Arama sonuçlarınız

1. kyenipazar41

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

gözünüz aydın , inşallah güzel devam etsin ;)

2. kyenipazar41

hayırlısı olsun inşallah :)
  3. kyenipazar41

sayın wankel ellerinize sağlık , kolay gelsin. bir nokta dikkatimi çekti , fotoğrafla sarı çizgiyle işaretlemeye çalıştım. üstüne bir tencere konduğunda bilirsiniz ocak alevi yayvanlaşacaktır ve çapı da büyüyecektir. bu durumda tezgahın kenarına fazlaca yaklaşıp risk oluşturmayacak mı ?

4. kyenipazar41

Caretta 1500 Kullanıcıları Buraya

sayın cesur can , kendi adıma konuşayım , bir şekilde toplam 3.500-4.000 tl farkı verir fren ve stabilizatör taktırırdım , allah göstermesin bir kere lazım olur tam olur... belki gereksiz bir önlemdir ama ben çeşitli araçlarla toplam sanırım milyon kmyi geçmiş ama karavan açısından tecrübesiz...
  5. kyenipazar41

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Mükemmel bir işçilikle karavaninizi tamamladınız, size ve eşinize bravo gercekten. Bu arada sanirim esin kaynağınız genelde şu link verdiğim video olmuş, pis su tankindan temiz su tankına, banyo duvar sisteminden mutfak tezgahi uzatmasina , duş teknesine kadar neredeyse aynı ... Ancak özellikle...

6. kyenipazar41

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Konuyu bir de ben hortlatayim :) Cenk beyin yasadiklarina üzüldüm gercekten ancak şu noktalar da dikkatimi cekti : "Pick up üzeri karavanı, neden taşınan herhangi bir yük olarak görmüyorlar ki ?" diye serzeniş var ama kasadan tavana uzamış olan hatta tavanı ve üzerindeki yaklasik 1 metre...

7. kyenipazar41

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Estağfurullah üstadım
  8. kyenipazar41

teori demeyelim de fikrime gelen cevaplar beni memnun etti , tabii ki o kadar kısa sürede (sayın evliya çelebi 1933 - 1945 , 12 sene arasına 8 sene demiş ama olsun :)) toplumu şekillendirmek mümkün değil ancak , toplumun süregelen bir özelliğini bozmak gayet olası... çok yakınlarda bu örnekler...
  9. kyenipazar41

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

herkese merhaba , hayırlısı ile karavancılığa ilk adımımı dün BE sınıfı ehliyete geçiş için kayıt yaptırarak attım , karavancılık konusunda içimdeki kıvılcımı aleve döndüren de MUSTAFA YETİM beyefendidir , kendimi tanıtma konu başlığında da uzun uzun anlattım zaten... Nisan ayındaki etkinliğe...

10. kyenipazar41

Sık Sorulan Sorular

Sayin ends hosgeldiniz. 900 kg cekecek arac sorunuzun karşılığı sitede cok yerde mevcut , özet olarak güce değil torka bakalim diyebiliriz. Bununla beraber cekecek olan aracın ağırlığı da önemli. 1.200 kg civari bir araç minimum ihtiyacinizdir diyebilirim. Buradan edindiğim bilgiye göre...

11. kyenipazar41

yani demek istiyorum ki almanların bu sanayi/endüstrideki başarılarının temeli , her ne kadar insanlık için yüzkarası bir tarihi figür olsa da Hitler'in getirdiği disiplin ve dayatmaları (beetle üretimi gibi) olabilir mi acaba ? keza işini iyi yapamayanların (asker , mühendis ya da terzi...)...
  12. kyenipazar41

sanayi , endüstri denilince Almanya... Acaba insanlığın yüzkarası Hitler'in Almanya'ya bir "hediyesi" olabilir mi...

13. kyenipazar41

Türkiye’de Üretilen Çekme Karavanlar

Hüseyin bey (umarım doğru hatırladım) çok iyi ettiniz bu başlık ile bakalım kaç kişi cesaret edecek ? Öncelikle Gündoğdu karavan Mahmut Beyi bekliyoruz :)
  14. kyenipazar41

Dacia Duster Ve Caretta Karavan Alcam Yardımlarınızı Bekliyorum?

merhaba, "çekme karavanda dingil kırılması" başlıklı konuyu da okuyun lütfen ;)
  15. kyenipazar41

Karavan Ehliyet

bu başlıkta mesajı olan herkese teşekkür ederim. Kocaeli'de BE sınıfı veren kurs yok , bana yakın GEBZE'de de hiç yok , İstanbul'da da az olanlardan sayenizde bana en yakın Pendik'te buldum. Çok teşekkür ediyorum. Az kalsın 4.700 TL maliyetle CE almak zorunda kalacaktum :(

16. kyenipazar41

Sayın Evliya Çelebi , değindiğiniz hususa en başta yer vermiştik ama haklısınız tekrar söylemekte fayda var bu forumda yer alıp da bizimle yazışan , fikirlerimizi bir şekilde önemseyen TEK ÜRETİCİ MAHMUT BEY'e saygılarımı ve teşekkürlerimi de konudan bağımsız olarak iletiyorum. Şahsi olarak...
  17. kyenipazar41

bu arada ben mesajımı yazarken bir üstad zaten video yayınlayarak benim de bahsettiğim konulara dikkat çekmiş... 1 video yeterli , o videoyu çekebilmek bile büyük iş Mahmut bey... O testi yapmanız gerek ki iddialı konuşabilesiniz. Bilimsel dediğim bu , ar-ge dediğim bunun öncesi , test ise...
  18. kyenipazar41

herkese günaydın. Mahmut bey , öncelikle belirtmek isterim ki yazdıklarım sadece benim şahsi görüşlerimdir , herkes farklı düşünebilir. Yeni birşeyler ortaya çıkmasının kaynağı da zaten bu farklılıklardır. 43 Yaşımdayım , ithalat ihracat üzerine ve CNC tezgahlarda yapılan işlerde , bazı...

19. kyenipazar41

Mahmut bey size uzun güzel bir yazıyla fikirlerimi belirtmek isterim de telefon klavyesinden zor olur o yüzden yarın bilgisayardan yazarım artık. Hayırlı geceler ve iyi çalışmalar dilerim.
  20. kyenipazar41

Çekme Karavanda Dingil Kırılması

O zaman geçmiş olsun ve tekrarlanmasın inşallah diyelim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri