Arama sonuçlarınız

1. W

Çelik Tel Testere+11 Fonk.Çelik Kart+Magnezyum Firestarter+Sönmeyen Kibrit+Düdük

Ynt: Çelik Tel Testere+11 Fonk.Çelik Kart+Magnezyum Firestarter+Sönmeyen Kibrit+Düdük Fener hariç ilk sayfadaki ürünler mevcuttur arkadaşlar..

2. W

Çelik Tel Testere+11 Fonk.Çelik Kart+Magnezyum Firestarter+Sönmeyen Kibrit+Düdük

Ynt: Çelik Tel Testere+11 Fonk.Çelik Kart+Magnezyum Firestarter+Sönmeyen Kibrit+Düdük Hakan Bey, başlıkta yazan 5 parça ürün(Çelik Tel Testere+11 Fonk.Çelik Kart+Magnezyum Firestarter+Sönmeyen Kibrit+Düdük) 45 tl, kargo özellikle istediğiniz bir firma yoksa aras ile gönderiyorum, o da 7-8 tl...
  3. W

Ynt: Çelik Tel Testere+11 Fonk.Çelik Kart+Magnezyum Firestarter+Sönmeyen Kibrit+Düdük Fener hariç diğer beş üründen oluşan survivor paketi mevcuttur arkadaşlar. Biraz daha büyük 1600 lumenlik bir model getiriyorum arkadaşıma, hoşuma giderse bilgilendiririm buradan da..

4. W

Ynt: Çelik Tel Testere+11 Fonk.Çelik Kart+Magnezyum Firestarter+Sönmeyen Kibrit+Düdük mail gönderdim.. Binali Bey beğendiğinize sevindim, iyi günlerde kullanmanız dileklerimle. Teşekkür ederim.
  5. W

Ynt: Çelik Tel Testere+11 Fonk.Çelik Kart+Magnezyum Firestarter+Sönmeyen Kibrit+Düdük Bir takım ve led fener Binali Bey tarafından alınmıştır, iyi günlerde kullanması dileklerimle.. 5 adet kamp setinden mevcuttur, fenerden kalmadı(isteyen olursa yardımcı olurum).

6. W

Ynt: Çelik Tel Testere+11 Fonk.Çelik Kart+Magnezyum Firestarter+Sönmeyen Kibrit+Düdük Binali Bey, ürünler sıfır ve şu an mevcut durumda(sadece kontrol amaçlı denenmiştir). Selamlar.. Bu arada bir arkadaş mail yoluyla isim farklılığının sebebini sormuş. İki ismim var o yüzden farklı geçmiş...

7. W

Ynt: Çelik Tel Testere+11 Fonk.Çelik Kart+Magnezyum Firestarter+Sönmeyen Kibrit+Düdük Yukarıdaki ürünlere ek olarak fazlalık olan 1 adet Cree XML T6 Ledli 1000 lümen küçük el feneri ve yanında 2 adet 3.7v'luk 18650 model pil(3800mAH) ve seyahat şarj aleti mevcuttur. Sıfırdır, kutusu vs yok...
  8. W

Ynt: Çelik Tel Testere+11 Fonk.Çelik Kart+Magnezyum Firestarter+Sönmeyen Kibrit+Düdük ogretmen_3435(at)hotmail adresinden bana ulaşabilirsiniz.
  9. W

Merhaba arkadaşlar, Kendime ve kuzenime almış olduğum ürünlerden adetli getirmiştim. İsteyenlere gönderebilirim. 5 ürün birlikte alabilirsiniz, tek tek uğraşmak istemiyorum. Hepsi 45 tl. İzmir merkezde olanlara elden verebilirim. Kargo Aras ya da PTT hangisi ucuz ise onunla alıcı ödemeli olarak...

10. W

İzmir Dikili Deliktaş Köyü Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Yardım Çağrısı

Ynt: İzmir Dikili Deliktaş Köyü Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Yardım Çağrısı Rica ederim, duyurmuş olmanız yeter. Bilgisayar firması sahibi arkadaşım bir adet pc kasası ayarlamış bu arada, pazartesi okulla irtibata geçip nakil işini görüşeceğim.

11. W

Ynt: İzmir Dikili Deliktaş Köyü Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Yardım Çağrısı Buraya okul adını yazmışız, tel yazmakta da sorun yoktur snırım. Bugün okuldan İbrahim Bey ile görüştüm, 1 adet kasayı bilgisayarcı bir arkadaşım ayarlamaya çalışacak. İsteyenler aşağıdaki telden ulaşabilir. 0...
  12. W

Ynt: İzmir Dikili Deliktaş Köyü Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Yardım Çağrısı Seval Hanım, ben başından beri çağrıyı yapan kişi olarak sizi biliyordum ki, ilk ağızdan aktarmışsınız zaten en başta. Sizi tanıyanlar biliyordur, ama benim gibi forumda yeni olanlar aynı yanılgıya düşmüştür...

13. W

Ynt: İzmir Dikili Deliktaş Köyü Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Yardım Çağrısı Seval Hanım, bilgisayarınız tamamen çöktü de internete mi giremiyorsunuz yoksa? Sizden bir dönüş olmadı mesajıma, umarım başka bir terslik yoktur. iyi günler, Enis düzeltme: imla
  14. W

su geçirmez dağcı botu aranıyor...

Ynt: su geçirmez dağcı botu aranıyor... Fiyat sormuşsunuz özelden, mesaj sayımın azlığından özelden yazamıyorum henüz. Gerçi buradan da ne yazacağımı bilmiyorum.. Yaklaşık 8 yıl kadar önce Ankara'dan indirimdeyken 164 tl'ye almıştım(kutusunda fiyatı hala yazıyor o yüzden unutmadım.. ;) ) En...
  15. W

Ynt: su geçirmez dağcı botu aranıyor... Biraz geç oldu kusura bakmayın.. Ayakkabının herhangibir sorunu yok, karsuyu vs geçirmiyor, tabanlıkları ilk günkü gibidir. Ayak terlemesi, kokması gibi sorunlarım olmadığından(kemik sorunu da olmayaymış.. ;D ), oldukça temiz durumdadır.

16. W

Ynt: su geçirmez dağcı botu aranıyor... Sağolun.. yarın resimlerini telefon ile çekip koymaya çalışırım.
  17. W

Ynt: İzmir Dikili Deliktaş Köyü Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Yardım Çağrısı Seval Hanım, pc'nin monitörü kullanılabilir durumda mı?
  18. W

Ynt: su geçirmez dağcı botu aranıyor... US 10 numarasını 7-8 yıl önce Ankara'dayken almıştım, en son geçtiğimiz yıl Likya yürüyüşünde kullandım, hala taş gibi.. Sanırım beni mezara koyar bu.. ;D Neyse uzatmayım, 43 giyiyorum normalde. Sağ ayak başparmağı çıkıntısı sorunu sebebiyle...

19. W

Ynt: İzmir Dikili Deliktaş Köyü Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu Yardım Çağrısı Bir tarafta milyar dolarlık akıllı tahta-tablet ihaleleri, diğer yanda açılıp kapanması bile törenle gerçekleşen pc.. Eminim buraya yazana kadar ilgili mercilere sıkıntılarınızı iletmişsinizdir, anlaşılan bir...
  20. W

TEGV - Ekle Destekle

Ynt: TEGV - Ekle Destekle Yeni konu açmadan önce google dan bakayım dedim ve Seval arkadaşımızın ekledestekle ile ilgili haberini buldum. Yaklaşık 1 yıl önce duyurusunu yapmış, fakat pek ilgi görmemiş anlaşılan ki, hiç katılım olmamış.. Benim de 3-4 ay önce haberim oldu bu projeden ve o...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri