigorta", adı gibi halkçı öyleyse... ;) Paylaşım için teşekkürler. :) Cavid Sezen

16. gezmen

Anadolu Gezimiz 2011//2012 ( gez-bil )

Adım adım Anadolu; sıkı geziyorsunuz. ;) Teşekkürler paylaşım için, izliyoruz... :) Cavid Sezen
  17. gezmen

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Teknik konuda söz söyleyemem ama çabanızı takdirle karşıladığımı söylemeliyim; "eski kuşak" böyle işte!... ;) :) Cavid Sezen
  18. gezmen

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Saim Bey, geçmiş olsun. "Mala gelsin, cana gelmesin"... Cavid Sezen

19. gezmen

Karavan İle İran Ve Umman

İşinize yarar umarım... :-\ http://www.irangezi.com/?sayfa=isfehan http://www.geziyorumlari.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1575&Itemid=170 Cavid Sezen
  20. gezmen

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Divriği, Hekimhan ... dendiğinde aklınıza demir cevheri nasıl geliyorsa (başka özellikleri de var kuşkusuz ...), Kiruna da "demir"i çağrıştırır çoğumuzda (Ortaokul, lise yıllarınızı anımsayın). Kiruna fotoğrafları, ortaokul, lise ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri