Arama sonuçlarınız

1. N

İstanbulda Jimny Ustası

Merhaba, İstanbul'un neresinde yaşıyorsunuz? Selamlar, Ömer

2. N

2.7 Crd Için Istanbulda Usta Önerebilirmisiniz

Selamlar, BOSTANCI OTO SANAYİ, CEMAFER USTA Bostancı Sanayi Sitesi J Blok No : 13 İçerenköy / İstanbul Telefon (0216) 573 50 88 - 573 41 00 www.4x4garaj.net Büyük bir olasılıkla servis hizmeti verdiği araçtır. Selamlar, Ömer
  3. N

Defender-bj60-pajero Hangisi Alinmali

Sayın BEYTULLAH Merhaba, cevabınız için teşekkürler, arkadaşınız doğru söylemiş 4.0 tercih edilmelidir derken AMA bu ağırlıktaki bir SUV'u kullanırken 4.0 ve 5.2 motorlar arasındaki farklara bakarsak arkadaşınız sınıfta kalır! Amaç Süper bir KEYİFSE tartışmasız CHRYSLER 5.2, konu cebinizden yana...

4. N

Defender-bj60-pajero Hangisi Alinmali

Sayın BEYTULLAH, Merhaba, sanıyorum 1998 ve sonrası Jeep Grand CHEROKEE (Laredo)- A.T.; 6 CYL (4.0L, 42RE), 4X2'den bahsediyorsanız ve eğer kendinize ait bir Otomobil Tamirhanesi yoksa bu araç sizi ve cebinizi çok YORACAKTIR! Şanzımanla veya otomobille ilgili sorunuzu netleştirirseniz daha...
  5. N

Nissan Patrol Y60 (3k) Için Lastik Seçimi.(89-97 Mdl)

Nissan Patrol - Specs of wheel sizes, tires, PCD, Offset and Rims for all model years Sayın MERDOĞLU, 1988-1997 ve 1997-2004 IV nesil Y60 ve Y61 aynı (OE SIZE) lastikleri kullanıyor. Doğru bilgilere aşağıdaki WEB sayfasından ulaşabilirsiniz. Otomobilinize iyi bakın P40 ve Y60 serisi Nissan'ın...

6. N

2011 X-trail 2.0 Dci Otmatik Mi, 2011 Forester 2.0 Td Düz Vites Mi?

Sayın MANTEZ, bu 2 Japon Markasını seçmeniz tesadüf mü bilemiyorum ama ikisi arasında ASLA KÜÇÜMSENMEYECEK farklar var! Motor yapılarını en üste yazarsak ikincisi KONFOR olursa X-TRAIL sınıfta kalır. Yakıtta otomobilin fazla yakması Gönlünüzle Gaz Pedalı arasındaki mesafeyle doğru orantılıdır...

7. N

Vitaram İçin Usta Arayışı

Merhaba, İstanbul'un neresinde yaşıyorsunuz? Selamlar, Ömer.
  8. N

Vitaram İçin Usta Arayışı

9. N

97 Terrano Parça Problemi

Merhaba, cevabınız için teşekkürler, problemin çözülmesine sevindim. Bundan sonrakilerde elinizdeki parçaya ait O.E. numaranız olursa bir yanlışa sebebiyet vermeden çözüme yardımcı olmak daha kolay olacaktır. Otomobilinizi keyifli günlerinizde kullanmanız dileğiyle selamlar, Ömer.

10. N

2004 Forester Xt Otomatik Mi? 2006 Zl Manuel Mi?

Aziz Kardeşim çok teşekkürler ediyorum sözleriniz için. 55 yıllık genel olarak Otomobil Parçaları ve 35 yıldır da Japon Grubu otomobiller üzerine deneyimim var, 1986'dan 2011 Temmuz'una kadar Subaru'nun bütün otomobillerini kullandım. Favorim hep OUTBACK olmuştur! Bu konuda bu WEB sayfasında...

11. N

Merhabalar, kesinlikle inanabilirsiniz ŞANS sizinleymiş, HAYIRLI OLSUN, çok daha keyifli kullanabileceğiniz bir seçim bunun yanında 2nci el'i öbür markaya göre hayli farklı yerlerde olan bir marka! Selamlar, Ömer.
  12. N

İmam Kardeşim Merhabalar, seçiminiz hayırlı olsun. Daha önce bir çok defa buradan yazmıştım Subaru EJ Motorların yapısı (HORIZONTAL) yatay çalıştığı ve piston kollarının diğer motorlara göre çok daha kısa oluşu beraberinde olağanüstü üstünlükler getirirken 91-93 Oktan Kurşunsuz benzinin patlama...

13. N

Selamün Aleyküm İMAM Kardeşim, Subaru FORESTER'ın çok doğru bir seçim olduğuna kesinlikle inanabilirsiniz, Japonya çıkışlı SUV'lar içerisinde EJ Serisi Motor 2.0, 2.5 olarak son derece güvenli ve keyifle kullanabileceğiniz otomobillerdir. Amerika'dan gelme M/T olarak WEB sayfalarında...
  14. N

Merhaba Arkadaşlar

Sayın DEMİRELLİ Merhaba, ortalama yaşı +/- 20 olan -nasıl bir ortamda kullanıldığını bilmediğimiz- 3 SUV araçtan bahsediyoruz, doğrudan bunların yakıt tüketimlerine bakarsak YANLIŞ bilgi vermiş olurum. Ama (0) SUV olarak baktığımızda Honda CRV en az olandır, NISSAN'ın Japonya çıkışlı olanları...
  15. N

Şanziman Ötme Sorunu Çok Acİl Yardim Lütfen

Merhaba, büyük bir olasılıkla Ümraniye Sanayi'de bir ustaya daha önce gittiniz. Dilerseniz önce onun fikrini alın, yok hayır gitmem diyorsanız, Bostancı Sanayide 3 ayrı SUZUKİ Servisi var, hepsi güvenilir Eski Yetkili Servis Ustalarımızdır, birini seçmemi isterseniz ( 4x4 Garaj - Off Road...

16. N

97 Terrano Parça Problemi

Merhaba, böyle bir sorununuzda önce yaşadığınız yeri, otomobilin aradığınız parçaya göre motor tipini ve şasi numarasını yazarsanız size sağlanacak kolaylıklar hem çok kısa zamanda ve doğru olacaktır. Böyle bir arayış içindeyseniz en azından bu Timing Belt Cover'ın (O.E.) Parça numarasını...
  17. N

Defender Almayı Düşünüyorum

FATİH Bey Merhabalar, HAYIRLI olsun, ALLAH KAZASIZ, BELASIZ Güzel Günlerinizde kullanmayı nasip etsin. DEFENDER ve WILLYS fotoğraflarını yüklemiştim gördünüz mü? Selamlar, Ömer.
  18. N

Merhaba Arkadaşlar

Sayın DEMİRELLİ az önce yazarken (Arazi aracında otomatik vites iyimidir?) sorunuza cevap vermeyi unuttum, bunu Hangi Otomobil Markasında ve hangi şanzımanla olduğuna bakarsak daha doğru olur ama konu çok uzayacaktır. Aslında SUV (Sport Utility Vehicle) ancak hafta sonlarında şehir dışında...

19. N

Merhaba Arkadaşlar

Sayın DEMİRELLİ Merhaba, bu yazdığınız 2 SUV otomobili mukayese ederken hangi kriterlere bakmak çok önemlidir. İsterseniz Teknik açıdan başlayalım, çok fazla detaya girmeyeceğim bugün Dünya'da Otomobil Motor Teknolojisinde HONDA Hep Öne Çıkan marka olmuştur, Üstten Çift Eksantrik, Çoklu Süpap ve...
  20. N

Defender Almayı Düşünüyorum

BBC TOPGEAR Dergisinin EKİM 2017 sayısında yer alan 2 Efsaneye ait fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim; en üstte yer alan fotoğraf her yıl Haziran Ayında, Dünyada yüksek dağları ile ünlü KOLOMBİYA'da yapılan 2017 WILLYS Festivalinden diğerleri (MASTERS of The UNIVERSE) ünvanına layık görülen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri