Arama sonuçlarınız

1. E

Grand Chrokee 2.7 Yada 4.7 Almak Istiyorum Ama?

Daha güçlü olup olmadığını bilmiyorum, kullanım kılavuzunda 163 hp 400 nm tork yazıyor.

2. E

Bu arada bugün temizlik günüydü, fotoğrafları da bugün akşam üstü çektim.
  3. E

2005 model 2.7 crd vision serisi olan aracımızı geçen yıl Şubat ayında aldık, halihazırda 190.000 km'de. Ortalama 10 litre motorin tüketiyor. Motor ve şanzuman Mercedes üretimi. Sürüşü çok keyifli. Temiz ve düzgün bir tane bulabilirseniz hiç çekinmenize gerek yok. Bağımlılık yaptığını...

4. E

Yeni Araç Önerisi

2005 model wj 2.7 vision serisi Grand Cherokee aracımız var, 1.5 yıl önce aldık. Memlekette babam kullanıyor, biz aracın üçüncü sahibiyiz. Bakımlı, kazasız ve temiz bir araç, 190.000 km'ye yaklaştı. Araçta hala fabrikasyon yürüyen aksam mevcut, sadece arka z rotlar değişti. Kolay kolay arıza...
  5. E

Wj 2.7 Klima Işıklandırmaları

Klima paneli çalıştığı halde ışıklar yanmıyorsa ampüller patlamıştır. Bizim aracın klima panelinde de patlak ampüller vardı söküp kendim değiştirmiştim.

6. E

2002-2004 Arası 2.7 Crd

Aşağıda fotoğraflarını paylaştığım 190.000 km'deki 2005 model jeep wj 2.7 vision aracımızın periyodik bakımı dışında sadece arka z rotlar ve sol ön aks körüğü değişti. Diğer tüm mekanik aksam ise hala fabrikasyon ve gayet iyi durumda.

7. E

Ankara Servis

Evet aynı yağ Mobil 10/60, ayrıca sadece yağ değil parça fiyatları da çok farklıydı.
  8. E

Ankara Servis

Forumdaki tavsiyelere istinaden 2005 model Grand Cherokee 2.7 crd aracımızı geçen ay HMC Garage'ye götürdüm. Hem periyodik bakım fiyatı aldım hem de mekanik aksamı kontrol ettirerek değişmesi gerekenleri ve fiyatlarını aldım. Usta öndeki ve arkadaki bütün takozların değişmesi gerektiğini ve...
  9. E

Wj Direksiyon Sertliği Ve Toplamama Sorunu ?

Ön takım değişiminden sonra süspansiyon, yol tutuş vb. anlamında değişiklik oldu mu? Bizim wj'yi bugün servise götürdüm. Bozuk zemin geçişlerinde özellikle arka kısımdan gelen sesten dolayı rahatsızdım. Usta iyice inceledi ve bana da bizzat gösterdi; ön ve arka fişekler, z rotu vb. hepsinin...

10. E

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Bu da bizim 2005 model Jeep Grand Cherokee 2.7 crd Vision paket aracımız..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri