Arama sonuçlarınız

1. B

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Sevgili demirak , Yemek masası nin açılışını çekmeye çalıştım erba 4.10.

2. B

Arkadaşlar bugün Adapazarı karavan turumuzu darkastano ile tamamladık.Bu gece May karavan için Manisa'ya hareket edeceğiz.Tum izlenimlerinizi fotoğrafları en kısa zamanda paylaşacağız....
  3. B

Daha önce başka bir firma böyle yapabileceğini söylemişti

4. B

Faturada az gösterirse KDV düşer

5. B

Erba 410 td üreticinin söylediğine göre 730 kg.ama stabilizatör uygulanmıyor Muş.sasiyi komple değiştirmem lazım dediler.atik su deposu opsiyon.ama onun dışında tüm isteklere cevap verebilecek bir üretici gibi geldi bana.aslinda 4 kişi zorunlulugum olmasa 375 td güneş panelli 12 v buzdolabı...
  6. B

Firmaları bilgi almak için aradığımda bana söylenen oydu.ortiz daha karar vermedik dedi,saly ve erba direkt olarak katilmayacagiz dedi.bende hepsini bir arada görür ona göre karar veririm diyordum.cunku Kayseri den Adapazarı'nda git sonra İstanbul'a sonra Manisa'ya olacak iş değil.
  7. B

Bu seneki fuara (İstanbul dakine) saly ,ortiz,erba katilmayacagiz dedi.bu arada İzmit tede bir fuar olacak Ocak ayında.bende yaptığım araştırmada en uygun fiyatlı benim en çok işime yarayacak karavan olarak erba 410 td yi görüyorum.frenli ,1 tonluk şasi,heryer dolap içi dışı fiber.tek sorunu 410...

8. B

Arkadaşlar erba 410 td hakkında bilgisi olan varmı?yada erba kullanan .fiyat açısından en makul o görünüyor.gorusu olan paylaşsın lütfen

9. B

54 900 falan KDV dahil fiyatı yılbaşında zamlanacak dedi satıştaki yetkili
  10. B

Saly xl için geçen salı fiyat aldım.frenli 1 tonluk şasi standart donanım 54 bin kusurlu..daha da pazarlık payı olur diye düşünüyorum..

11. B

Erba 410 td neden listede yok

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger