Arama sonuçlarınız

1. kartalveat

Bu Kazada Motokaravancının Suçu Neydi?

İstisnalar kaideyi bozmaz dan yola çıkarsak,Gönül zenginliği ile cep zenginliği arasında TERS korelasyon var.:rolleyes:

2. kartalveat

Bu Kazada Motokaravancının Suçu Neydi?

Bir yerde gelişim varsa ,öncesinde bir eksiklik olmasından kaynaklı değilmi? Çekme karavan özelinde gidersek,Arupalının her yaptığı eksiksiz tasarlanıp planlandığı ve ona göre dizayn edildiği algısıda iyi bir pazarlamanın sonucu. Dediğiniz gibi her düşünce de sorgulanmaya muhtaçtır. Kim...
  3. kartalveat

Gezip Gördüğüm Nevşehir, Ürgüp, Göreme…!

Anlatım güzel beğendim.Tebrik ederim sizi. Dedeman otelinde konaklama ve tursan şarabı içme den bu bölgenin pek tadı çıkmayacağınıda bilgi notu olarak aldık.

4. kartalveat

Araç Üstü Çadırlar Kullanışlı Mıdır?

Reklamcı arkadaşı , araçüstü çadırlarla ilgili kullanım tecrübelerinide aktaracağı başka yorumların okursunuz inşallah
  5. kartalveat

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Cesur kararlarınızın arkasında yılmadan gittiğiniz için kutlarım sizleri. Bu arada hayırlı olsun, yeni bir mecraya daha girmişsiniz. Hangi Tv kanalı ve ne zaman yayında olacak ?

6. kartalveat

600 Amper Akü 3 Günde Bitiyor

Tablet şarjı ve buzdolabı ekranı haricinde hiç bir güç tüketimi olmadığında eminseniz ve elektrik tesisatınızdaki bağlantıların bir yerden kaçak yapma ihtimalide yoksa aküleriniz kalitesizdir. Akülerden olup olmadığını denemek için 3 adet 200 Ah saatlik aküleriniz yerine bir adet 200 Ah başka...

7. kartalveat

Karavanda Sky Window (cam Tavan) Olması Gerekli Mi? Kullanışlı Mi?

Ben göyüzünü seyredeceğim diye koca camlara tav olmazdım. büyük çoğu neredeyse mıcırla kaplı yolları olması, yolda giderken bu camların taş sıçraması nedeniyle çatlaması yada kırılma ihtimalinide göz önünde bulundurmak gerekir.Bu özel camı yenilemekte ucuza gelmese gerekir.
  8. kartalveat

Çekme Karavanda Ayrılma Kablosu

Mesut beyin verdiği linkteki açıklamalar içinde: "Karabina ,Yaylı kancanın aksine o kadar sağlamdır ki acil durumda bükülmez, bunun yerine ipi güvenli bir şekilde tutar." dye bir ifade yazılı. Anladığım kadarıyla; bu yaylı kanca arkadaki karavan hareket ederken sağa sola gezintilerde kolayca...
  9. kartalveat

Çekme Karavanda Ayrılma Kablosu

Kemend gibi yapıldığında arkadaki karavan ayrıldığında ve geri kaçtığında , kemendeki halat boşluğu bir süre daha halatın gerilmesine müsade ederek karavandaki el frenin kolunun tam olarak çekilmesini sağlamak için olabilir. Aksi takdirde yani kemend şeklinde yapmadığınızda , halatta boşluk...

10. kartalveat

Şişme Çadırlar Hakkında

Oldukca detaylı bilgilendirme için size teşekkür ederim. Araç üstü çadırların pencere taraflarında siperlik olmaması çok büyük dezavantaj,onun yanında mevcut durumu ile içeriye yağmur alması. vs.. durumu haricinde aklıma hiç gelmeyen şu av meraklıları yada silah sevdalıların mermileri ile...

11. kartalveat

Otobüs Yolculuğu Için Hangi Firmayı Tercih Edersiniz?

Almanya'da Gelsenkirchen var bizde de "YERSEN kirşen " demişti vakti zamanında toroğlu erman. Oltaya balık lazım mış.

12. kartalveat

Liman Kenti Emden Ve Emden Gezilecek Yerleri. Emden, Aşağı Saksonya, Almanya

Güzel çekimler yapmışsınız tbrik ederim sizi Aşağıda iki sorum olacak. 1-Tarihi şehir ve özellikle eski şehiri görmelisiniz yazmıştınız videoda eski şehir yokmuy du yada ben mi fark edemedim 2- Birde çok yoğun biçimde eflatun-lila artık o ne renkse (renkleri tanımam pek) her yer o renge...
  13. kartalveat

Şişme Çadırlar Hakkında

Şişme çadırlar için güzel detaylı bilgiler veremişsiniz.Teşekkür ederim. Nedense şişen çadır yada şişme yataklar her zaman bana riskli gelmiştir. Bir kedi tırmalasa, yada kurulum yerinde sivri bir şey değse al başına iş korkusuda olabilir belki tam bilemiyorum. Asıl merak ettiğim ve size...
  14. kartalveat

Çekme Karavanın Düz Zeminde Yana Yatık Durması Hk.

İlk akla gelen imalat hatasını bir kenara bırakırsak ve basitten zora doğru sorunun kaynağını tespit etmek gerekirse; Karavanın lastikleri aynı çap ve basınçta mı kontrol ettiniz mi?

15. kartalveat

Motokaravanda Ağırlık Problemi

Normalde yük taşımacılığı yapanlar kantar ölçümlerinde Araçların tartım tölaransı diye bir şey belirlenmiş. Yazıdaki ifadeler şöyle; Tartı toleransı uygulaması (1)Tartı toleransı; en çok [(aracın azami ağırlığının % 3,75’i) + 500] kilogram olarak kabul edilir. (2) fazla yükleme oranları...
  16. kartalveat

M23 Sevdalisi Vi̇ra Bi̇smi̇llah

Neyi tartışalım? Araç alımından geriye kalacak olan 70-90 bin TL ile komple karavan yapabilirmi ? Öncelikle sizin ,karavandan beklentilerinizin ne olduğunu insanlar bilmeden, o paraya olur yada olmaz nasıl bir öneride bulunmasını bekliyorsunuz ki? İhtiyac listenizi yazarsanız ,önerileri daha...
  17. kartalveat

Bu Ne ?

Şu forumda hiç aklıma bile gelmeyecek şeyi gözlerimle gördüm ya... İki duayen ve kişilik olarakta örnek alınacak sevdiğimiz iki büyüğümüz, alınganlık yapmaya ve bir birlerinin kırmaya başlamış. Hüseyin bey,Mesut beyin haklı olarak oluşan bir olayda, olasılıklardan birini dile getirmesinde...

18. kartalveat

Bu Ne ?

Sanal ruh çağırma seanslarında bunlar olur. Çağırılan ruh , en çok zevk aldığı konularda forumlarda dolaşır ve son gündemleri takip etmeye çalışır. Eğer yoğun bir istekte bulunuyorsa ölümsüz bilinç enerjisiyle; bilgisayar ve telefon gibi elektrik enerjisi ile çalışan sistemlere etki edebilir.Bu...
  19. kartalveat

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

İyilik yap denize at,balık bilmezse Halik bilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri