Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Merhaba sevgili kampçı dostlar... Kemal TAHİR okumanın zamanı geldi: Bozkırdaki Çekirdek.

2. yugun

The Walking Dead izlemece...
  3. yugun

Arkadaşlar, Ben özgür bir kampçı gezginim.

4. yugun

Sonra evceezime geldim. Bir bölüm Vikingler ve Bir bölüm Andor izledim. Duşumu alıp kahvemi içtim.
  5. yugun

Sevgili Kampçıdostum Ahmet EFE geldi birlikte lahmacun yedik ve kahve içtik sonra biraz da yürüyüş yaptık. Güzel bir akşamdı. Kampçıdostlar iyi ki varlar!...

6. yugun

Merhaba kampçı dostlarıma...

7. yugun

Hayatımdaki Asıl Sorunum, Fazla Kilolarım...

2 km yürüyorum da, Bazı günler 1,5
  8. yugun

İyi geceler sevgili kampçı dostlarım, Gerçi artık sabah oldu ama...
  9. yugun

Zeki Müren Gibi Bir Bursa Beyefendisi Olmak...

Ah keşke onun gibi olabilsem... Gönlümüzün tahtında hep sen varsın, Ruhun şad olsun Güzel İnsan!... Hala çok sayıda sevenin var.

10. yugun

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ben bir kampçı ve karavancı dostum. Benimle dost olmak isteyen herkesle dost oldum. Bundan zarar da görsem vazgeçemedim. Halen kampçı dostlarımın dostuyum.

11. yugun

Bu Sitenin Selasını Kim Okudu?

Hüseyin Bey, Gezilerinizden çeşitlemeler bekliyoruz. Bizi gezi yazılarınızdan mahrum bırakmayın.
  12. yugun

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Arkadaşlar, Bu karavan Çelebi, yani benim ilk gözağrım olan karavan. Kendisine yüz binlik karavan dediğim karavan. Yaptığım için kendimle aptalca böbürlendiğim karavan... Benim Gençlik çağımın karavanı... Bir zamanlar her şeyin çok güzel olduğu günlerde yürütülmüş bir karavan. Şu an durumu pek...

13. yugun

Kaliteli Insan Nedir? Kaliteli Bir Insan Nasıl Olunur?

Kaliteli bir insan olabilmek için yaptıklarım: Yalan söylemiyorum. Her gün bir miktar yürüyüş yapıyorum. Kitap Okuyorum. Çevreme karşı anlayışlı ve sevecen olmaya çalışırım. Severim sevilmek isterim. Arkadaş canlısıyımdır...
  14. yugun

Hayatımdaki Asıl Sorunum, Fazla Kilolarım...

Arkadaşlar 7 Temmuz'dan beri her gün bilfiil 1500metreden az olmamak kaydıyla yürüdüm. Aynı zamanda Bira da içmedim. Bu süre zarfında zayıflayamadım ama son aylarda dört kilo vermişim. En azından vaktimi evimde geçirdiğim bu tatil günlerinde kilo almasam yine iyi benim için. Her gün kararlı bir...
  15. yugun

Aslında ben karavanımı tescil ettirmek istersem bunu başarabilir miyim bunu da bilmiyorum. 01 Tip onayı belgesi ve Faturası halen duruyor. Ama bu tescil için Güney Karavan'ın onu bir yerlere işlemesi gerekiyor sanırım. Bir sisteme işlenecek ondan sonra tescil yapılabilir sanıyorum . İlgilenip...

16. yugun

Yasa yürürlüğe girdikten sonra üretilen karavanlar artık on yıl muaf değiller. Benim bildiğim kadarı ile bu muafiyet yasanın yürürlüğe girdiği tarihten önce üretilen karavanlar için var. Benim PİRİKAMP'ım eskiden üretilmiş bir karavan olduğu için muafiyeti var ama ben onu on yıl sonunda da...
  17. yugun

Mitsubishi L200 2001 Magnum Bilgi

Hayırlı olsun, Güzel bir araç.
  18. yugun

Arkadaşlar bu arada şu an yasadan muaftır kılıfıyla satılmaya çalışılan karavanlar on yıl sonra çöp olacak bu yüzden asıl muayeneden on yıl muaftır diyeni değil demeyeni bulup satın almanız lazım. Şu andan itibaren çekme karavan alacaksanız bu karavan bence mutlaka plakalı bir karavan olmalı...

19. yugun

Çok seviyorum bence tam bir TinyCamper bunlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri