Arama sonuçlarınız

1. HAMRADIO

Araca Ampermetre Bağlamak

Şönt bağlantı şeması ve Separatör kontrol kutusu iç şemasını veriyorum,

2. HAMRADIO

3. HAMRADIO

200 AMP Battery Isolator Dual Battery auto increase battery 12V-in Jump Leads from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

4. HAMRADIO

Merhaba Barış Bey, Müsaade ederseniz madde madde yazayım: 1- Aracım Renault Espace 1992 Quadra - 4x4 2- Her iki akünün de eksi bağlantılarında ( eski tabirle Şase bağlantılarında) 100 A 75 mV şönt bağlı, 3- Ön Akünün artı ucu ile, arka akünün artı ucu arasında Separatör ( bir nevi akıllı...
  5. HAMRADIO

Merhaba, Öncelikle tüm yorumları okudum, ben ilave olarak Elektrik mühendisi olduğumu ve bilinçli olarak arabanın elektrik sistemine müdahale etme hakkını kendimde gördüğümü belirtmeliyim. Bende aracıma ikinci bir akü taktım ve sizin paylaştığınız Volt-Ampermetreden 2 adet koydum, hem ön...

6. HAMRADIO

Daihatsu Terios 1.3 Ön Şaft Tamiri

Paylaşım için çok teşekkürler. Sorununuzun çözüldüğünü okumak çok güzel. Benim aracım Renault Espace 2 Quadra. Arka aksta problem var, sizin dediğiniz gibi bilyalı sistem. Uğultu değil tak tak vurma şeklinde. Bunu sizin ki gibi ıstavrozlu sisteme çevirtirsem dezavantajı ne olur acaba...

7. HAMRADIO

Kamp Alanlarında Güneş Paneli Kullanmak.

Merhaba, , Güneş paneli ile akü vs mi dolduruyorsunuz? aydınlatma işini nasıl hallettiniz? biraz daha detay verir misiniz lütfen, Mesela kaç LED, gibi.. Saygılar, Atila
  8. HAMRADIO

Ilk Cb Telsizim Bende Aranıza Katıldım.

Merhaba Ahmet Bey, cihazınızı yakmadan Tekirdağ'da WOUXUN ,TEKNİK ELEKTRONİK TEKIRDAĞ, TELSİZ ÇEŞİTLERİ , TELSİZ MALZEMELERİ , WOUXUN,YAESU,ATELCOM,VERTEX STANDART,MOTOROLA,DİAMOND ANTEN,KALİTELİ PMR TELSİZ var, orayı bir ziyaret edin.. :) Saygılar, Atila
  9. HAMRADIO

Merhaba Ahmet Bey, iyi günlerde kullanın, sizin iş yerinizde kullandığınız araç antenleri CB için kısa kalır, bilginiz olsun. Saygılar, Atila,

10. HAMRADIO

Ecu Arizasi

Merhaba Geçmiş olsun, Sahibinden.com da bu beyinleri satan bir yere aboneyim, Belki bakmışsınızdır ama katkım olabilirse sevinirim.. kullanıcı adı magtest , her gün 3-5 marka satıyor, telefonu 0 (507) 649 06 71 Saygılar, Atila

11. HAMRADIO

Merhaba Arkadaşım, Hayırlı olsun. Ne tür telsiziniz olursa olsun, önemli olan takacağınız anten, antenin yeri ve antenin ayarıdır. Marka farkı sadece görünüşte ve bir takım alış ayarları ilavesi demektir, ama Göndermede güç farkı yoksa ki olmamalı, legal güç 4 Wattdır, hepsi aynı gider...
  12. HAMRADIO

Bir Karavan Imalat Hikayesi

Öncelikle Hasan Beye geçmiş olsun diyorum. Yorumları okuduğumda, hiç birisinin kanuni bir yol içermediğini, sadece allahından bulsun türü kabullenmeler içerdiğini gördüm. Hasan Bey, bu kişi ile bir sözleşme imzaladınız mı? Kriterleri vs belirttiniz mi?? Umarım kanuni yola başvurursunuz...

13. HAMRADIO

Düz Zeminde Karavanı Insanın Haraket Ettirmesi

Merhaba, Bahsettiğiniz römorkun lastiklerinin havasını indirip itmeyi denediniz mi? Saygılar, Atila

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri