Arama sonuçlarınız

1. O

Konya Çevresinde Kamp Yapabileceğimiz Bir Yer Arıyorum?

Ynt: Konya Çevresinde Kamp Yapabileceğimiz Bir Yer Arıyorum? Başlığı neden bu bölümde açtığınızı tam olarak anlayamadım doğrusu? Karavanı olanlar da var, onlar için de uygun olabilecek bir yer mi arıyorsunuz? Çadır kampı mı düşünüyorsunuz? Çadır, bungalov bir arada mı olsun istiyorsunuz...

2. O

Erdek'te Yeni Düzenlemesi Yapılan Kamping Alanı

Ynt: Erdek'te Yeni Düzenlemesi Yapılan Kamping Alanı Ayhan abi, bu güzel haber için teşekkürler. Restorasyon işleri tamamlanınca fotoğrafları ve iletişim bilgilerini bekliyoruz mutlaka.
  3. O

Yardım Lütfen "Kiralık Karavan"

Ynt: Yardım Lütfen "Kiralık Karavan" Kiralama konusunda casavan'ı tavsiye edebilirim. Araçları yeni ve güzel.. Forum katılımcıları arasında karavanını kiralamak isteyen olabileceğini düşünmüyorum. Ama yine de satılık/kiralık ilanlarında şahıslardan kiralanabilecek motokaravanlara...

4. O

Geleneksel Baharı Karşılama Gezisi için Yine Poyrazlar'a mı Gidelim?

Ynt: Geleneksel Baharı Karşılama Gezisi için Yine Poyrazlar'a mı Gidelim? Haydaaa!... Yukarıdaki de istemiyor galiba büyük buluşmayı.. ;D
  5. O

Ynt: Geleneksel Baharı Karşılama Gezisi için Yine Poyrazlar'a mı Gidelim? Atilla abi, Bu haftasonu Yenisölöz'e gitmemizin yeri görmek ve keşif dışında bir nedeni de Belediye ile görüşmek. Yerin uygun olduğunu düşünürsek dernek adına yazılı başvuruda bulunarak yeri bize tahsis etmelerini ya...

6. O

Ynt: Geleneksel Baharı Karşılama Gezisi için Yine Poyrazlar'a mı Gidelim? Dostlar, Büyük buluşmayı 19 Mayıs olarak planladığımız için "baharı karşılama gezisinin" tarihi büyük ihtimalle 16 Nisan haftasonu olacak. Ciddi etkinlikler arasında en azından bir ay gibi bir süre olmasının...

7. O

Ynt: Geleneksel Baharı Karşılama Gezisi için Yine Poyrazlar'a mı Gidelim? Poyrazlar Atlas'ın bu ayki rota önerileri kitapçığına da girmiş... Ne olacak bu Adabazarlılarla bizim sonumuz?.. :) Bir de yukarılarda olan ve Poyrazlar'dan daha büyük olan Taşkısığı denilen bir yerden...
  8. O

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ee.. Kolaymış müdürüm, geleceğin mesleğinin adını koyalım o zaman: "inscriptioner"... :) Çocuklarımıza matematik öğreteceğiz ama yalnızca "şifreleri çözmek için".. :) Bugün dahi her şey dijital ise gelecekte mekanik düzene geri dönüş zor...
  9. O

Baharı karşılama gezisi için yine Poyrazlara mı gidelim, yoksa başka bir yer mi düşünelim? Etkilemek gibi olmasın ama ben hep aynı yere gitmekten biraz sıkıldım gibi.. Benimle aynı düşüncede olanlar var mı? Şüphesiz Poyrazlar çok güzel bir yer.. Artık evmizde gibi rahat oluyoruz orada...

10. O

Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010) Balık olduğunu biliyorum. Hatta balık çiftliğine benzer bir şeyler de vardı bir ara.. Ben hiç niyetlenmedim çünkü o işe ayırabilecek vaktim hiç olmadı. Ama bizden niyetlenenler eli boş döndü. Hatta Batu bot ve...

11. O

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Buradaki konu güneş paneline doğru kaydığı için takip eden mesajlar bölünerek güneş panelleriyle ilgili başlıkla birleştirilmiştir...
  12. O

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Bekir bey aramıza hoş geldiniz.. Bu başlıkta daha çok PSA grubu araçların marka özellikleriyle ilgileniyoruz.. Elbette hacimsel özellikler de bunun bir parçası. Ancak dilerseniz kişisel tasarımla ilgili...

13. O

Karavan Şenliği için Yer Keşif Çalışmaları; İznik Yenisölöz ön Keşif Gezisi 2 - 3 Nisan 2011

Ynt: Karavan Şenliği için Yer Keşif Çalışmaları; İznik Yenisölöz ön Keşif Gezisi 2 - 3 Nisan 2011 Konuşmaya, yazışmaya ne gerek var, aynı şeyleri düşünüyormuşuz.. Hava yağışlı ve sıkıntılı olabilir.. Normal bir yağış benim için sorun değil. Aşırı sel su götürürse ortalığı düşünürüm tabi.
  14. O

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

Bana cevaben yazdıklarınız konusunda sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.. İlk mesajımdan sonraki yazdıklarım işin şakası.. Doğada ihtiyaç gidermekten imtina etmemin nedeni ikinci mesajımda yazdıklarım değildir. Bunu da ilk mesajımda açıklamıştım ama sanırım gözden kaçmış. Bu özel bir durum...
  15. O

:D :D :D ısırgan otlarına, dikenlere ve çalı çırpıya dikkat etmek gerekiyor. Bir de kamp alanına yakınsa ve diğer ziyaretçilerin de aynı bölgeyi aynı amaçla kullanma olasılığı varsa kazdığınız çukuru kapattıktan sonra üzerine bir dal parçası dikmek... Sopalar ve bayrakların sayısı artınca...

16. O

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz... Dikkatimi çeken konu şu; Buluşmayı Ege, Marmara ve İç Anadolu bölgelerinden de katılım olabilmesi için orta noktalara çekmeye çalışıyoruz. Ancak dikkate aldığımız bölgelerden Şeref bey (İzmir) ve Salih...
  17. O

Öncelikle asıl soruyu cevaplamak gerekirde "karavanda tuvalet" benim için çok gerekli. Hijyenik kurallara dikkat ettiğimiz sürece de bunun pis bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ayrı bir tuvalet kabinimiz olmamasına ve tuvaleti sık kullanmamıza rağmen en ufak bir koku ya da rahatsızlık duymadık şu...
  18. O

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Güneş paneli - karavan - gölgede konaklama denklemini çözebilmek için verileri doğru tanımlamalıyız öncelikle 1. Genel yaygın düşüncenin aksine "araç gölgede durursa ya da güneşi uygun açıyla alamazsa faydalı olmaz" şeklinde...

19. O

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Akünün markası select değil.. Markasını unuttum desem çok mu komik olur? :) Selekt olmadığından eminim Haze olabilir bir ihtimal ??? :) Teoman hocam, sürekli güneş panelinden şarjda olduğu için sürekli %100 şarja yakın oluyormuş akü sanırım... Brn yine de yol...
  20. O

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Fehat hocamın verdiği bilgiler doğrultusunda 12.8 - 13.0 aralığında akümün full dolu olduğunu düşünmeye başladım.. Ben akünün voltaj değerini güneş panelinin regülatöründen gözlüyorum. Ancak anlık çekilen akım ve şarj gerilimini göstermiyor. Örneğin güneş panelinden şarj...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri