Arama sonuçlarınız

1. gezmen

Yurt Dışı Gezi Hazırlıkları Ve Maliyeti

Ynt: Yurt Dışı Gezi Hazırlıkları Ve Maliyeti Bu çok ayrıntılı yazı ve emek için teşekkürler... :) Cavid Sezen

2. gezmen

Başınız Sağolsun Vural Bey..!

Ynt: Başınız Sağolsun Vural Bey..! Başınız sağolsun; sizlere sabır dilemekten başka ne gelir elden... :( Cavid Sezen
  3. gezmen

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Önemli bir açıklama. En azından imrenenlere yol gösterici olacaktır; teşekkürler... :) ;) Cavid Sezen

4. gezmen

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) * Karamürsel-Boyalıca yoluna göre çok daha yeşille içiçe... ;) * Geçmiş olsun.. :( Yeni bir geçek kayda alındı. :) Cavid Sezen
  5. gezmen

Eyyy , Sahteci Vatandaşım.....

Ynt: Eyyy , Sahteci Vatandaşım..... Duygu ve düşüncelerimizi ne de güzel yansıtıyor; teşekkürler. :) Cavid Sezen

6. gezmen

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) *Gözümüzü, gönlümüzü fotoğraflarıyla şenlendiren tüm arkadaşlara çok teşekkürler; İznik, çok güzeldir!... :) * Karavancı/gezgin, gittiği yoldan dönmez ama.... :D Bir olasılık, çok sevdiniz ve gelirken tadını...

7. gezmen

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Hocam, cesaret ve azminize saygı duyuyorum!.. :) ;) Selamlar. Cavid Sezen
  8. gezmen

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Birkaç gündür nete girememiştim, çok geçmiş olsun. Cavid Sezen
  9. gezmen

Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...!

Ynt: Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...! 1.278 Tl, Üzüldüm; Bu Parayla Kaç Depo Motorin Alınır Ve Binlerce Km Gezilirdi... :( deneyim Paylaşımınız İçin Teşekkürler. cavid Sezen

10. gezmen

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Gözünüz Aydın; Analı Babalı Büyüsün!... :) cavid Sezen

11. gezmen

RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) Kaygıları kendi adıma söylemedim daha çok, genel bakış açısına göre belirttim. Rusça'mız yok, yalnızca İngilizce var. :( Değişik bir coğrafya ve kültürleri tanımak, hem de Avrupa'ya göre daha uygun akçalı koşullarda...
  12. gezmen

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Gözünüz aydın!... :) Cavid Sezen

13. gezmen

karadeniz yaylalarında kamp ve piknik gezilerimiz

Ynt: karadeniz yaylalarında kamp ve piknik gezilerimiz Kartpostallar çok güzel... :) Cavid Sezen
  14. gezmen

RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg)

Ynt: RUSYA ( Bati Sibirya-Ural Bolgesi-Omsk-Tyumen-Tobolsk-Yekaterinburg) * "Hem ziyaret, hem ticaret" yani... :) ;) Bizde çok bilinmeyen bir coğrafya ile ilgili bu yazı ve fotoğraflar için, baştan teşekkürler. :) * :D *Tren hakkındaki bilgi ve deneyim aktarımı, çok değerli. *...
  15. gezmen

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız Alp Dağları ile yaz mevsiminde oradaki temiz ve serin havayı sevdiğinizi anlıyorum. Şimdiden iyi yolculuklar dilerim. :) Cavid Sezen

16. gezmen

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5 Aracınız ve kamper yapma kararınız ile uygulanması, hayırlı olsun Nüvit Bey. :) Cavid Sezen
  17. gezmen

CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI

Ynt: CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI Sıcak paylaşımınız için teşekkür ederim. :) Küçük ama şirin bir karavan, yemyeşil bir doğa, çok güzel bir manzara, Akdeniz İklimi'ne özgü limonata gibi bir hava ve en önemlisi, gülen yüzler; kutlarım sizi. Ayrıca, o güzelim balıkları...
  18. gezmen

Avrupadaki Motokaravan Üreticilerinin Link Adresleri

Ynt: Avrupadaki Motokaravan Üreticilerinin Link Adresleri Gözümden kaçmış kusura bakmayın; kutlar ve teşekkür ederim. "Akser/Aksar"den selamlar. :) Cavid Sezen

19. gezmen

Konya-Akşehir.

Ynt: Konya-Akşehir. Sultan Dağları'nın eteklerinde, çok hoş bir kentimizdir Akşehir. Nedenini tam bilmiyorum ama buradan hoşlanıyorum. :-\ Çoğu zaman yanından transit geçtiğimiz, yeterli ilgiyi göstermediğimiz bir kent olabilir bazılarımız için. Öyle yapmayın arkadaşlar; buraya zaman ayırın...
  20. gezmen

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" * SAM_6361.jpg'de, motorin(euro disel), 2.41 görülüyor; sanırım bugünkü kurla 3 TL'nin altında oluyor, yanlışsam düzeltsin arkadaşlar. :-\ *Sonraki birkaç fotoğrafta (SAM_6383,6390, 6399, 6406), yolbul (navigasyon), iki adet gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR