Arama sonuçlarınız

1. blacklotus

Ankarada Çoçuklu Aile Kamp Yeri Tavsiyesi?

Forumda meşhurdur. =267"]Sorgu için Arama Sonuçları: ışık dağı | GEZENBİLİR

2. blacklotus

Ankarada Çoçuklu Aile Kamp Yeri Tavsiyesi?

Sorguna gitmeyi göze alıyorsanız; Güdül-Uruş yolu üzerinde Uruş'a 1 km kala solda Taşören köyüne dönün. Oradan Kirmir çayına inebilirsiniz. Sessiz ve sakindir.
  3. blacklotus

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

6136 sayılı "Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun" ile düzenleme yapılmış. Bu kanunun 4.maddesine göre "kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta...

4. blacklotus

Grand Cherokee 2002sol Ön Kapı Camkilit Açmadüğmeleri

GRAND CHEROKEE WJ CAM KALDIRMA DÜĞMESİ SOL KAPI 05359226900 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 634436346 Rockaouto.com'da da var ama 100 sterlin gibi bir rakam.
  5. blacklotus

Wj Yağ Değişimi

Şimdi amazon'dan sipariş vereyim dedim, gitmez demiyor direkt ödeme sayfası çıkıyor. 160-TL'ye falan geliyor kargo ile 150gr'lık olanı. Yalnız şu motora sonra zarar verir kısmına takıldım TR'deki benzer ürünler için yapılan yorumlardan.

6. blacklotus

Wj Yağ Değişimi

Liqui molyy'nin seramik katkılısı var, bir de restore diye bir marka var resurs tarzı ama aynı mı bilmem. Ben de deneyeyim bulursak. Yalnız bazıları bunlar 10-15 bin km. sonra motorda sorun çıkartır diye yazmışlar. Rektefiye olacak motorları biraz daha yürütmek için diyorlar, ne dersiniz?

7. blacklotus

Wj Yağ Değişimi

Yağ Rehberi | LIQUI MOLY Liqui Moly kalitelidir, bu verdiğim linkten aracınızı seçerek araçta kullanılan tüm yağlar için tavsiye edilenleri görebilirsiniz.
  8. blacklotus

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

Galericiler konusunda hemfikiriz ancak passat iyi bir örnek değil sanırım. Alayında DSG arızası var çünkü, servislerde passattan geçilmiyor şanzıman yapılması beklenen.
  9. blacklotus

Prado Almaya Adım Adım

Ne kadar yakıyor sorusu sizin yazdıklarınızdan sonra espri olsun diyeydi :) Açıklama için teşekkürler yine de, merak edenler için referans olacaktır. ML320 ile benzer rakamlar görüyorum ben de. Devrilme konusunu duydum ancak kullanım şartlarını bilmiyorum.

10. blacklotus

Prado Almaya Adım Adım

Ne kadar yakıyor :smiley: Devrilmeye meyilli deniliyor, ne kadar doğru sizce? Güzel araçlar bence.

11. blacklotus

Jeep Cherokee 3.7 Titreşimli Çalışma Vs...

Tümünde birden hata vermesi buji, buji kablosu ve bobin sorunu değildir diye düşünüyorum. Tümünü birden etkileyen nedenlere bakmak gerekli. - Fren vakum hattı kaçağı, - Benzin pompası-filtresi, yakıt basıncı, - Hava akışmetre, - Egzantrik ve krank sensörleri.
  12. blacklotus

L322 3.0td6 Merak Edilenler

Kasa ve iç tasarım olarak beğendiğim araçlar ancak herkes sorunlardan bahsediyor. Özellikle 4.4 motor için sıkıntılı deniliyor. Bir de krank kesme meselesi varmış, nasıl oluyor anlam veremediğim bir durum. Uzaktan sevmeye devam ediyoruz bakalım.

13. blacklotus

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Tampon ve stop gayet olmuş, muhteşeme gerek yok ki.
  14. blacklotus

Egzoz Emisyon Yeni Düzenleme

Katalizör konusu ne olacak acaba? İptal edilebilecek mi yoksa yine bakacaklar mı? Bir de yeni sistemde sorunlar çıktığından emisyon pulu veremiyorlarmış, bu yüzden hafif kusura çevrildi deniyor.
  15. blacklotus

Arazi Görmemiş

Konuyu sonundan okuyunca yanlış anlamışsınız. Konu araziye göre yapılmış, ekstra güçlendirilmiş araçlar. Ayrıca AVM güzeli ifadesinden alınacak birşey yok. Donanım takıp Araziye çıkanlar Arazi güzeli, çıkmayanlar AVM.

16. blacklotus

Pick-up'ların Otoyoldaki Hız Limiti Problemi Hk.

2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’na bağlı Karayolları Trafik Yönetmeliğinin “Tanımlar” kısmında yer alan : Kamyonet: (Değişik:RG-21/3/2012-28240) Azami yüklü ağırlığı 3.500 kilogramı geçmeyen ve yük taşımak için imal edilmiş motorlu taşıttır. Sürücü ve yanındaki oturma yerleri dışında...
  17. blacklotus

Arazi Görmemiş

AVM güzelleri diyoruz biz onlara.
  18. blacklotus

Mercedes demeseydin iyiydi :)

19. blacklotus

Defender 130-135 Restorasyon

Elinize sağlık, çok güzel çalışma oluyor. Bu araçlar otomatik şanzımana çevrilebiliyor mu, sanırım disco'ların şanzımanları takılıyor ama emin değilim. Maliyetli bir işlem mi olur yapılabiliyorsa acaba?
  20. blacklotus

Sizin için bir kıstas olacaksa; kullandığım ML320'nin (3200 cc ve 2 ton ağırlığında) benzer bir yolda, benzer hızlarla 13-14 lt. LPG tüketimi oldu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR