Arama sonuçlarınız

1. blacklotus

Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım

Madem hortladı belki birinin işine yarar: Gear Ratio Calculator

2. blacklotus

Falken Wildpeak A/t

Kışlık lastik kullanın. Ancak kışlık lastik dahi buz üstünde tutunmaz, çivili lastik gerekir.
  3. blacklotus

2005 Sorento Aldım

Sizinki muhtemelen LX modeli: There were two trim levels available for the Sorento: either the base LX or the up-level EX. Both models included an A/M-F/M stereo with a single-disc CD player and an eight-speaker audio system, dual front and front and rear side-impact SRS airbags (side-impact...

4. blacklotus

Falken Wildpeak A/t

Falkenlerin kar performansı nasıl, henüz kış görmedim.
  5. blacklotus

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Manual: http://www.wjjeeps.com/misc/manual/04_wj_owners_manual.pdf

6. blacklotus

Falken Wildpeak A/t

Bir önceki sayfada #45 mesaj ile fotolarını paylaşmıştım. Falken Wildpeak A/t BF ko2, kumho at51, falken wildpeak at ya da maxxis at 980 bakabilirsiniz sanırım. Maxxis'in deseni BF'ye benzer, kullanan arkadaşlar memnun. Falken'den memnunum, sessiz, şimdiye kadar sorunsuz, ama dün yaşadığım bir...

7. blacklotus

Falken Wildpeak A/t

Güncelleme: Asfalt kullanımında, yağışlı havalarda fren mesafesini uzun tutmakta fayda var. Biraz kızaklama eğilimi var gibi.
  8. blacklotus

Mercedes W163 Ml 320- Made In Usa

Relays in engine compartment, ML320, ML350, ML500 ML55 AMG Relay Function K1 Heated outside mirror relay K2 Horn K3 Fuel pump K4 Turn signal lamp, left K5 Instrument cluster, license plate lights K6 ESP Brake stop lamp suppression K7 Turn signal lamp, right K8 starter, solenoid switch KI 50...
  9. blacklotus

Bunlar da burada bulunsun o zaman: Kaynak: FUSE BOX 1998-2005 Mercedes-Benz ML Location Diagram Fuses in the engine bay ML Class 1998-2002 W163 Fuse # Pupose, Designation, Function / Ampere 1 12 volt outlet socket 15 2 Left turn signal lamps 7.5 3 Right main headlight, head lamp 7.5 4...

10. blacklotus

Role'nin olmaması süpermiş. Low Range için de Türk usulü o zaman, alıyorsun çekici, dıştan bir iki darbe. Bakarsın çözülür :)

11. blacklotus

Video: https://youtu.be/8bet8qA-chU Fren merkezi vakum sorunu. Daha önce bir tamir yaptırmışm, tekrar aynı sorun başladı. Bakalım bu sefer ne yapacağım... Sıkıntılı. ML'lerde ortak sorunlardan biri.
  12. blacklotus

Evet, bazı yerlerde 15 dakika normal kullanmanız yeter diye de yazıyor. Montajları resimlerseniz ilgilenecekler için iyi olur :)

13. blacklotus

Güzel, umarım işe yara. Resetleme işleminde 40 shifting cycle diye bir tabir var, yani biraz zaman alabilir bu adapte işi. Bu araçların 0-100km/h hızlanması 9 saniye, kötü olmaması gerek.
  14. blacklotus

Evet bir hobisi olmalı insanın. Kaçamaklar lazım rutin hayatlardan.
  15. blacklotus

Bu vergilerle zor maalesef. El yatkınlığı var sanırım, meslek neydi sizin?

16. blacklotus

Araçlar sağlam, uğraşmaya değer ama harcayacağınız parayla daha iyisini alırım diyorsanız o düşündürücü tabi. Ben de dün aracı yıkattığımda sağ yolcu tarafı paspasının ıslandığını gördüm. Sunroof kanalı tıkandı sanırım, bu da kroniklerden aklınızda olsun.
  17. blacklotus

Sağlam bir elektrikçi varsa baktırılabilir belki ama sanırım orada tamirden çok değişime gidiyorlar.
  18. blacklotus

Şanzuman resetledikten sonra sürüş tarzınıza göre tepkiler vermeye başlar. Yavaş kullanıyorsanız yavaş hızlı kullanıyorsanız hızlı olur.

19. blacklotus

Farklı bir forumda bir konu açmış ve yaptıklarımı yayınlamaya başlamıştım tamir/yenileme anlamında, ancak o forum kapandı ve yazdıklarım kayboldu. Bundan sonra herhangi bir çabam olmadı şunu da paylaşayım anlamında :) Sadece bildiğim konularda yorum yapamay devam ediyorum şu an.
  20. blacklotus

Arka kelebek camların vida yuvaları zamanla aşınıyor çok fazla açıp kapattığınızda ve bir gün bırakıyor, dikkat edin. Şanzuman için resetleme işlemini bir deneyin belki fark eder. Prosedür şöyle: 722.6x transmissions are "Driver Adaptive" and can be reset by the following procedure: 1. Turn...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR