Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Karavanımdayım.

2. yugun

Arkadaşlar, Kampçılığı ve Karavancılığımı 25. Yılımda onurla ve gururla sürdürüyorum. Bu sevda bitmedi.
  3. yugun

Yaz tatilinden bir geceyi daha harcadık, Güne çıktık, O zaman tüm kampçı dostlara merhaba... Benim için uyku saati.

4. yugun

Radyo Eksen'de Baban da mı punk'tı programını dinlemece... Beni mutlu eden radyolardan birisi oldu Eksen.
  5. yugun

Paulo COELHO okumaya devam... Zahir okuduğum en güzel Coelho romanı olduğunu söyleyemeyeceğim. Bir şekilde okunuyor işte...

6. yugun

Motosiklet Ile Krakow

Keyifle Takip ettik paylaşımlarınızı... Teşekkürler...

7. yugun

https://pirikamp.com/
  8. yugun

Çelebi ile Manisa Demirci'de başlayan hikayemiz, Pirikamp ile Angara'nın Bozkırında sürüyor... Biz karavancılığı çok seven birisiyiz... 25. Yılımızı işte böyle kutluyoruz.

9. yugun

Vikingler izlemece...

10. yugun

Güçlü'me aldığım kutu mendilim gelmiş. En kısa zamanda araçtaki yerini alacak...
  11. yugun

Hür Doğdum, Hür Yaşarım Kime Ne Gardaşım?

Evimde kitaplarımı özgürce okuyorum. Bugünlerde okuduğum kitap, Paulo Coelho'dan ZAHİR arkadaşlar...

12. yugun

Hür Doğdum, Hür Yaşarım Kime Ne Gardaşım?

Hür doğdum, Hür yaşarım... Kime ne özgür hayatımdan gardaşım? Hayatımı istediğim gibi yaşarım. Hiçbir oçocuğu da hayatıma karışamaz...
  13. yugun

Evimde Ucuz Biramı keyifle içiyorum. Kimse de benim olan bu hayata karışamaz. Hayatımı özgürce yaşarım. İftiracı oçocukları bir halt edemez.
  14. yugun

Evimde biramı içmece...

15. yugun

Hala daha özgür gezilerimi son derece de delikanlı bir gezgin olarak sürdürmekteyim. Bana bunun yalanı ile saldıran aşağılık oçocukları da bana hiçbir zarar veremediler.
  16. yugun

Bana veya eşime iftira atan pislik insanlarla da hiçbir şey yapamadılar arkadaşlar. Bize böyle de bir şey yapamadıklarını bütün Dünya gördü.
  17. yugun

Ben kampçı dostlarım dediğim kimselere gerçek bir dost oldum. Hayatımı dostça yaşadım ve kimsenin arkasından kötülük çevirmedim. Ben doğru ve dürüst bir insanım. Kimseye de yalan söylemek gibi bir borcum yok. Ben neysem oyum hayatta. Kimseden de bir beklentim yok.

18. yugun

Bugün de Evceezimdeyim. Evceezim çok sıcak ama idare etmeye çalışıyorum. Vantilatör karşısında...
  19. yugun

Motosiklet Ile Krakow

Harika! Paylaşımlar için teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65