Arama sonuçlarınız

1. W

Likya Yolu Üzerinde Konaklama Alternatifleri Hk.

Ynt: Likya Yolu Üzerinde Konaklama Alternatifleri Hk. 3 kişi 31 Ağustos-4 Eylül arası gittik Ovacık-Patara sahillerinin başlangıcında bitirdik. Çok iyi, zevkli bir yürüyüş oldu..:) Kabak koyunda deniz gözlüğümü dalgalara teslim ettim maalesef, gece denize girelim dedik dev dalgalar yutuyordu az...

2. W

Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları

Ynt: Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları Konuyu hortlatmış olacağım biraz, ama özel mesaj atamadığımdan buradan yazmak durumunda kaldım.. Balı nasıl, kimden alabiliriz? Üretici misiniz?
  3. W

Ynt: Likya Yolu Üzerinde Konaklama Alternatifleri Hk. Önceki yazılarınızdan anladığım kadarıyla birkaç kez gitmişsiniz. Haziran ve Eylül aylarında Alanya'da bulundum birkaç kez ve hava sıcaklığı oldukça tahammül edilebilir sınırlardaydı(tabi deniz seviyesinde tatil modunda.. :) ). Zor bile...

4. W

Ynt: Likya Yolu Üzerinde Konaklama Alternatifleri Hk. Ayakkabı olarak bileklikli bot tarzı olsun deniyor, ben de goratex salomon var bir tane ama o koca botu bu sıcakta giyeceğime, şöyle fileli ayağın çok iyi hava aldığı spor ayakkabılardan giysek ne olur? Hatta diyorum tabanları kalın ve çok...
  5. W

SATILDI - Toros Rıp Dağ Ceketi

Ynt: SATILDI - Toros Rıp Dağ Ceketi Görece'de oturuyorum. Şu ara yılbaşı telaşesi var biraz, önümüzdeki hafta olabilir. Özellikleri iyi, fakat fotoğraflarda görünen renk çok hoş gözükmedi doğrusu. Nerede buluşabiliriz?Konak civarı ya da size neresi uygunsa denk geldiği bir gün uğrarım:

6. W

SATILDI - Toros Rıp Dağ Ceketi

Ynt: SATILDI - Toros Rıp Dağ Ceketi boy:181 kilo:78 bana uyar mı ki?

7. W

Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) Ben mi beceremedim bilmiyorum, ama bana özel mesaj yazan üyeye yanıt veremiyorsam-yeni üye/mesaj sayısı sebebiyle- mantıksız bir kısıtlama olmuş. Öncelikle ilginiz ve öneriniz için teşekkür ederim Ömer Bey...
  8. W

Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) Merhaba Murat Bey, Gaziemir çıkış ya da varışlı başka kml dosyası varsa görmek isterim. Görece-Çatalkaya güney-batı tarafından sizin güzergaha bağlanabilirim sanırım. Fırsat bulursam, kış da iyice...
  9. W

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) İsteseydik belki yanıt alamazdık, kml dosyasını vermeniz iyi oldu. Kilitlenen konuda bir "Merhaba" ile birkaç sorum olmuştu, ama kimse farketmedi herhalde..

10. W

Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüş Duyurusu (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüş Duyurusu (26 Aralık 2010) Merhaba Arkadaşlar, Bu tarz yürüyüşler için -özellikle de hava yağışlı ise- su ve rüzgar geçirmeyen kıyafetler olması gerekir herhalde. Ben de bu tarz kıyafet hiç yok, eririm diye korkuyorum..:)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri