Arama sonuçlarınız

1. kartalveat

Ankara’dan İç Ege Ve Güney Marmara – 18 Gün

Manzaralar oldukca güzel ,özelliklede Sandras hoşuma gitti. Gezi anlatımı ve fotolarınızla burayıda görülmesi gerekenler köşeme eklememi sağladığınız için size teşekkür ederim. Sivrisinek baskını haricinde keyifli bir gezi yapmışsını anlaşılan.

2. kartalveat

Portatif Tuvaletin Boşaltım Zamanı Nasıl Uzatılabilir ?

Aman dikkat !!! Bu sözü söyleyenin sonu iyi olmamıştı.
  3. kartalveat

Ssangyong Kyron Aldım.......

O zaman hayırlı olsun.

4. kartalveat

Ssangyong Kyron Aldım.......

Bende de captiva var birileri önermişti fakat Chiptuning işlemi motorun ömrünü azaltacağı için tercih etmedim.
  5. kartalveat

Halk olarak biz "söylenen ama söylemeyen" bir formasyona sahip olduğumuzdan ,matematikteki etkisiz eleman gibiyiz. Topla(n)mada "sıfır",çarp(ıl)mada hepimiz "bir" iz. O ,yasa ve yönetmelikleri çıkaranlarda; çıkardığından etkilenecek bir yaşam standartına sahip olsalardı , ilk onlar...

6. kartalveat

Çeki Demiri Tse Ve Tüvtürk Saçmalığı.

Yazdıklarınıza göre mevzuat konusunu fazla içselleştirmişsiniz. Dolaylı ifadenizle sanki o mevzuatları hazırlayanların konuya çok hakim olduklarını, hatalı ,yanlış veya eksik vs... yapmayacaklarını söyleyecek kadarda iddalısınız. Sanki gökten inme dogmalar. Bu kadar savunmaya geçmeyiniz...

7. kartalveat

Mevzuat Kimin Için Var?

Belki Almanyada olmayan işini bilir birileri var olabilir ,mesela TÜVTürk konsorsiyumun ortaklarından Doğus holding gibi bir etken olabilir.
  8. kartalveat

Trajikomik Arıza Ile Kalkışta Gaz Almama Siyah Duman

Gene ucuz ve kolay yöntemlerden gidelim. Turbo hortumununu kontrol ettiğiniz gibi hava horttumunu kontrol ettiniz mi? delik,yarık vs de sonuçta etki edecektir. Enjektör ve varsa DPFniz temizleyici katkı malzemelerini kullanarak değişim olup olmadığını gözlemleyin.Katkıları ekleyince hemen...
  9. kartalveat

Bahsettiğiniz olayın benzerini bu gün Aydın güzelçamlıda şahit oldum. Ağaçlık boş alana bazı karavanlar ve çadırlar konaklama yapmış, sahile yakın olan bölgedeki çimenlerin üzerinede onlarca çadır kurulmuştu. Bir yığın zabıta ve güvenlik güçleri ;çadır ve kampcılara "yarın sabaha kadar alanları...

10. kartalveat

Bol sağlıksız ve lifsiz gıdalar tüketerek kabız olmak, dehidrasyon(sıvı kaybı) için özel çaba sarf etmek. Bol alkol ve kahve tüketimiyle dışkımız azaltırken, içim sırasında alacağımız keyif, sıçım sırasındaki çekeceğimiz ızdırabı bir nebze de giderecektir. Genelde hep wc olan yerleri...

11. kartalveat

Trajikomik Arıza Ile Kalkışta Gaz Almama Siyah Duman

Bir ihtimal daha söyleyerek okeye dördüncü olsun. ;) Hava filitresi tıkanmış olabilir. Soruna basit çözümden başlamanız daha az maliyetli olur sizin için.
  12. kartalveat

Şair burada "diğer üç çözümü siz bulun" mu demek istedi?;) Yoksa, diğer üç çözüm için telif hakları üzerinde bir çalışmasımı var da burada açıklamadı? :sweatsmile:

13. kartalveat

Sigorta Kutusu Hakkında

Konu eski olmasına rağmen ,birilerin işine yarar düşüncesi ile yaşadığınız tecrübeyi burada üşenmeden paylaştığınız için sizi içtenlikle kutlarım.
  14. kartalveat

Konserve Açacağını Evde Unutanlara Çözüm

Yontma taş devri... Çilalı Taş devri... Günümüzde ise bu konserve açma tekniği ile "Sürtme taş devri" olarak tarihe yeni bir devir eklenecek galiba.😉
  15. kartalveat

Bide bu çala KAŞIK yöntemi varmış.

16. kartalveat

Demek içimizde gizli sadistlik var. Bende bıçak saplıyorum böğrüne.
  17. kartalveat

Caravelle Ile Italya Turu

Alış verişlerde de Euro TL paritesini gördüğünde sıcak basması yaşanacağıda kesin.
  18. kartalveat

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Sizin sık sık belirttiğiniz "Ben özgür bir kampçı gezginim..." sözünüz,ekonomik koşullar nedeniyle " özgür " lük rafa kalkmış oldu. Maalesef bu özgürlükten olma durumunu bir çoğumuz bende dahil sıkıntıları ile hissediyoruz. Yakıt parası mı,konaklama daki fahiş fiyatlara mı, gezilen yerin...

19. kartalveat

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Hayırdır, çok özel bir sebebiniz yoksa neden iptal ettiniz?
  20. kartalveat

Caravelle Ile Italya Turu

Hayırlı ve bol keyifli olsun geziniz. Fotolar haricinde konaklama yaptığınızı yerin ismi ve koordinatlarını yazabilirmisiniz? Yada gezi sırasında imkanınız yoksa; seyehat sonrasında buradaki bir çok arkadaşın yaptığı gibi önceden detayları not alıp sonradan bir plana göre yayınlarsanız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri