Arama sonuçlarınız

1. okutbay

Ayakkabı Seçimi Için Önerilerinizi Bekliyorum

Selamlar, bu biraz da hangi zorluktaki yürüşlere bağlı diye düşünüyorum. Biraz daha zorlu yürüşlerde bilekli modeller hayat kurtarıyor. O nedenle iki ayrı ayakkabı almak istemiyorsanız bilekli almanızı öneririm. Öte yandan ben fiyat ve performans olarak decathlon ürünlerini iyi buluyorum. Öyleki...

2. okutbay

3 Ü 1 Arada İğneada Longoz Ormanları Milli Parkı

Gezme tutkunuz ve imkanınız hiç bitmesin. İyi eğlenceler.
  3. okutbay

Eşim Ve Ben Otostopla Türkiyeyi Geziyoruz,sizlerin Yorumları Nedir ?

Tebrikler valla, otostop cesaret isteyen cileli bir ulaşım şekli gibi geliyor bana. Hani gençken sıkıntı olmuyordu "olm paranız yoksa para vereyim adam gibi gezin" diyen amcalara dert anlatmak ama şu an yapabilirim gibi gelmiyor. Fotoğraf çok iyi, elinize sağlık. Biz de kendi çapımızda...

4. okutbay

Sıcak Yaz Ayları Için Havadar Çadır Ama Hangisi?

İşte o güneşle beraber uyanmamak için ilave dış tente almak iyi olur. Bunun dışında hiç bir çadır ferah görünmüyor. Yani mevcut fotolardan anlaşılmıyor. Mesela içi siyah olan çadır karanlık olması açısından güzel ama yine de içi sıcak olur. O yüzden alacağım sanmam. Karanlık için göz bandı...
  5. okutbay

Sıcak Yaz Ayları Için Havadar Çadır Ama Hangisi?

Selamlar, birazpahalı ama şu en ferahı gibi geldi bana Arzuya göre üstüne bir tente gerilip güneş koruması da sağlanabilir Captcha Verification

6. okutbay

Taşınabilir Enerji Tirübünü / Micro Wind Turbine

Selamlar, teşekkürler. Örnek bir link vererek konuya katkıda bulunmak ister misiniz? Mesela yıldızların ışığından enerji üreten güneş panelini merak ettim.
  7. okutbay

Husky Bizon Vs. Baron 3 Kişilik Çadır

kış kampında çok fark yaratacağını sanmam.
  8. okutbay

Husky Bizon Vs. Baron 3 Kişilik Çadır

Biraz ne istediğine bağlı. Fark yaratan özellikleri şu linklerden karşılaştırabilir ihtiyacın olup olmadığına karar verebilirsin. HUSKY BIZON YESIL 3 KISILIK CADIR Fiyatı, HUSKY BIZON YESIL 3 KISILIK CADIR Özellikleri HUSKY BARON YESIL 3 KISILIK CADIR Fiyatı, HUSKY BARON YESIL 3 KISILIK CADIR...

9. okutbay

Gezenbilir 10. Geleneksel Kış Kampı; Bölüklü Yaylası Ereğli (23-24 Mart)

Canın sağolsun hocam. Seneye ya da sonraki kamp etkinliklerine katılabiliriz inşallah.

10. okutbay

Gezenbilir 10. Geleneksel Kış Kampı; Bölüklü Yaylası Ereğli (23-24 Mart)

Hocam çok geç duyuruyorsunuz. Katılım az olsun isteniyor sanırım :) Bir hafta kala katılabilmemiz için yeterli bir süre değil. 3 hafta önceden yapılmış planlarımız var. Üzülerek katılamayacağız.
  11. okutbay

Kış Kampı

Link hatalı sanırım. Son kısmı kaldırınca açıldı Gezenbilir 10. Geleneksel Kış Kampı; Bölüklü Yaylası Ereğli (23-24 Mart)

12. okutbay

Şu arkadaşın çalışmasıymış, ticari olarak satın alınabilir değil anladığım kadarıyla Micro Wind Turbine — NILS FERBER
  13. okutbay

Paylaşım için teşekkürler, marka bilgisi mevcut mu? Şöyle de birşey görmüştüm. Charge with Water or Wind - WaterLily Turbine
  14. okutbay

Gezi blog sitemiz: http://cut.lu/n2ej5d ve instagram profili: http://cut.lu/cy0t07 Her türlü...

Gezi blog sitemiz: http://cut.lu/n2ej5d ve instagram profili: http://cut.lu/cy0t07 Her türlü katkı ve katılımınıza açığız.

15. okutbay

Harita Ve Pusula Mı Yoksa Gps Cihazı Mı

Zamanında şöyle bir başlık varmış. Belki yardımı olur. 1:25.000 Ölçekli Bilgisayar Haritası Nerden Bulunur?
  16. okutbay

Salda Gölü Otostop Canavarı

Soğuktur, tedbirli olun.

17. okutbay

3 Eylül-9 Eylül Tarihleri Arası Kamp

Fethiye ile göcek arasında kalan katrancı kampını tek geçerim.
  18. okutbay

İzmir Kamping Tavsiyesi Ağustos-eylül 2017

Geçen yaz önce hipo Camp te kaldım. Gayet iyi ancak yandaki otelin alanını genişletip kamp alanını daraltıyorlardı. Son durum nedir bilmiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri