Arama sonuçlarınız

1. O

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Yarım dünya, bildiğiniz ev gibi bir şey bu.. Avrupa, ABD gibi yollarımız, ucuz akaryakıtımız ve adım başı kampinglerimiz olacaktı ki, bununla gezmeye doyum mu olur? Kim bakar motokaravana o zaman ;)

2. O

Bayan Karavancılar Nerede?

Ynt: Bayan Karavancılar Nerede? Problemler varsa bunların da hemen yüzeye çıktığı bir durum ama... ;) Bir çeşit "içi beni, dışı seni yakar" durumu. :) Uyumsuz eşler için "her an herşeyin zehir olabileceği" bıçak sırtı zamanlar... Dikkatli olmakta fayda var.
  3. O

İnegöl Oylat Mağarası ve Kaplıcası Şubat 2011

Ynt: İnegöl Oylat Mağarası ve Kaplıcası Şubat 2011 O üzerine oturduğunuz bank belki de budur. Bu da yaz görünümü.. O patika çok güzel bir yürüyüş parkurudur. Ama şelalenin ilerileri yazın bile epey tehlikeli. Çocukluğumda Oylat'a düzenli olarak her yıl 15 günlüğüne giderdik.. O...

4. O

İnegöl Oylat Mağarası ve Kaplıcası Şubat 2011

Ynt: İnegöl Oylat Mağarası ve Kaplıcası Şubat 2011 Celal hocam, bu yıl buralarda kar-kış özleminizi epeyce giderdiniz sanırım.. Perihan hocam'ın ellerini açmış fotoğrafına ve ikinizin karda yürüyüş fotoğraflarına bayıldım. :) Sağlığınız ve yaşama sevinciniz hep daim olsun.. Oylat...
  5. O

Bayan Karavancılar Nerede?

Ynt: Bayan Karavancılar Nerede? İlknur hanım, çok önemli bir eksiğimize değinmişsiniz.. Bayan karavancılar elbette sürekli yanımızda ve içimizde.. Ancak bir kaç numunelik örnek dışında yazıları genelde eşlerinin omuzları üzerinden okumayı tercih ediyorlar. :D Hoş bir durum değil ve...

6. O

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Erol abimiz forum üyesi değil. Abdi abi'nin bacanağı oluyor. Umarım foruma da katılır bundan sonra. Yeni karavanlarını güle güle kullansınlar..

7. O

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bütçe sıfır hymer çekme karavan boyutlarına kadar çıkacaksa motokaravan seçeneğini de göz ardı etmemenizi öneririm. Bu fiyatlara iş görecek bir alkovanlı motokaravan alınabilir. 5 - 10.000 TL. fiyat aralığındaki çekme...
  8. O

16 -17 Nisan Sapanca Buluşması

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Mustafa teşekkürler ayrıntılı anlatım için. Gelemeyeceğine üzüldüm. Seninle görüşme konusunda da kıramadık şeytanın bacağını bir türlü.. :)
  9. O

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Ben de cuma gecesinden geleceğim. Üstelik geç saatlerde.. Yolu birilerine sorma şansım olmayabilir. Yola işaret bırakırsanız sarı çizgiyi takip ederek ulaşabilirim belki.. Levent abi'nin deposu büyük nasıl olsa. ;D ;D ;D (Aman "şaka" diyeyim de yanlış...

10. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Olamazz!.. Arka camı neden kapattın abi? Orada yattığın yerden dışarıyı seyredemeyecek misin şimdi? Arada sırada eleştireyim de yanlış anlaşılmasın. Hazır üzerime göre biçilmiş "karavan polisi" üniforması...

11. O

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Atilla abi, kırmızı yol olsa gerek ama yanlış bir yere girersen vay haline.. Aralarda birbirine paralel tali yollar, alttan, üstten geçen köprüler, yanlış hatırlamıyorsam demiryolu da var.. :D
  12. O

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Gezenbilir'den öğrenilir, sahibinden.com'dan bakılır, Ankara'da Hikmet bulunur, araç alınıp bakımı yaptırılır, Bursa'ya dönülür.. Sırada kim var? :D :D Elimizdeki gayrı-resmi bir takım verilere göre Bursa'da en az 50 motokaravan olduğu...

13. O

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Kartepe gezisi dönüşünde uğramıştık, iyi kötü gözümde canlandırabiliyorum ama labirent gibi oraları. Gece yarısı gideceğim, kesin kaybolurum ben.. :D
  14. O

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Otoyolda bölgenin yakınında ya da öncesinde çıkış görünmüyor. Sapanca'ya kadar gidip geri mi döneceğiz?
  15. O

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Sucuk konusu Adabazarı için daha hassas bence ;) :D

16. O

4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası

Ynt: 4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası Levent abi, 3 araç değil, 30 araçla da yaparız buna eminim. Ama ille de Ankara - İzmir - İstanbul'un orta noktasını bulacağız diye ön keşif gezilerine çıkıp yerel yönetimlerle görüşmeye, planla, projeyle uğraşıp ter dökmeye gerek yok bu...
  17. O

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Ersin abiiiii, senin listeye adını yazmana gerek yoktu. Biz yerini hazırlardık. Alışık değiliz, şaşırtıyorsun bizi :) :)
  18. O

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Güzel bir kamp olmuş tebrikler.. Birliktelik ve dostlukların pekişmesi adına da çok güzel görüntüler.

19. O

4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası

Ynt: 4. Bus Buluşması - 13-15 Mayıs Sinekli Yaylası Hayranım bu AVD'nin organize olma durumlarına.. Kuşkusuz çoğunluk üyelerinin İstanbul'da olup sık görüşüyor olmalarının payı var bunda. İzmir ve Ankara gruplarından yeterli talep gelmemesi nedeniyle büyük buluşmayı yapabilecek gibi...
  20. O

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Listede VW VW VW VWrrrrnnn!.. gibi tozu dumana katan bir durum oluşmuş yine? :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri