Arama sonuçlarınız

1. E

Bu Nedir. Ne Işe Yarar..

Benim de bu vesileyle öğrendiğim iyi oldu, bugün dört kapı kolunu da ayarladım.

2. E

Bu Nedir. Ne Işe Yarar..

Video: https://youtu.be/uSRYTA0K_aQ Kapı ayar vidasının yuvasıymış.
  3. E

Grand Cherokee Yeni Heves Ve Yonlendirme

2005 model 2.7 crd jeep gc wj kasa aracımız 195 bin km'ye geldi. Periyodik bakımı dışında 2,5 yıldır çok şükür hiç bir arızası olmadı.

4. E

Bahsettiğiniz 2006 model Jeep Grand Cherokee 3.0 crd araçların motoru ve şanzumanı Mercedes üretimidir. Bakımı ihmal edilmediği sürece oldukça uzun ömürlüdür.
  5. E

Bu Nedir. Ne Işe Yarar..

Dış kapı açma kolunun vida deliği olabilir.

6. E

Teşekkür ederim. İki araç da duruyor, marka ve model olarak aynı olsa da tamamen ayrı araçlar. Ancak ikisi de son derece keyifli.

7. E

2,5 yıl önce 2005 model wj kasa Jeep gc 2.7 crd aracımızı almıştık. İlk günden beri keyifle kullanıyoruz. Esasen aracı babama aldık ancak özellikle 1 aydır yoğun bir şekilde şehir içi ve şehirler arası kullanıyorum. Yakıt tüketimi şehir içi ve dışı ortalama 9 litre civarında. Şu an 195 bin km'de...
  8. E

Jeep Wj 2.7 Perİyodİk Bakim Ve Usta Tavsİye? Hangi Yağ

Mobil1 10w60 tam sentetik motor yağı kullanıyoruz, çok kaliteli bir yağ.
  9. E

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz

Bizde de 2005 model 2.7 vision var, oldukça memnunuz.

10. E

2004 Grand Cherokee Overland, 2.7 CRD Yağ Basınç Göstergesi

Bu sorunun 2.7'lerde yaşandığı ve mobil1 10w/60 tam sentetik yağ kullanılması gerektiğini söylemişti ustam. Halihazırda bu yağı kullanıyorum, gayet memnunum.

11. E

Motor yağlarındaki 10w40, 10w60 vb. viskozite değerlerinde ilk rakam soğuk durumdaki, ikinci rakam ise sıcak durumdaki akışkanlığı belirtir. 10w40 ile 10w60 yağların soğuk havadaki kalınlıkları aynıdır. Ancak 10w60 yağın yüksek sıcaklıktaki koruyuculuğu çok daha iyidir. Aşağıdaki bağlantıda...
  12. E

190.000 km'deki 2.7 crd aracımızın bakımını Şaşmaz'daki Jeep Life (İlker Usta) serviste yaptırdım. Malzemeleri kendim aldım. Yağ olarak ise Mobil1 10w60 tam sentetik yağ koyduk. Bu yağ özellikle yüksek km'li ve bmw m3 gibi yüksek performanslı araçlar için öneriliyor.

13. E

Grand Chrokee 2.7 Yada 4.7 Almak Istiyorum Ama?

Altı ay kadar önce 2005 model 2.7 crd aracımızın periyodik bakımını yaptırdım. Bakım dışında sol ön aks körüğü ile arka z rotlar değişti. 190.000 km'ye gelen aracımızın diğer tüm mekanik yürüyen aksamı ise hala orijinal fabrikasyon. Bu araçlar temiz ve düzgün kullanıldığı ve bakımı ihmal...
  14. E

Wj Kasa İç Aydİnlatma Hk.

Sigortasını kontrol ettiniz mi?
  15. E

Yardım

Lpg'nin oktanı benzinden daha yüksek olduğu için ateşleme problemleri benzinde daha fazla belli olur. Öncelikle buji ve buji kablolarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

16. E

İlginçtir biz de aracı aldığımızda o düğme kırıktı ve ayrıca klima panelinde yanmayan diyot ampuller vardı. Kendim söktüm ve yanmayan diyotları çıkartarak yenilerini taktım. Biraz uğraştırıcı bir iş. Ve kırık olan tuşa iç taraftan başka bir parça yapıştırdım, çıkma/arızalı panel bulunsa...
  17. E

Evet. Makyajlı kasaların ön sis farları yuvarlak oluyor ve ızgarası da farklı. Ayrıca süspansiyon sistemi de elden geçirilerek daha iyi hale getirilmiş.
  18. E

Makyajlı kasa wj'lerde arka koltuk sırtlığı ve başlığı makyaj öncesi kasaya göre farklı. Makyaj öncesinde arka koltuk sırtlığı daha alçak iken makyajla birlikte daha yüksek olmuş ve katlanır başlıklar eklenmiş. Diğer taraftan boyum 185 olmasına rağmen ön koltuklar kendime göre ayarlıyken arka...

19. E

Video: https://youtu.be/F9EePZeiZv0 Jeep GC 2.7 ile ilgili Onno Usta'nın izleyici sorusuna verdiği cevap.
  20. E

2005 Wj 2.7 Crd Baskı Balata

Tork konvertörlü otomatik şanzumanlarda baskı balata olmaz. Haliyle sizin aracınızda da yok.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri