Arama sonuçlarınız

1. dinozor izci

Motokaravanda Dört Mevsim Lastikleri

Zaten bu yüzden lastiğe 4-5 yıl ömür biçiliyor. Dişler duruyor, 5 senede bitmiyor ama kauçuk özelliğini kaybediyor. O yüzden 4-5 yıl "full" kullanıp değiştirmek bana ekonomik ve mantıklı geliyor.

2. dinozor izci

Herkesin, her bölgenin ve her aracın özel bir çok şartların bir araya gelmesi nedeniyle koşulları farklı farklı elbette. Herkes kendine hangi lastiğin uygun olacağını ve nasıl kullanacağını çoktan belirlemiştir zaten. Yine de başkalarının nasıl düşündüğünü bilmek yararlı elbette.
  3. dinozor izci

Bu konu terk edileli çok zaman olmuş. Ancak, ben şimdi gördüm. Sanırım forumu iyice kurcalamıyorum, ya da konu "motokaravan" başlığında olduğu için gözümden kaçmış. Yaz - kış lastiği konusunda, bazılarının itiraz edeceği ve "zinhar yanlış" diye azarlayacağı ama uzun dönem kişisel tecrübeme...

4. dinozor izci

Karavanımı Satıyorum

Uygun fiyat olmuş. Almayı düşünenler için fırsattır bence. Hayırlı alışverişler olsun.
  5. dinozor izci

Rotasız Yolculuk Sakın Bir Ütopi Olmasın ?

Allah gecinden versin. :D

6. dinozor izci

Kendi Çekme Karavanımı Yapmak Istiyorum Ama Bütçem Az

Cevaplar sanırım moral bozucu olmuştur ama, maalesef doğru. Ben de şunu belirtmek isterim: Hazır şasi almakla O1 belgesine sahip olamazsınız. O1 belgesini, sadece karavan üreticisi olan ve bu belgeyi vermeye hak kazanmış firmalar, kendi üretimleri için verebilirler. Eğer karavanı karayoluna...

7. dinozor izci

Çocuklar, (küçükseler ayrı, büyükseler daha başka) karavan için kurulan hayallerin en büyük handikapı. Hatta rotasız geziyi hayal bile etmemek için en büyük neden. Biz eşimle emekliyiz ve çocuklarımız evden uçalı çok oldu. Ona rağmen bazı hayalleri gerçekleştirmek çok zor. Sizin en büyük...
  8. dinozor izci

Haklısınız. "Ütopya" kavramının bende karavanla ilgili olarak çağrıştırdığı konu üzerinde durdum sadece. Rotasız geziler de en başta hayali kurulan fakat gerçekleşemeyen planlar kapsamındadır. Yani o an yolda olmak bile acaba hayali kurulan karavanlı hayatın yüzde kaçının gerçekleşmesidir? Tabii...
  9. dinozor izci

Aslında, bir karavan sahibi olma hayallerinin kurulmaya başlamasından itibaren hayal edilen her türlü karavanlı macera ütopiktir. Çünkü karavanlı yaşamın ne olduğunu bilmeyen birileri için gerçek, sadece kurdukları hayallerden ibarettir. Artık nasıl ve ne denli kapsamlı hayal kurabiliyorlarsa...

10. dinozor izci

Bu Da Motokaravan Yani... :)

İyi günlerde kullanın. :) Ahşap tezgah güzel olur. Tabii, dediğiniz gibi biraz bakım ve koruma da ister.

11. dinozor izci

İçi dışı ahşap, güzel olmuş. Mis gibi de koktuğunu tahmin ediyorum. Koltuk yerleşimi de cazip geldi bana. Ancak, ben yaptırıyor olsaydım, bu ahşap kabuk güven vermezdi diye düşündüm. Onun yerine fiberglass bir kabuk tercih ederdim. Hem zaman içinde esneme sonucu doğabilecek problemlere, hem de...
  12. dinozor izci

Çok güzel olmuş. Anadol'un çok güzel anıları vardır bende. Ona neler yapmadılar... Hepsi de yakıştı, hiç birine "hayır" demedi çilekeş Anadol.

13. dinozor izci

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Üzüldüm, geçmiş olsun. Böreklere ve yanmalarına dayanamam. :)
  14. dinozor izci

Çok sevimli geldi bana. Yalnız, motor arkadadır. Onu nasıl halletmişler, bilemedim.
  15. dinozor izci

Karavan Çekecek Araç Alırken Yaptığım Araştırmaları Sizlere Paylaşmak Istedim.

Aracım 1400 ile 4250 devir arasında 240Nm tork üretiyor. 1100Kg ağırlığında karavan çekiyorum. Düz yol, dağ, tepe, iniş, yokuş, hiç fark etmeksizin, arkasında bir karavan çekmekte olduğunun farkına bile varmıyor. (Sadece referans bilgi olarak belirttim)

16. dinozor izci

Yollarda Olmanın Psikolojisi

Üzerinde bunca felsefe oluşturacak kadar da önemli bir şey değil... Yolculuk, A noktasından B noktasına gitmektir. .................. Şaka tabii. Gerçekten de, "bir yerden başka bir yere gitmek" kadar basitçe algılanan bir eylem üzerine geliştitilmiş değerli bir fikir yumağı bu. Düşünürlerin...
  17. dinozor izci

Deprem Bölgesi Çeki Demiri Ve Çekme Karavan

Bu detayları da montaj yapan yere sormanız daha doğru. Bilgim sınırlı, yanlış yönlendirmek istemiyorum.
  18. dinozor izci

Elektrik bağlantısı 13 pinli ya da 7 pinli oluyor. Siz 750 kg altı tercih ettiğiniz için ve muhtemelen yerli karavan olacağı için 7 pinli bağlantı uygun olacaktır. Bir de, "modül takalım mı" diye sorarlar. Bu, sanırım 1.500,- - 2.000,- TL civarında bir fiyat farkı getirir ama taktırın...

19. dinozor izci

Fiyatlar konusunda bilgim yok maalesef. Çeki demirinde önemli olan aracın marka ve modeline uygun olarak üretilmiş olması. İthal olanların ne malı olduğu çok önemli değil, çünkü hepsi AB standartlarında üretilmiş oluyor.
  20. dinozor izci

Google'a "çeki demiri montajı adana" diye yazdım ve bir sürü yer çıktı. Bence bu şekilde aratın, size en uygun yerle telefon görüşmesi yapıp, çeki demirinizi monte ettirin. Yalnız, TSE'nin onaylayacağı şekilde proje yapıp vereceklerini mutlaka teyit ettirin, yoksa ruhsata işletemez ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri