Arama sonuçlarınız

1. O

Deli Dumrul'u Arıyorum; Görenlerin, Duyanların ...

Ynt: Deli Dumrul'u Arıyorum; Görenlerin, Duyanların ... Erden abi, uzun şase transporter "LWB" kodu olan. 1. sınıfta olanlar kısa şase. 2. sınıf kart aldıysan aynen doldurup onunla devam...

2. O

Ynt: Deli Dumrul'u Arıyorum; Görenlerin, Duyanların ... Haldun, aks açıklığı 3.2 m. ve üzerindeki araçlar 2. sınıfa giriyor. Aracın kısa şase olduğu için değiştirmen gerekmeyebilir. Bir araştır istersen. Model ve marka bazında araçların kategorileri yer alıyor burada...
  3. O

Otoyollarda bilet gişelerinin kalktığını bilmiyordum. (Tüm istasyonlarda kalktı mı halen bilmiyorum. Doğu İzmit ve çıkış yaptığım Sapanca istasyonunda yoktu.) Bilet gişesi olmayınca kaçak geçiş yapmak durumunda kaldım. Bu durumda sistem çıkış yapılan istasyona en uzak mesafenin 11 katı ceza...

4. O

Karavanda Elektirkli Şofben

Ynt: Karavanda Elektirkli Şofben Caner bey, sorunuzu ayrıntılı olarak yazmazsanız cevabını da alamazsınız. Ne tür bir şofbeni nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz? Şofben derken kasdettiğiniz ani su ısıtıcıları mı yoksa normal şofbenler mi? Dışarıdan 220 volt elektrik almayacaksanız her...
  5. O

İş Bankası'ndan OGS Cihazı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: İş Bankası'ndan OGS Cihazı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Otoyollarda bilet gişelerinin kalktığını bilmiyordum. (Tüm istasyonlarda kalktı mı halen bilmiyorum. Doğu İzmit ve çıkış yaptığım Sapanca istasyonunda yoktu.) Bilet gişesi olmayınca kaçak geçiş yapmak durumunda kaldım. Bu...

6. O

Haydi Hayırlısı....

Ynt: Haydi Hayırlısı.... Her şey dilediğince olsun Oğuz abi... Titrim dolayısıyla yanlış anlaşılabilir ya da gezenbilir'e mal edilir korkusuyla fazla bir şey söyleyemiyorum ama gerçekten dosta gidecek, yenisinden farkı olmayan tam donanımlı bir araç. Umarım yeni sahibine bir an önce kavuşur...

7. O

Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011)

Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011) Her topiğe, her yere laf yetiştiririm ama fotoğraflar karşısında nutkum tutuldu, boğazım düğümlendi bu kez. :-\ ::) :-[ :-X :D :D :D
  8. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Çok güzel bir etkinlik olmuş. Çelebi'nin sınavları geçmesi de ayrı bir sevinç ve gurur kaynağı.
  9. O

Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...

Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik... Yakında arkaya pulluk da takıp bahçeyi sürersiniz, tam olur. :)

10. O

Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul)

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) "Türkiye'de satılık böyle bir karavan varmış da bizim haberimiz yokmuş" diye düşünmeden edemedim.. :o :D Nereden buldunuz böyle bir hazineyi? Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz. Güle güle kullanın.

11. O

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Amcayı havalara sokmayın. Takip ediliyoruz biliyorsunuz. ;) Ayrıca gerçekten o kadar abartılacak bir durum yok. Yeni yaptırılsa mümkündür ama içindekilerin turşusu çıkmış da olabilir.
  12. O

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Karavan fareleri iş başında. :D :D

13. O

Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011) Taraklı konusunda; Kişisel olarak "Karagöl yaylası" görmek istediğim yerlerin başlarında yer alıyor. Mevsim de çok uygun olacak. Şenlik süresi Cuma'dan Pazar'a genişletilirse Cuma akşamından şenliğe intikal ve Cumartesi öğlene doğru katılmak...
  14. O

Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011) Hüseyin ağabeyimizin mavi kamperi ile "rüzgar" gibi kamp alanına girişi gerçekten hepimizi çok mutlu etti. Değerli kabin amirleri Selma hanımefendi ile birlikte daha önce yüz yüze sohbet imkanı bulamadığım duayenlerle havanın soğukluğuna inat...
  15. O

16 -17 Nisan Sapanca Buluşması

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Gerçekleşen buluşmaya ait yazı ve fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72903.0

16. O

Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011)
  17. O

Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011) Ulusal Kamp ve Karavan Dernekleri Federasyonu etkinliği olan buluşma, Sakarya Turizm Platformu Derneği desteği ile Kaycan Sucukları sponsorluğunda gerçekleşmiştir. Mevsim itibarı ile güzel bir bahar havası umut etmemize rağmen kışı...
  18. O

Bayan Karavancılar Nerede?

Ynt: Bayan Karavancılar Nerede? Bayan karavancılardan onlarcası da bir hevesle yazışmalara katılıp karavanlarını aldıktan sonra bir daha uğramaz olmuştur buralara.. :) Burada yazışmak çok erkeksi bir aktivite olarak mı algılanıyor, söyleyecek bir şeyleri mi yok, ilgilerini artık...

19. O

16 -17 Nisan Sapanca Buluşması

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Oğuz abi, geçmiş olsun.
  20. O

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Fiyatı kalitesine göre uygun gibi görünse de bir çekme karavan için oldukça yüksek. Pazarlık yapılabilir mi, bilmiyorum? Bende uyandırdığı izlenim "bu büyüklükte ve fiyattaki bir karavanı tercih edecek olan kişinin yerli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri