Arama sonuçlarınız

1. trek71

Bulup Almam Lazım Yaza Az Kaldı....

Ynt: Bulup Almam Lazım Yaza Az Kaldı.... Merhaba, 750kg hesabı mevzuata göre boş Ağırlık üzerinden yapılıyor diye biliyorum. Yani sonradan içine koyulan esyalar azami yuk sinirini gecmedigi surece sorun olmaması gerekir.

2. trek71

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Merhaba, Yeni aldığım motokaravanda lpg tankı takılı ve üzerindeki dedantör/regülatör problem çıkarıyor. Konuyu araştırınca ve üzerine düşününce kendi bilgilerimi paylaşmak istedim: A) Standart dendantörler neden problem çıkarıyor? Bunun iki nedeni var: 1) Standart...
  3. trek71

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Ziraat Bankası'da bana 2300tl çıkarttı

4. trek71

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Maalesef 2015 yılı için beklentilerimiz düşük bu konuda. Ancak Aksigorta ve Axa 1500-1800 tl arasında fiyat veriyor... günlüğü 50tl
  5. trek71

Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz

Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz Arkadaşlar facebook'ta Adria Türkiye sayfası var. Web sitesi de haftaya açılacak. Şimdilik facebook'tan bilgi alabiliyoruz. Ben Pino'yu satalı 45 gün kadar oluyor. Alan kişi fabrikaya götürdü doğrudan; eksik/hata gidereceklerdi.

6. trek71

Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz Evet, Kartal tarafında Showroom haftaya açılıyor sanıyorum. Aviva'lar ve action'lar yolda.. haftaya gidip görülebilir karavanlar :)

7. trek71

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Kendi açımdan baktığımda Kasım 2015'e kadar bir ilerleme görmediğim taktirde federasyona da bilgi vererek insanları ortak dava için orgutlemeye başlayacağımı söyleyebilirim.
  8. trek71

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bürokrasiden gelen cevaplar tabii ki "laf olsun, torba dolsun" tarzından. Bence derneğimiz, federasyonumuz var ise öncelikle yürürlüğe koyduğumuz stratejiyi hep birlikte desteklemeliyiz. Bu anlamda bireysel fevri hareketler gerçekten genel resme...
  9. trek71

2015 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı (Son Başvuru 22 Nisan 2015)

Mors kolay ben 3 günde çözdüm olayı mantığı kavrayınca

10. trek71

Yuppi! Ben soruları okuyorum da bazı şeylerin neden öyle olduğunu anlamak uzun sürüyor. Kaynak az

11. trek71

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Tebrikler, dorse vardı herhalde değil mi?
  12. trek71

Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz Teşekkür ederim dostlar! Adora'nın daha dar planları da mevcut, aslında her model için 10 kadar farklı yerleşim planı ve buna göre 2.20 - 2.30 - 2.45 genislikte ölçüler var. Biz biraz "kaşındığımız" için 2.45 genişlik istedik...

13. trek71

Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz Alparslan hocam, biz biraz fors kullanıp showroom için verilen siparişlerin arasına kendi siparisimizi de soktuk. Nisan sonunda teslimat bekliyoruz. Fiyatlar konusunda benim bir şey soylemem uygun olmaz; yakında fiyatları ve...
  14. trek71

Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz Bizim cihette durum şöyle: Bir adet Adora 593 UP bekliyoruz. Ayrıca bir tane de camper alıyoruz. Camper'ı kısa gezilerde kısa zamanda hareket kabiliyeti ve dağa taşa vurmak için kullanacagız. Bu şekilde karavan konusuna uzunca...
  15. trek71

Ynt: Adria Çekme Karavan Fiyat/performans Hakkında Görüşleriniz Yakın bir karavancı dostum, Hüseyin Gencer Adria Türkiye distribütörlüğünü aldı. Bilgi ilk eldendir. Ancak hazırlık doneminde web sitesi ve showroom oluşturulana kadar sipariş almıyorlar. Yani çok az daha beklemek gerekecek

16. trek71

MErhaba, Soru bankası üzerinden çalışmak yerine düzgün bir kitap yok mu acaba? Yoksa yabancı kaynaklara mı başvurmalıyım. Teşekkürler
  17. trek71

Ducato İçin Örneği Görülmemiş Bir Kurulum Düzeni

Ynt: Ducato İçin Örneği Görülmemiş Bir Kurulum Düzeni Klostrofobik ! :)
  18. trek71

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :) Benim şu aralar nacizane fikrim şöyle: Bir pino alıp üzerine 15-20binlik ekipman koyacaginiza Adria Aviva modelinden sipariş verilebilir. Bu sayede hem alko şasi hem izolasyon hem de kasetli tuvalet 3 sistem buzdolabı gibi tüm modern ekipman ve...

19. trek71

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Niko Bey'de ruhsat var, Erba eski karavanlara geriye dönük ruhsat vermiyor diye bir bilgi almıştım.
  20. trek71

Sonunda Çeki Demirini Taktık

Ynt: Sonunda Çeki Demirini Taktık Öncelikle hayırlı olsun :) Çeki demirinde bir konuya dikkat etmekte fayda var; takan yer deneyimli değilse düşünemeyebiliyor. Artık birçok modern karavan/römork stabilizatör ile kullanıldığından çeki demirini tampondan biraz daha geriye çekmek lazım. Normal...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri