Arama sonuçlarınız

1. mehmetaliguney17

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

hocam bunun üreticisini arıyorum senin çevren geniştir eşe dosta haber salalım
  2. mehmetaliguney17

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

valla beyin hem taze hemde doğal şartlanıp tad duygumu etkilemiş demek iyi geldiydi belkide bizim yediğimiz gerçek çupraydı demek isterdim o olaydan sonra o bölgedeki tüm balıkçıları mercek altına aldım 1 hiç zıpkınla vuran görmedim 2 olta ile tutanlardada çıpraya rastlayamadım :smiley:

3. mehmetaliguney17

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

yıllar önce asosta çadır kamp yapıyorduk her akşam bir delikanlı sanırım o civarda bir köyde kalıyor muş muntazam saat:21.00 gibi balık adam elbisesi ile geliyor zıpkın ile dalıyor ve bir müddet sonra denizden çıkıyor kamp sahibi ile konuşuyor tuttuğu çıpraları gösteriyordu kimisi satın...
  4. mehmetaliguney17

hocam ben bir ara hılux ile gelir bi tampon şey ederim o arkadaşa

5. mehmetaliguney17

Evet ama insan tedirgin oluyor arızalı çıkıyor eleman aracı çizmeye kalkıyor falan sıkıntı o yüzden dedim ya çalıyı dolanmak ancak bir ara çalıştığım şirketin eski bir hılux u vardı pıck up onla eve gelince veya çarşıda iş için dolaşırken böyle absurt tipler denk geldiğinde şöyle tamponu bir...

6. mehmetaliguney17

hocam geçmiş haftalarda balıkesir edremitte ablam var ziyarete gittim arabayı hemen karşıda bulunan apartmanın önüne park ettim araba camında telefonum var beni hemen aradılar aracı kaldırmam gerekiyormuş dedim zaten 1 saat sonra çıkacağım yok park edemezmişim belediyenin kaldırımı neyse...
  7. mehmetaliguney17

aynı evde oturupta 3 aracı olanlar var yani 1 karavan 1 aracı olan insanlara anlayış olması lazım ancak çok sıkışık mahalllelerde bizlerinde bir şey yapması lazım bu doğru zaten gelinen noktada araçlar o kadar arttıki her şey problem olmaya başladı bizde o yüzden karavan alıp doğaya kaçmak...
  8. mehmetaliguney17

hocam çanakkale de dün den beri lodos fırtına sabah ince ince yağmaya başladı

9. mehmetaliguney17

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

size ve bilgilerinize ve bilgilendirmenize ve bilgisizmiş gibi sormanıza sonsuz teşekkürler
  10. mehmetaliguney17

aracınız otomatik bile olsa yol durumuna göre otomatik seçilecek yokuş yukarı ve yokuş aşağı vites seçenekleri vardır çekiş yaparken D1 D2 seçenekleri araç motor yol ve çeki durumuna göre seçilmeli yoksa sadece D yani düz yol seçeneği seçilip yokuş yukarı yada yokuş aşağı gitmeye çalışmak aracı...

11. mehmetaliguney17

MACERALARINIZI bekliyoruz hocam bir gün size katılabilmek temennisi ile
  12. mehmetaliguney17

hocam kampervan olarak mı gideceksin yoksa karavanıda alacakmısın

13. mehmetaliguney17

hocam paraya kıyın gaziantep e gidin tam bir gastronomi festivali yaşarsınız yol üzerinde adana da var çok harika olur hem antepte gezilecek yerler bayağı çok düşünün derim
  14. mehmetaliguney17

yücel beye katılıyorum otomatik dahi olsa aracınız kuvvetli 750 kg altında zaten sorun olmaz otomatik viteste ise aracınızı devir düşürmeden yola uygun viteslerde kullanırsanız hiç bir sorun olmaz 320 nm iyi bir güç
  15. mehmetaliguney17

hocam gece kullanacaksan arabayı yokuş ta park et sabah çalışmazsa sıfır sıkıntı(tabii çok zorda kalırsanız)

16. mehmetaliguney17

hocam bunu dinleyin sözler değil sadece melodi
  17. mehmetaliguney17

Video: https://www.youtube.com/watch?v=B0fJmlA49D4

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR