Arama sonuçlarınız

1. gezmen

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Çanakkale ve çevresi, bizim görüşümüze göre, ne denli sıklıkla gezilirse gezilsin, sıkmaz. Bunda, yörenin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin yanısıra, insanının payının da katkısı yadsınamaz. :) ;) Yukarıdaki satırları okuyunca, bir an gülümsedim. 2005 yılı...

2. gezmen

Kış güneşinde Pamukkale-Milas-Bodrum Yarımadası-Marmaris-Datça-Kayaköy-Fethiye

Ynt: Kış güneşinde Pamukkale-Milas-Bodrum Yarımadası-Marmaris-Datça-Kayaköy-Fethiye Çok güzel yurt köşelerini, yazı ve fotoğraflarla çok güzel anlatıyorsunuz; elinize, gözünüze, emeğinize sağlık!.. :) Cavid Sezen
  3. gezmen

WHITE FREEDOM

Ynt: WHITE FREEDOM Hayırlı olsun; kolay gelsin. :) Cavid Sezen

4. gezmen

Ekim-Kasım Antalya Gezisi 2012

Ynt: Ekim-Kasım Antalya Gezisi 2012 Yazınızı okumaya başladığımda, Ferhat'ın alıntıladığı yukarıdaki fotoğraf için, "işte buuu!.." demiştim; Ferhat, erken davranmış alıntılamada. Bu fotoğraf, çok özel; muhakkak bir yerlerde kullanılmalı.... ;) :) Cavid Sezen
  5. gezmen

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Elinize, gözünüze, emeğinize sağlık. Çok güzel bir köşemizi, çok güzel anlatıyorsunuz; teşekkürler. :) Tire, Ödemiş, Birgi'yi görmemiş olanlar, bu güzel yerleri gezi taslaklarına almalılar. ;) Cavid Sezen

6. gezmen

DAĞ KAPLANI

Ynt: DAĞ KAPLANI Hayırlı olsun; kolay gelsin. :) Cavid Sezen

7. gezmen

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Bilgi, belge ve fotoğraflar için teşekkürler; izliyoruz... :) Cavid Sezen
  8. gezmen

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Alıcı, güle güle kullansın; satıcı için de yeni bir başlangıç olur sanıyorum. Cavid Sezen
  9. gezmen

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Yeni gezenevinizi, güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim. :) Süreyya Bey, yıl on iki ay gezme-yaşama amacıyla yaptırmıştı bunu. Sanırım sonradan düşüncesi değişmiş olmalı ki elden çıkartmış. :-\ Cavid Sezen

10. gezmen

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Hocam kolay gelsin; sizden daha genç olanları çalışkanlığınızla motive ediyorsunuz.. :) ;) Cavid Sezen

11. gezmen

İspanya ve Portekiz’de Karavanla 3 Bin Kilometre Yaptım, En Çok Cascais’i Sevdim

Ynt: İspanya ve Portekiz’de Karavanla 3 Bin Kilometre Yaptım, En Çok Cascais’i Sevdim Merhaba!... :) Cavid Sezen
  12. gezmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoş geldiniz!... :) "Manisa", "1980" ve "Şevik" ... bir ortaokul arkadaşımı anımsattı bir an bana; Naim Şevik ile bir yakınlığınız var mı? Cavid Sezen

13. gezmen

ALBATROS Yollarda ( Kızılcahamam - Yedigöller - Abant )

Ynt: ALBATROS Yollarda ( Kızılcahamam - Yedigöller - Abant ) Temiz hava, bol gıda ... harika!... :) Cavid Sezen
  14. gezmen

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hayallerinize kavuşmanız dileğiyle, hoş geldiniz. :) Cavid Sezen
  15. gezmen

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka) Geçmiş olsun; moral çok önemli... Cavid Sezen

16. gezmen

Avrupa'dan Çeşitlemeler- (Gezgör)

Ynt: Avrupa'dan Çeşitlemeler- (Gezgör) Temizlik, düzen ... ister istemez gelenleri, gidenleri, görenleri etkiliyor; Avrupa gezilerini paylaşanların fotoğraflarında görülen bu. ;) Paylaşım için teşekkürler. :) Cavid Sezen
  17. gezmen

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Ben de çok isterim. :) Cavid Sezen
  18. gezmen

Abant gezisi 2013

Ynt: Abant gezisi 2013 Gezenbilir'in sıkı gezginlerinden Yeşim&Bülent çiftini kutluyorum. :) Cavid Sezen

19. gezmen

ALBATROS Yollarda ( Kızılcahamam - Yedigöller - Abant )

Ynt: ALBATROS Yollarda ( Kızılcahamam - Yedigöller - Abant ) Heyecanınız ve paylaşımınız çok güzel Abdullah Bey; teşekkürler. :) Cavid Sezen
  20. gezmen

Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gezimiz.

Ynt: Faruk KAYHAN Anısına GEZENBİLİR Kars Yollarında II ve “EKSİ 36” Sarıkamış Offroad Oyunları Gez Arif Bey, kutluyor ve paylaşımınız için teşekkür ediyorum!.. :) Kış gezileriniz, gelenekselleşti diyebiliriz... ;) Cavid Sezen

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri