Arama sonuçlarınız

1. blacklotus

Mercedes Klima Kompresörü

Selam, Mercedes ML320'den çıkma klima kompresörü var elimde. Çalışmasında sorun yok. Keçesinden gaz kaçırdığı söylendi. Mevcut haliyle satılık. Mercedes Vito ve Sprintere da uyabilir. A0002342411 kodu. Ankaradayım.

2. blacklotus

Volkswagen Touareg 3.2 v6 ?..

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Aisin_transmissions
  3. blacklotus

BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları

Touareg'in tüm modellerinde bildiğim kadarıyle Aisin şanzuman var. Ayrıca Cayenne ve Q7'de de kullanıldı bu şanzuman. DSG değil yani Touareg şanzumanı. X5 kullanmadım ancak kullananların çoğunluğu dizel 3.0 tercih ediyor nedense.

4. blacklotus

Bahsettiğim kasa ML'ler 98-2004 arası modeller. Vites kolları normal ve orta konsolda. Sıkıntısız araçlardır. Touareg'lerde Aisin şanzuman var. Kullananlar genelde memnunlar. Touareg klüpteki arkadaşların şanzumanla ilgili sıkıntısı olmuyor. En önemli sıkıntısı seviye sensörleri gibi, yükselip...
  5. blacklotus

Mercedes ML'lere de göz atın Touareg'i listeye aldıysanız. Daha sorunsuz ve bilinen bir araçtır. Touareg konfor açısından bir tık önderdir.

6. blacklotus

Rexton Tavsi̇ye Edi̇li̇r Mi̇ ?

Yurt dışı forumlarda direkt prado olmasa da toyotanın çeşitli modelleri için çokça tartışılmış gibi. https://prado-club.su/forum/index.php?topic=129034.msg3678490#msg3678490

7. blacklotus

Rexton Tavsi̇ye Edi̇li̇r Mi̇ ?

ESP sistemi kapatılamayan araçlarda zor durumda kalanlar genelde sigorta/role çıkartıyorlar ya da ulaşılabilecek yerde ise kablo bağlantısını kesiyorlar. Ne kadar kullanışlı tartışılır elbet.
  8. blacklotus

Jeep Liberty Hakkında Sorular????

Benzer sıkıntıları @KLL yaşamıştı, görürse bir şeyler yazar sanırım. Geçmiş olsun.
  9. blacklotus

Eğimölçer / Klinometre / Clinometer Kullanan Var Mı?

https://play.google.com/store/search?q=Multi%20Clinometer&c=apps&hl=en_US Beğendiğinizi kurup deneyebilirsiniz.

10. blacklotus

Yurt Dışından Posta Ile Alınan Malların Gümrük Vergi̇si̇

Gümrük vergisi (%20)+Gümrüğe sunma ücreti+damga vergisi Aldığınız ürünün nereden geldiğine göre gümrük vergisi de değişiyor, doğudan gelenlere daha fazla, batıdan gelenlere daha az vergi vardı diye hatırlıyorum. Yurtdışından ürün getirmenin avantajını kaldırmak için son dönemlerde alınan...

11. blacklotus

4l Modu Olan Suv Modeller

Lada Niva seviyorsanız 2018 modelleri ikinci el olarak satışta şu an. Evet görünüş olarak klasikliğini koruyor.
  12. blacklotus

4l Modu Olan Suv Modeller

Mercedes ML serisi, Volkswagen Touareg, Nissan Terrano, Grand Cherokee WJ-KJ vb. saymaya gerek yok zaten. Bunlar ağır devir olan modeller. Yeni SUV'ların daha doğrusu SAV'ların çoğunda ağır devir yok. Daha şehre yönelik ve AWD tarzı modeller artık.

13. blacklotus

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

İnternette yazanlar: Vitesi park pozisyonua aldığınızda, arazi vitesinin de 2h, 4h ya da 4l konumundan birinde olduğundan emin olun, n yani boşta olmasın. Yoksa otomatik şanzıman park konumuna girmiş sayılmaz diyor. Yine de uyarı çıkıyorsa, arazi şanzıman vites kolu ile ilgili bir sorun olabilir...
  14. blacklotus

Yeni Gördüm. Pajero Pinin

GDI motorlara LPG uygulaması yapılamıyor bildiğim kadarıyla, LPG düşünceniz varsa eğer. ARka stoplardan biri değişmiş muhtemelen sağ taraftaki. Egzoz ve arka alt takım fazla temiz duruyor, boyanmış veya iyi bir elden geçmiş gibi.
  15. blacklotus

Hem Işe Hem Az Offroada Uygun Araç Tavsiyesi

Orta sınıf Off Road tanımınız nedir bilmiyorum ama şöyle bir sıralama olabilir bence. Duster, Forester, Rexton 2.0 exdi W. Rexton kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler belki, benim beğendiğim bir araç.

16. blacklotus

2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

80 küsür model binek Mercedes'e 30-40 bin TL fiyat isteyen var. O modellerde G serileri akla ziyan fiyatlar. Yurt dışında hurdaya ayırdıkları araçları biz baş tacı ediyoruz. Ben dahil bizde de var bir tuhaflık.
  17. blacklotus

Araçlardan alınan vergi sistemi değişmediği sürece ve al-sat işleri yetkilendirilmiş kurumlar tarafından yapılmadığı sürece bu fiyatlar artar. Ta ki kişilerin alım gücü bitene kadar. Liberal piyasada denge her zaman piyasa tarafından belirlenir ki; fayda/maliyeti karşılamamaya başladığında...
  18. blacklotus

Satmak mı? Yeni ev aldı sadece bu işten.

19. blacklotus

Benim berber araba alıp satmaktan fırsat bulursa berberlik de yapıyor.
  20. blacklotus

Bir SUV satıp model yükseltmek için üstüne bir binek araba fiyatı daha koymamız gerekiyor neredeyse. Sıkıntılı günler yakın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR