Arama sonuçlarınız

1. N

33''lastik Bilgisi

Sayın ONURRED; istediğiniz ter türlü bilgiye buradan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Wrangler SilentArmor Tires | Goodyear Tires Selamlar Ömer

2. N

33''lastik Bilgisi

3. N

Samurai Kaç Model Sonrası 5 Vites???

Sayın CGROZN; Subaru, Japonya verilerine göre (farklı ülke pazarları için daha ekonomik olması için) farklı şanzımanlar uygulanmış, 5 vites olarak başlangıç (1986-1995 ) ve 1996- 1999 arası daha geliştirilmiş bir şanzıman Kuzey Amerika ve Avrupa'da SAMURAI'ler için kullanılmış. Daha sonra da...

4. N

Off-road Için En Iyi Pick-up?

Sayın KÜÇÜKAĞAÇ Merhaba, sorunuzu çok farklı açılardan cevaplamak ve farklı markalar üzerinde durmak sadece aklınızı karıştıracaktır! Türkçe'de bir deyim vardır, TECRÜBE HERŞEYDEN EVLADIR! Buradan yola çıkarsak CRYSLER'in Tüm Dünyada kullandığı bir slogan vardır "There is ONLY One JEEP in The...
  5. N

Arazi Aracı Beyin Fırtınası

Emrah Bey nerede yaşıyorsunuz?

6. N

Jant Secimi

Sayın REMY Merhaba, Jant ve Lastik seçiminizde öncelikle Klasik Kullanım ya da Off-Road olarak bir tercih yaparsanız çok sağlıklı bir seçim olur. Tercih yaparsanız bu konuda Uzmanların tavsiyelerini iletebilirim. Selamlar, Ömer.

7. N

Jant Secimi

8. N

Forester 2.0 Gx Ile Başlangıç :)

Merhaba, FORESTER'ı Kazasız, Belasız Keyifli Günlerinizde kullanmanızı diliyorum. Aracınızda LPG takılı mı? 1986'dan 2011'e kadar Subaru'nun bütün modellerini kullandım, 1986'dan bu yana Subaru Motor Parçaları ve Japon Grubu Filtreler ithal eden bir şirketin sahibiyim. Maalesef İzmir'de Subaru...
  9. N

Honda Hr-v Şanzıman Ve Motor Ustası Tavsiye

Merhaba, biz 1986'dan bugüne Japon Grubu otomobillerin Filtrelerini ithal edip pazarlıyoruz, bu açıdan oldukça geniş servis bilgisine sahibiz. Ankara'daki Honda Servislerinden bilgi istedim, KISAKÜREK Yetkili Serviste özellikle Şanzıman konusunda TAM bilgili bir Ustanın var olduğunu bilmiyorlar...

10. N

Honda Hr-v Şanzıman Ve Motor Ustası Tavsiye

Sayın Dr. Salih yaşadığınız yeri yazarsanız size en yakın doğru adresi vermek daha kolay olacaktır! Selamlar, Ömer.

11. N

90 Model 2,6 Pajero Yardım

Selamlar, İstanbul'un neresinde yaşadığınızı yazmamışsınız Anadolu yakasındaysanız; BOSTANCI OTO SANAYİ, CEMAFER USTA Bostancı Sanayi Sitesi J Blok No : 13 İçerenköy / İstanbul Telefon (0216) 573 50 88 - 573 41 00 www.4x4garaj.net Araçta extra Yük Taşımayacaksanız CEMAFER Usta bu sorunu...
  12. N

Hangİ Pradoyu Almaliyim? 3.0 D4d Mİ 4.0 Mi?

Sayın GAFFAR Merhabalar, yazdıklarınızın 2nci paragrafındaki şu cümleden yola çıkarsak (...köylerimiz var sık sık oralara gidiyoruz gittiğimizde oralarda doğa gezileri yapmak istiyoruz. yani off road yapmak gibi bir düşünce niyetimiz söz konusu değil.) size yakışacak ve kullanmaktan müthiş keyif...

13. N

Land Cruser Bj 60 Yakıt Tüketimi

Sayın ENTUN Merhaba, Toyota BJ60 bugüne kadar Türkiye'ye gelen arazi araçları içerisinde EN ZOR ŞARTLARDA Devlet Dairelerince denenmiş en iyi 3 otomobilden biridir. Temizini ya da hafif bir tamirle sizi kurtaracak bir araç bulursanız hiç düşünmeyin. Bütün TOYOTA araçların Yakıt tüketimlerini...
  14. N

Defender Mı Toyota Bj 60

Akif Bey Merhabalar, 1986’dan bu tarafa Japon Grubunda yer alan NDC ve TAIHO Motor yatakları kullanılan bütün otomobilleri oldukça iyi biliyorum. Modeli çok eski olsada BJ60 SUV grubunda en konforlu, sürüş rahatlığı olan otomobildir. Orman Genel Müdürlüğü ve MKE deki otomobillerden biliyorum...
  15. N

Suzuki Samurai Üretim Senelerine Göre Teknik Özllikleri

Ayhan Bey Merhabalar, Suzuki Farklı Pazarlar için aynı otomobili hem karbüratörlü hem de enjeksiyonlu olarak satıyor. Size farklı bir link gönderiyorum, burada A'dan Z'ye hepsini YILLARA göre bulacaksınız! Fuel systemCarburated or Fuel Injected (Model Dependent) Suzuki G engine - Wikipedia...

16. N

Suzuki Samurai Üretim Senelerine Göre Teknik Özllikleri

Sayın Ayhan Aysan, Merhabalar aşağıdaki LINK'te ve davamında aradıklarınızı hepsini kolaylıkla bulacaksınız. Araştırmanız içinde Suzuki ile ilgili sorularınız olursa, lütfen yazın. Selamlar, Ömer. HISTORY OF SUZUKI 4X4 | AUTOMOBILE | Global Suzuki
  17. N

Defender Mı Toyota Bj 60

Sayın Akif Yıldırım Merhaba, bu 2 Arazi Otomobilini mukayese etmek yanlış olur (Land Rover) grubu bu konunun Dünyadaki tartışılmaz en büyük ismidir ancak Toyota Landcruiser BJ60; bugüne kadar Toyota tarafından üretilmiş ve Türkiyede denenmiş Arazi Otomobilidir. Bu Otomobillerin %98'i Japon...
  18. N

Vitara 1995 Model 2.0 V6 Motor Arka Aks Ölçüleri Nedir ?

Gökhan Bey Merhaba, 1995 Suzuki Vitara Wagon V6 Technical Specifications burada istediğiniz tüm bilgileri bulacaksınız. 1.6 ile farklıdır! Nerede yaşadığınızı yazmamışsınız! İstanbul, BOSTANCI Sanayi Çakır Otomotiv, HASAN Bey size çıkma ve yeni parça için yardımcı olabilir. 0216 577 83 17, 0216...

19. N

Arazi Aracı Beyin Fırtınası

Sayın AHMET KEMAL, Merhaba, Tek Kapı Vitara ile ilgili yazdıklarım benim düşüncelerim değil, Singapur'da yayınlanan TORQUE dergisinin incelemesinden alıntıdır. Vaktiniz olduğunda lütfen ulaşın (Home - Torque is the authority on all things automotive in Singapore), 1984 yılından bu yana Japon...
  20. N

Tata Xenon Lastik Ölçüsü Yardım

Sayın VOYVODA Merhaba ( tatamotors.com; Alloy Wheels for Tata Xenon XT EX 4x4 The XT EX 4x4 variant of Tata Xenon Year “2006 - Current” comes with tyre size 215/75R16 from the company. You can use these tyres with wheels of Rim diameter (R) 16 Inches, No. of Holes 5 and PCD 160.) 2 farklı araçta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri