Arama sonuçlarınız

1. kartalveat

Karavanla Yemek Noktaları

Fiyatlar güncel değilse sorun yok

2. kartalveat

Çekiş Düşüklüğü Arızası

Arkası gelmez dertlerimin, bıktım illallah Arkası gelmez dertlerimin, bıktım illallah Biri biterken öbürü de başlar, vermesin Allah Biri biterken öbürü de başlar, vermesin Allah Allah başka dertler vermesin. Kolay gelsin size.
  3. kartalveat

Çekiş Düşüklüğü Arızası

Su eksiltme sebebini de araştıracakmısınız?

4. kartalveat

Renaul Master 15+1 Minibüsü Karavana Dönüştürüyoruz

Bende kontrol ettim videolar göstermiyordu.Linkleri tekrar yeniledim. Düzeldi şu an galiba.
  5. kartalveat

Renaul Master 15+1 Minibüsü Karavana Dönüştürüyoruz

Benim bir karavan içinde koca kütle gibi duran banyo alanını,sürekli hergün yatak topla/ yapa zorlayan masadan dönme yatakları hiç sevemedim. O nedenle aklımdan geçirdiğim plana çok benzeyen fakat bir kaç düzeltmeye ihtiyacı olan aşağıdaki linkteki birinci dizaynla birlikte diğer iki dizaynda...

6. kartalveat

Gezen Ev Iveco M23

Karavanda tam zamanlı yaşamdan kastınız sürekli bir yerleri gezerek mi yoksa bir yerlere demirleyip orada haftalarca/aylarca kalmak mı? Çok gezmeyi planlıyorsanız ;malum yüksek mazot fiyatlar yüzünden daha az yakıt sarfiyatı olan araçlara yönelmeniz daha uygun olabilir. Umarım gönlünüze uygun...

7. kartalveat

Çekiş Düşüklüğü Arızası

Geçmiş olsun. Umarım ciddi bir sıkıntı ile karşılaşmazsınız. Sonucu bildirdiğinzide bir gün bizlere gerekebilecek bilginin sahibi oluruz.
  8. kartalveat

Çadırda Gazyağlı Soba Kullanılır Mı ?

Karbonmonoksit gazı havadan ağır olduğu için çadırda yatarken havalandırma yapsanızda risk içerir. Üstelikte bir yandan ısıtma yaparken bir yandan da havalansın diye pencere yada havalndırma delikleriri açık bıraktığınızda içeriye soğuğu alacaksınız. Yukarıda Yücel beyin önerisi bütcenizede...
  9. kartalveat

Kemer - Mersin Rotası

Sayenizde bir belediyenin daha ücretsiz kamp alanı yaptığını öğrenmek güzel oldu.İnşallah diğer belediyelerde bezer işler yapmaya başlarlar. Keyifli yolculuklar size.

10. kartalveat

Çekiş Düşüklüğü Arızası

Her zaman işin kolayından zoruna giderek çözüm aramak belki uzun sürsede gereksiz yüksek bedeller ödemek durumunda kalmazsınız. Boğaz kelebeğinin girişindeki hortumu sökerek bu noktada wurth yada molly manifolt temizleyici spreyi uygulayarak ( kendi sitelerinde kullanımı belirtilmiş ona uygun...

11. kartalveat

2 Yerli Karavan Arasında Kaldım

Üretici tarafından hediye edilen tuğla değildir umarım.
  12. kartalveat

Bu konuda haklısınız. Maliyetten kaçıyorlar desek de tek sebep bu değil sanıyorum. Yaptıkları karavanı muhtelif zeminlere göre uyumluluğunu test etme zahmetine girmeyerek kopyala yap mantığı ile üretim yapıyor olmalılar.

13. kartalveat

Asansörlü Yatak Mekanizması

Yukarıdaki 9 nolu iletide videosunu verdiğim kişiye koksal80@gmail.com a mail atıp iletişime geçebilirsiniz.Kendisi yapmıyorsa,en azından nasıl ve kime yaptıracağınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.Kendisi Adanada yaşıyor galiba.
  14. kartalveat

2 ayaktan kasıtınız iki tekerlekse ;denge ağırlık merkezi iyi ayarlanmışsa, çeken araçta bu karavanı çekmeye müsaitse, hız limitine uyulduğunda ve tebdirler elden bırakılmadığında sorun çıkmaz.Yan rüzgarlar, virajlar ,rampalar, manevralar kötü söförlük hariç. 2 ayaktan kastınız konaklama...
  15. kartalveat

ilanların ikisinde aşağıdakiler opsiyonel ,onlarıda alacaksanız fiyat dahada artıyor. Elektrik ihtiyacınız için Güneş enerjisi sistemi aküye ihtiyacınız olmayacakmı? Sonbahar yada kışın kullanmayıda düşünüyorsanız ortam ısıtıcısıda gerekiyor. Güneşten korunmak için tenteyede ihtiyac...

16. kartalveat

12 Volt Kuru Akü 12 Volt Ampül Problemi

1-Kalitesiz led ampüller kullanmışsanız buna neden olabilir. 2-Led ampül 12 volt üzerindeki bir voltaj aralığında çalışıyorsa buna neden olabilir. 3-Led ampüllerle akü arasında varsa anahtar yoksa duy bağlantılarındaki gevşeklik nedeniyle oluşan voltaj düşümü neden olabilir. 4-Kesiti ince...
  17. kartalveat

Italya 2022

Durgunlaşan forumumuzda son günlerde peş peşe gelen ;Önce bir Yunanistan gezisi dizisi ile başlayan avrupa gezimiz, Avusturya/ İtalya gibi daha avrupai olan ülke gezileri ile özlendirecek kıvamda devam ediyor. Detaylı ve akıcı anlatımlarınızla yeni gezi yazısına başladığınız için teşekkür...
  18. kartalveat

Kastamonu Cide Amasra Safranbolu Rotası

Gezi anlatımları başlıyooooor.

19. kartalveat

Sihir Bunun Neresinde ?

"Ne sihirdir ne keramet, özgürce gezebilmek marifet." ti bir zamanlar. Maalesef bu mottoyu ayrımsız çoğu belediye veya ilgili resmi kuruluşların bazen anlamsız ,bazen bilgisizliklerinden yada uygun alternatifler alt yapı hizmeti sunmadan yaptıkları yasaklamalarla karavancılar kısıtlanmaya...
  20. kartalveat

Kimler Bunalım Da?

Geçmiş olsun Yücel bey. Şizofrenide düzenli ilaç tedavisi zaruri, başka çözüm yolu şu an için yok.Psikologların çözüme kavuşturacakları bir durum değil bu sorun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri